• Lillamamma05

    BF maj och juni. Här fortsätter vi.

    Hej alla!

    Såg att tråden stängts. Om inte någon annan redan har startat upp en ny kan vi fortsätta snicksnacka här om våra magar, förväntningar, krämpor och annat smått och gott.

  • Svar på tråden BF maj och juni. Här fortsätter vi.
  • Miniigirl

    Va bra att det kom en ny:) satt och tänkte starta en ny igår, men sen blev det massa annat jag var tvungen att fixa...så det vart inte av!

    Igår kom min mamma hit, ska vara här till på torsdag eller fredag! Skojjigt, så försvinner väll den här veckan snabbt oxå kan jag tänka mig:) Går in i vecka 34 idag...helt sjukt vad tiden går på nu tycker jag! börjar bli mer och mer nervös nu, det är ju faktiskt inte långt kvar nu!

  • emmsan123

    Vad bra att du fixade en ny tråd Lillamamma05!

    Jag har gått in i v 32 och idag går jag in i åttonde månaden. Jag funderar på hur länge man ska vänta med att fixa klart det sista. Vill ju inte göra det för tidigt, men väntar man för länge så kanske man inte orkar så mycket heller på slutet, eller så blir det för sent! Då tänker jag på att ta upp vagnen ur källaren och tvätta den, göra iordning skötbordet och sånt där. Kläderna är klara och jag har ordnat garderobsplats. Vaggan har vi ändå i vårt sovrum, ska tvätta täcke och kudde bara.

    Hur långt har ni kommit?


    Min finaste, Oskar 060329, lillebror Viktor väntas, BF 090614
  • Polly nr1

    Tycker oxå att det är bra att du tog tag i att starta en ny!

    Jag och min sambo diskuterade häromdagen när han måste hålla sig helt nykter, när han inte får åka mer än en timme bort och när han typ måste vara vid min sida helt och hållet hihi. Kom inte fram till så mkt..

    Vad tycker ni???

  • emmsan123

    Vi pratade också om det där. Senast v 37 i alla fall. Kanske tidigare. Jag måste se till att min mamma håller sig hemma också då ju! Kom jag på nu! Hon ska vara barnvakt, då kan ju inte hon vara på pickalurven heller Eller hos sin särbo heller för den delen, han bor på andra sidan stan.


    Polly nr1 skrev 2009-04-14 13:58:26 följande:
    Tycker oxå att det är bra att du tog tag i att starta en ny! Jag och min sambo diskuterade häromdagen när han måste hålla sig helt nykter, när han inte får åka mer än en timme bort och när han typ måste vara vid min sida helt och hållet hihi. Kom inte fram till så mkt.. Vad tycker ni???
    Min finaste, Oskar 060329, lillebror Viktor väntas, BF 090614
  • Lillamamma05

    Här handlar det mer om när jag själv ska hålla mig hemma he he. Jag ska iväg två veckor innan och sova borta ett dygn. Då ska jag nog försöka få med maken om det går.

    Förresten, så kunde jag inte skicka till alla om den nya tråden. FL trodde jag skickade spam, så ni får gärna hjälpa till och skriva till de andra som var med i förra tråden.

    Har varit hos läkaren idag som har sjukskrivit mig fram tills jag ska gå hem från jobbet. Har mkt foglossning och massa förvärkar. Har gå, sitta, ligga och sova. Kul kul! Hoppas bara FK godkänner sjukskrivningen annars är jag tillbaka på jobbet om två veckor och det vet jag inte om jag pallar. Har försökt pina mig ett tag nu eftersom jag inte vill vara sjukskriven, men nu går det inte längre. Blääääää!

  • Miniigirl

    JAg har oxå börjat tänka på det där med när man ska börja göra allt kalrt. jag har inte kännt mig så stressad med det, utan har hellre velat dra ut på tiden lite, så man inte har allt klart lixom...för då känns det som att det bara är att vänta kvar! men...idag går jag in i vekca 34, och jag kände plötsligt att, jösses...jag har ju inte fixat något än!
    Vi har inte ens någonstans att ha bebisens kläder ju.ska kanske ta och plocka fram kläderna och tvätta upp dom och göra plats för dom i något garderob eller liknande!
    Hu, nu blev jag lite nervös....vi har ju verkligen inte planerat något känns det som! det är ju faktiskt inte så himla långt kvar nu! ska nog börja inhandla grejjer till bbväskan snart oxå. så man har den packad! man vet ju aldrig när bebis vill komma:)

  • emmsan123

    Jag tror jag ska ta upp vagnen ur källaren och tvätta den i alla fall. Den får väl stå på balkongen så länge sen eller nåt. Vi ska göra om lite i hallen också, för att få plats med två vagnar där. Och balkongen ska fixas lite också, men vi måste inhandla lite grejer till den på IKEA nästa löning. Det finns ju faktiskt lite jag skulle kunna börja fixa med på balkongen ändå, när jag tänker efter...


    Min finaste, Oskar 060329, lillebror Viktor väntas, BF 090614
  • Lillamamma05

    Just det...bb-väskan var det ja. Glömmer det hela tiden. Har fixat en del nu under påsk men inte allt. Kläderna är tvättade. Ska försöka lära mig hur man ska knyta bärsjalen, för den vill jag ha med mig på bb.

  • emmsan123

    Lillamamma: Jag har också skaffat bärsjal till denna gång, har övat med sonens dockor

    Verkar helt underbart om det funkar att amma i den!!!


    Min finaste, Oskar 060329, lillebror Viktor väntas, BF 090614
Svar på tråden BF maj och juni. Här fortsätter vi.