Inlägg från: Lillamamma05 |Visa alla inlägg
  • Lillamamma05

    BF maj och juni. Här fortsätter vi.

    Hej alla!

    Såg att tråden stängts. Om inte någon annan redan har startat upp en ny kan vi fortsätta snicksnacka här om våra magar, förväntningar, krämpor och annat smått och gott.

  • Svar på tråden BF maj och juni. Här fortsätter vi.
  • Lillamamma05

    Här handlar det mer om när jag själv ska hålla mig hemma he he. Jag ska iväg två veckor innan och sova borta ett dygn. Då ska jag nog försöka få med maken om det går.

    Förresten, så kunde jag inte skicka till alla om den nya tråden. FL trodde jag skickade spam, så ni får gärna hjälpa till och skriva till de andra som var med i förra tråden.

    Har varit hos läkaren idag som har sjukskrivit mig fram tills jag ska gå hem från jobbet. Har mkt foglossning och massa förvärkar. Har gå, sitta, ligga och sova. Kul kul! Hoppas bara FK godkänner sjukskrivningen annars är jag tillbaka på jobbet om två veckor och det vet jag inte om jag pallar. Har försökt pina mig ett tag nu eftersom jag inte vill vara sjukskriven, men nu går det inte längre. Blääääää!

  • Lillamamma05

    Just det...bb-väskan var det ja. Glömmer det hela tiden. Har fixat en del nu under påsk men inte allt. Kläderna är tvättade. Ska försöka lära mig hur man ska knyta bärsjalen, för den vill jag ha med mig på bb.

  • Lillamamma05
    emmsan123 skrev 2009-04-14 23:08:03 följande:
    Lillamamma: Jag har också skaffat bärsjal till denna gång, har övat med sonens dockor Verkar helt underbart om det funkar att amma i den!!!
    Hi hi tack för tipset, för jag funderade igår om bebisen fick plats.
  • Lillamamma05

    Åh blir galen på att jag inte får sova. Har varit vaken sen fyra nu och det gick verkligen inte att somna om, så gick upp och har nu ätit frukost. Vaknar flera gånger per natt av antingen förvärkar, foglossning, toabesök eller sonen som har kissat på sig.

    Hur sover ni?

    Är iaf glad över att jag är sjukskriven (vet dock inte hur länge eftersom FK ska godkänna resten). Hade inte fungerat på jobbet även om jag inte hade haft ont. Man blir ju helt knäpp i huvet när man inte får sova.

  • Lillamamma05

    Jag har 43 dgr kvar, men det kan lika gärna bli 64 om man har otur. Fast jag gick bara över tre dagar med sonen så hoppas det inte blir fler dgr utan snarare tidigare. Lite mindre än två veckor tidigare skulle sitta fint

  • Lillamamma05
    Poppit skrev 2009-04-17 19:44:47 följande:
    Nu har jag haft ständiga sammandragningar i tre dagar, nästintill utan pauser. Magen är STENHÅRD, och det känns som att det strålar från under brösten där livmodern slutar, och ner i magen. Det stretar och drar. Nån annan som haft så? "Ska" det vara så, tro? Det gör inte ont, men det är obehagligt. Har 24 dagar kvar till BF, är i V37 (36+4) nu. BB- bäskan är "halvpackad".. Mina kläder har jag lagt ner, samt bebiskläder och lite hygienartiklar.
    Önskar jag kunde säga att snart är det dags till dig, men jag har haft så där i stort sett hela graviditeten. Hade onda förvärkar från v. 14. Nu blir de tätare och ondare. Vaknar på nätterna av att de kommer. Kanske det är på g för dig, kanske inte. Ta det bara lugnt. Om de kommer när du har ansträngt dig, antingen direkt efter eller på kvällen efter en lång dag så föreslår jag att du trappar ner lite. Iofs du kanske vill att bebisen kommer nu, och det kan den ju få göra, två veckor innan
  • Lillamamma05

    Ser att jag inte kan skriva...eller läsa... säga TILL dig att det är dags FÖR dig. 24 (inte 14 som jag läste) är ju lite mer än tre veckor... Snacka om gravidhjärna...

    Själv hade jag en jobbig insomning. Hade flera riktigt kraftiga förvärkar i en följd. Trodde ett tag att det var dags, eftersom det gjorde så ont. Fick verkligen öva på andningen. Mår lite halvkonstigt idag så sitter stilla och virkar

    Hur är det nu med dina smdr?

  • Lillamamma05
    Poppit skrev 2009-04-20 23:30:58 följande:
    Tack för ditt svar :) Haha, gravidhjärnor har vi allihopa, ingen fara! :) Mina sammandragningar har äntligen avtagit lite! Märker att de kommer när jag håller ett relativt högt tempo (det är ju så tråkigt att bara sitta och inte göra någonting alls!) men jag försöker varva ner nu. Gick in i V38 idag, så nu är ju bebis redo för ett liv utanför magen :)Fast jag hoppas att h*n stannar där inne ett tag till så h*n får gotta till sig lite, jag känner mig inte helt redo än. Fast å andra sidan, gör man någonsin det? Trist att du haft så länge, med SD och förvärkar. Själv har jag varit helt förskonad från sådant, förutom dessa dagar med ordentliga SD. Mådde ju dock illa och kräktes till V28, men jag ska inte klaga :)
    Uuuh till v. 28!? Jag hade avlidit. Illamåendet har varit det värsta fysiska med denna graviditet men jag hade det inte så såååå länge. Fick akupunktur mot illamåendet.
  • Lillamamma05
    Miniigirl skrev 2009-04-22 20:57:00 följande:
    Ah, okej! då förstår jag:) Vi bor ju i nyköping vi..så vi reser ju igenom eskilstuna vi:) vi har lixom 3 ikeor att välja mellan, so det är ungefär lika långt till allihopa:) västerås är roligast eftersom man har lite kompisar å så där..
    Jag har blekt håret under både denna grav och förra - men gjorde slingor så det inte skulle ligga mot botten. Andra har skrämt upp mig att det kommer in kemikalier i kroppen och sen till barnet. Vet dock inte om färgen kan bli annorlunda i slutet av graviditeten. Jag blekte sist i slutet av februari - bf i slutet av maj.

    Förresten bor i Västerås. Ha en trevlig helg här! Ska tydligen bli jättefint väder i helgen.
Svar på tråden BF maj och juni. Här fortsätter vi.