• Weiring

    Skatornas fikatråd

    Dags för ännu en tråd ...

  • Svar på tråden Skatornas fikatråd
  • BeDee

    Du är så duktig Heleri! =)

    Jag har en liten fråga till er som har barn som inte sover middag längre! Är era barn gnälliga och extra trotsiga på em? Även om vi försöker få Wilma att sova middag, så blir det sällan så, om vi inte åker bil förstås! Så det känns som att det är dags att sluta. Hon har dessutom hoppat över sovstunden på dagis ett par ggr denna vecka. Men vad sjutton ska man göra för att hålla hennes humör uppe? För tålamodet tryter!

  • Heleri
    BeDee skrev 2009-05-09 17:35:43 följande:
    Du är så duktig Heleri! =) Jag har en liten fråga till er som har barn som inte sover middag längre! Är era barn gnälliga och extra trotsiga på em? Även om vi försöker få Wilma att sova middag, så blir det sällan så, om vi inte åker bil förstås! Så det känns som att det är dags att sluta. Hon har dessutom hoppat över sovstunden på dagis ett par ggr denna vecka. Men vad sjutton ska man göra för att hålla hennes humör uppe? För tålamodet tryter!
    Vi är i nästan samma situation, på helgerna vägrar han oftast sova middag (men gör det oftast på dagis, fast inte alltid). Jag vet inte riktigt om det beror på det att Nils är trotsig som f-n eller om det helt enkelt är så med 3-åringar...jag tror nästan det faktiskt. För trotsig är han hela dygnet *haha*
  • BeDee

    Wilma kan vara en ängel och i nästa sekund slå om helt! Härligt med 3 års trots! Det värsta tycker jag är när jag vet att hon kan vissa saker, men bara vägrar göra det, som tex klä sig själv! Jobbigast var det när man skulle till jobbet och var stressad, nu kan man ta det lite lugnare iaf!
    Men det är skönt att höra att man inte är själv om problemen!

  • BeDee

    Hej tjejer!

    Som det ser ut nu får jag hoppa över lunchen på tisdag. Har värkar med 6-10 min mellanrum.. ska avvakta lite till och se om vi ska åka in.. Hoppas bara att det inte avtar!

  • lena86
    BeDee skrev 2009-05-11 00:17:23 följande:
    Hej tjejer!Som det ser ut nu får jag hoppa över lunchen på tisdag. Har värkar med 6-10 min mellanrum.. ska avvakta lite till och se om vi ska åka in.. Hoppas bara att det inte avtar!
    ooo spännande... med verkar
  • Fru Ludvigsson

    Grattis bedee!!! (jag tror då helt säkert att du har fått en liten bebbe nu på morgonsidan )

    Ja, här sitter jag med SD, men inget annat... jag vill också att bebben kommer ut nu!

Svar på tråden Skatornas fikatråd