Inlägg från: Anonym (min man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (min man)

    Kompisen e skyldig mig pengr, vad ska jag göra?

    min man blev ombedd att hjälpa en kompis (som inte har körkort) att hjälpa honom att flytta till en annan landsända. han hyrde en liten lastbil på statoil, som dom kom överens om och körde en bra bit över 100mil den dagen. la dessutom en ledig dag på detta för att hjälpa sin kompis istf att vara med sin familj.
    som tack för hjälpen fick han...ingenting!
    ja kompisens mamma bjöd på mackor när dom kom fram.
    bilhyra, bensin, osv gick på nästan 3000:- som min man ännu inte fått tillbaka. han har ringt, mailat och får bara till svar att denna person inte har några pengar pga att jobbet han hade hoppats på inte blev av.
    vi badar inte direkt i pengar så detta är oerhört frustrerande och min man har just i dagarna tagit kontakt med kronofogden. han säger som du att vänskapen är ändå förstörd så nu ska han sätta varje klut till för att få tillbaka sina pengar!

  • Anonym (min man)

    Anonym (Förbannad) skrev 2009-03-12 09:14:03 följande:


    Anonym (min man) skrev 2009-03-12 08:50:25 följande:
    det e så tråkigt att människor ska visa sitt rätta jag så här...jag hade aldirg kunnat låna perngar o inte betalat tillbaka, okej om det är någon hundra lapp, då hade jag inte brytt mig, men detta är ju stora summor! och angående elen va jag ju snäll, ville ju inte att hon skulle va utan med sina små barn.. men vad fick man tillbaka för det!?kommer aldirg helt kunna se henne i ögonen igen!alltid massa dumma ursäkter!!jag behöver mina pengar! så e det bara!jag kommer oxå göra allt för att få dom!hoppas ni får era tillbaka!!!
    ja det är helt sjukt. som min man sa, att om han vetat att "kompisen" i praktiken frågade om min man ville betala för hans flytt och dessutom lägga ner en dag på det, då hade ju frågan fått ett helt annat svar. hur kan man låta någon lägga ut pengar för en utan att ens nämna att man kan ha svårt att betala tillbaka? det är egentligen principen och den dåliga stilen som är värre än pengarna...men visst, min man hade väl hellre tagit barnen till junibacken en lördag och ändå haft pengar kvar...om man säger så!
Svar på tråden Kompisen e skyldig mig pengr, vad ska jag göra?