• AnnamedAochJ

    Novembermammorna 2006!

    Så har ännu en tråd "gått ur tiden". Välkomna in igen tjejer till ännu en härlig Novembermamma tråd där vi ventilerar allt och inget, stöttar och tröstar och inte minst gläds tillsammans!

    Gamla trådar:
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m27979428.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m24898283.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m18422267.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m14500513.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m21818433.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m36075065.html
    familjeliv.se/Forum-11-265/m39091273.html

  • Svar på tråden Novembermammorna 2006!
  • Sandvargen

    Hoppas att allt har gått bra för dig Maddie! Väntar med spänning på rapport från dig.

    Själv har jag ägnat dagen åt vedklyvning, återvinning och lunch hos syster, men skulle hellre gjort sällskap med Maddie

  • Heli77
    Sandvargen skrev 2009-05-22 20:53:52 följande:
    Hoppas att allt har gått bra för dig Maddie! Väntar med spänning på rapport från dig. Själv har jag ägnat dagen åt vedklyvning, återvinning och lunch hos syster, men skulle hellre gjort sällskap med Maddie
    Åh, jag förstår att du känner så.
    Tänker på dig väldigt ofta, ska du veta. Hur mår du?

    Anna G, Härligt att höra att resan blev en upplevelse! Trist med hälsan på vägen dit, men skönt att du slapp vara dålig där åtminstone. Hoppas att du har fått ny energi igen!{#lang_emotions_flower}

    Trots???!!!
    Det är bara förnamnet här hemma. Judith är i en hemsk 2-årstrots - men det är bara att  försöka att hålla i åtanke att hon har det jävligt jobbigt med sig själv just nu...
    Sigrid, Judith och Esther - mina vackra och underbara döttrar. Mamma älskar Er så!
  • madde84b

    Fick en tjej kl.23.35 igår kväll Hon vägde 3340 och var 51 cm, ingen liten en med tanke på att hon var 2 v tidig. Igångsättningen gick jättebra och jag envisades med att föda utan smärtlindring *skryt* Kom hem i förmiddags till en väldigt stolt storasyter och en måttligt road storebror. Fort gick det också så det var skönt att slippa plågas allt för länge.

    Sandvargen; Kramar till dig, förstår att du hellre gjort mig sällskap {#lang_emotions_flower}


    Elisa 061114 och Vilmer071229 Bebis bf 090604
  • AnnamedAochJ

    Maddie - grattis till tösen! Skönt att det gick bra och smidigt.

    Sandvargen - här kommer en varm och svettig kram även från mig!

  • Heli77

    Jättegrattis till flickan, Maddie! {#lang_emotions_flower}
    Skönt att allt gick så bra!


    Sigrid, Judith och Esther - mina vackra och underbara döttrar. Mamma älskar Er så!
  • Hallon79

    Här hemma är det inte så kul just nu. Vår lille Elias på 9 veckor är inlagd på barnmedicin sedan i fredags. Fick plötsligt hög feber och vi blev ombedda att åka in då barn under tre månader inte ska ha feber (hade ingen aning om detta). En jobbig helg med många olika hypoteser från doktorerna. Test efter test har tagits. Har bla tagit vätska från ryggmärg då det varit tal om hjärnhinneinflammation, gjort ultraljud på magen och div olika blodprover och lämnat urinprov. Nu verkar senaste hypotesen vara urinvägsinfektion, men de vet ändå inte, vi får svar från odlingen imorgon. Dock har de släppt tanken om hjärnhinneinflammation vilket är skönt.

    Man känner sig helt hjälplös. Så litet knyte som ligger och gnyr och tårar som rinner ner för kinderna, det skär så i mammahjärtat. Jag bröt ihop och pappa fick åka in med honom då det var akut. Jag stannade hemma med Alicia för att komma efter till sjukhuset med henne på tidig morgon. Vi tillbringade gårdagen på sjukhuset hela familjen och natten gjorde far och son på sjukhuset. Lilleman svarar ändå an på den antibiotika han får men får ligga inne tills imorgon då vi hoppas att de ger beskedet urinvägsinfektion och vi får åka hem. Vill helst inte åka hem utan vetskap om varför han har varit så dålig... Nej, nu ska jag lämna Alicia till mormor och åka till Elias. Ska även avlösa hans pappa som får åka hem inatt.

    Usch, är så fruktansvärt när barn blir sjuka, och speciellt när man som förälder inte längre kan göra något utan man får bara vänta och se vad sjukvårdspersonalen säger... Men det är skönt att man blir tagen på allvar och får stanna kvar. Hellre det än att få åka hem tidigt och känna sig otrygg.

  • AnnamedAochJ

    Hallon - oj vad jobbigt! och hemskt....men som du säger, bra att det tar det hela på allvar. Hoppas ni får bra besked imorgon. Ta hand om er.

  • anna gottegris

    Maddie: Ett jättegrattis till tjejen!!! Skönt att höra att det gått bra. Nyfiken på bilder!

    Hallon79: Nämen usch då, stackars liten. Och stackars ni andra också, inte så roligt att vara den som står brevid och inte kan göra så mycket. Men bra att ni blev tagna på allvar och de kollar upp lillen. Hoppas han piggnar till nu och är frisk och glad igen.

    Lilla Lisa har tagit sina första steg! Bara ett par stycken och när någon tar emot. Men hon är så lycklig över detta och det har blivit ett par vurpor när hon försökt själv.

    Jag har börjat jobba, ska ju bara jobba i sommar. Men vad det är roligt att komma hemifrån ett tag och göra något annat!

Svar på tråden Novembermammorna 2006!