• Mirakel händer

    RMC kämparnas diskussionstråd del 16

    Här är vi som kämpar för att få ett liten...
    men som måste få lite hjälp på traven

     Välkommen till tråden för oss på RMC i Linköping nya som gamla Startar en ny tråd så vi kan forsätta att finnas till hands för varandra.
    kimmensmamma.blogspot.com ♥Kim 950313♥
  • Svar på tråden RMC kämparnas diskussionstråd del 16
  • princess77

    Tack septemberängel,ja ont i boobisarna och allmänt taskigt blodtryck kan jag nog skriva under på

    Hoppas att det varar minst 44 1/2 dygn till eller t o m ett par månader

  • tovelito
    princess77 skrev 2009-06-14 21:56:15 följande:
    Ruvardag 9,känner inget särskilt..lite molvärk(läskigt) och fortfarande ont i boobisarna( men det är väll vaggisarna)4 1/2 dygn kvar till test....Tovelito,hur kände du dagarna innan du testade plus???
    Jag kände inte så mycket faktiskt. Var lite hetsig i humöret men mest ont i boobisarna och det har jag fortfarande. De är betydligt fastare nu mannen min är nöjd
    det där med yrsel känner jag också igen. Annars känndes det helt overkligt att ja ens skulle kunna testa positivt den dagen.

    Lycka till, klart du och pimbi ska hänga med i våran tråd sen
  • princess77

    Septemberängel,nej jag skall inte tjuvtesta.Sist gick det åt pipsvängen på dag 12 ändå så jag märkar nog i vilket fall vad det lutar åt

    Ett ägg av toppkvalitet fick jag insatt 2 toppägg till frysen

  • geten

    Hej allihopa! Har varit med i den här tråden i höstas men slutade då vi fick avbryta våran ivf....
    ....fick reda på att vi behöver äd, ställdes i kö i januari i år och har räknat med att det skulle ta ca 2 år tills det att vi ska börja med behandling.
    MEN idag var vi inne på Rmc och vi ska få göra våran behandling efter sommaren!!!! Gaaaahhhhh, vad spännande det ska bli.

  • septemberängel
    princess77 skrev 2009-06-15 15:25:58 följande:
    Septemberängel,nej jag skall inte tjuvtesta.Sist gick det åt pipsvängen på dag 12 ändå så jag märkar nog i vilket fall vad det lutar åt Ett ägg av toppkvalitet fick jag insatt 2 toppägg till frysen
    åhh de låter kanois!! som sagt jag håller mina tummar {#lang_emotions_laughing}
  • budde1
    geten skrev 2009-06-15 17:39:59 följande:
    Hej allihopa! Har varit med i den här tråden i höstas men slutade då vi fick avbryta våran ivf........fick reda på att vi behöver äd, ställdes i kö i januari i år och har räknat med att det skulle ta ca 2 år tills det att vi ska börja med behandling.MEN idag var vi inne på Rmc och vi ska få göra våran behandling efter sommaren!!!! Gaaaahhhhh, vad spännande det ska bli.
    grattis !! vad skoj för er. Jag ska oxå börja då.
  • Mirakel händer
    geten skrev 2009-06-15 17:39:59 följande:
    Hej allihopa! Har varit med i den här tråden i höstas men slutade då vi fick avbryta våran ivf.... ....fick reda på att vi behöver äd, ställdes i kö i januari i år och har räknat med att det skulle ta ca 2 år tills det att vi ska börja med behandling. MEN idag var vi inne på Rmc och vi ska få göra våran behandling efter sommaren!!!! Gaaaahhhhh, vad spännande det ska bli.
    Önskar er lycka till!
  • geten

    bubbe1: Har ni stått i kö länge??? Blev så positivt överraskad att vi ska få börja redan efter sommaren, de sa ju att det var ca 2års väntetid!!???!?!?!

    Kims mamma: Tack!

Svar på tråden RMC kämparnas diskussionstråd del 16