Inlägg från: Summer80 |Visa alla inlägg
  • Summer80

    Informationsgruppens 12e tråd:)

    Hej allihopa!

    Här hemma är det full fart för det mesta tycker jag:P Märks att man har lite svårt att få ihop livspusslet mellan varven med familjeliv, jobb mm, men man vänjer sig väl:P. Vi har väl iallafall äntligen börjat återfå lite kraft vad gäller renoveringen så snart ska vi ge oss på hallen. Alex kryper för fullt och reser sig upp mot saker:) Ska iväg och ta 1-årsfotografier på honom imorgon:) Sofia går på dagis och stormtrivs hon har nu börjat gå 9-14 3 dgr/vecka känns skönt att se att hon klarar lite längre dagar. Börjar föresten skola in Alex v. 18 och börjar sedan att jobba 75% 1 juni. Jo just ja har lyckats få S att göra nr 2 på toaletten och att sluta med napp:) Gick över förväntan:)

    Leyley: Men din stackare att du aldrig kan få vara frisk och kry:( Skönt att ha flyttat iallfall och det ska bli jättespännande att få se er nya lägenhet:)
    Ha en trevlig resa!

    Susi: Skönt att ha lite alternativ när man behöver barnvakt. Skulle oxå vilja se den filmen men den är ganska otäck va?

    fiie och vinga: hur är det med er och era guldklimpar?

  • Summer80

    Hallå!

    Susi: Vi pratade med Sofia och sa att om man ger alla sina nappar till fåglarnas bebisar så blir dem glada. Sedan så visste vi att S ville ha en cykel så då "mutade" vi henne med att ifall man var en stor tjej och slutade med napp så skulle hon få välja ut en cykel. Den första kvällen utan napp var givetvis svårast då sov hon i våran säng grät och sa att hon kände sig ensam:( Andra natten gick bättre men hon talade om att hon saknade nappen, tredje natten lite tjat om nappen. Men efter de dygnen åkte vi och hon fick en cykel och då var hon sååååå stolt. Hon har varit sjuk efter det men inte nämnt nappen en enda gång. Jo förresten första dygnen fick hon behålla vällingflaskan lite längre och tutta på den istället. Ska ni försöka med V?

  • Summer80

    Leyley: Haha blir nog en riktigt motorintresserad kille:) De är ju så söta när de cyklar på en "stor" cykel. Man undrar ibland vart tiden tar vägen de växer upp så snabbt. Kommit iordning i lägenheten?

  • Summer80

    Hej! JAg hänger gärna med ut och äter. Den 8/5 ska jag ut med jobbet och den veckan jobbar dan natt. Och jobbar jag inte så hänger jag gärna på:) Bra initiativ vinga:)

    Susi: Åh vilken duktig kille:) Ja det där med cykel funkade ju jättebra på Fia oxå:)
    Nu måste han få börja på nästa avdelning på dagis.

    Grattis garpare såg att ni skulle få behålla eran skola, skönt för er:)

  • Summer80

    Hej men då kör vi på den 22:a:) Vilken tid, vilken plats?

  • Summer80

    Det låter trevligt:) Vilken tid ska vi ses där eller?

  • Summer80

    Vi kan träffas här hemma:) Säterdalen vore också trevligt. Vi får väl invänta lite stabilare väder bara;)

Svar på tråden Informationsgruppens 12e tråd:)