• amorosa

    Templista för oss pergopinglor 5

    Här är vår temp list tråd!

    Listan tillhör oss som hänger här inne i pergopinglornas tråd och tempar, så vill ni lägga in er så förväntar vi oss att se er där inne:

    www.familjeliv.se/Forum-7-125/m42510494.html

    Syftet med tråden är inte diskution utan en plats för oss att bara länka våra temp kurvor och diskutera ämnet tempning.

    EN FANTASTISK & FENOMENAL GUIDEBOK SOM PÅ SVENSKA FÖRKLARAR ALLA VIKTIGA BEGREPP, TERMER OCH FÖRKORTNINGAR:
    www.familjeliv.se/Forum-1-3/m11445097.html

    När vi sen fått våra efterlängtade + så hoppar vi på små rosa moln över till denna tråd www.familjeliv.se/Forum-11-237/m40717469.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-03 20:41
    Ny gravidtråd www.familjeliv.se/Forum-11-237/m43441842.html

  • Svar på tråden Templista för oss pergopinglor 5
  • amorosa

    Mammiz: åh, vad ledsen jag blir när jag läser ditt inlägg. Beklagar verkligen. Är det någon som förtjänar lite tur så är det ju du! Det ska väl inte vara några problem att få remiss till IVF? Tycker du stannar kvar i listan tills ni gjort IVF. Men vad är det för operation nu du ska göra? Förstod inte det riktigt av ditt inlägg.

    Jag fick ganska ont i magen igår kväll och har fortfarande idag (främst när jag rör mig). Vet inte om det är pga spolningen igår, eller nåt annat. Läkaren igår sa att det skulle försvinna en timme efter behandlingen, men det är väl individuellt det också, som allt annat... Har tagit två alvedon, och det känns lite bättre nu. Hoppas det håller sig borta.

  • icka76

    Mammaiz: Jag vet inte vad jag ska säga. Ger dig en stor, varm och tröstande kram. Du får gärna stanna kvar här inne hos oss, vi är dina vänner. Behöver du "prata" så får du mer än gärna inboxa mig. KRAM

    Amorosa: Har hört att vissa får lite ont även några timmar efter spolningen. Kontrasten de sprutar in retar vävnaderna och det kan ta ett tag innan allt kommer ut. Det är nog ingen fara.

    EGO: Jag tror jag håller på att kallna!! Har aldrig haft så låg temp under så lång tid tidigare. Kan det bero på rosenroten?

  • Cornelia13
    Mammiz: En stor kram till dig! Blir så ledsen, samtidigt kan jag inte låta bli att bli lite lättad, missförstå mig inte nu, det jag menar är att nu vet ni ju att ni tyvärr måste göra ivf. Ni vet, bara det gör en lättare tycker jag.
    Längtar till våren!
  • Mammiztill2
    Cornelia13 skrev 2009-04-16 09:35:34 följande:
    Mammiz: En stor kram till dig! Blir så ledsen, samtidigt kan jag inte låta bli att bli lite lättad, missförstå mig inte nu, det jag menar är att nu vet ni ju att ni tyvärr måste göra ivf. Ni vet, bara det gör en lättare tycker jag.
    Vetskapen är en lättnad i all sorg.
    Nu är bara pengarna problemet. Tar inte alls fel.
    Utan de är skönt än att gå fler år ut och in utan att veta varför
    amorosa skrev 2009-04-16 08:06:52 följande:
    Mammiz: åh, vad ledsen jag blir när jag läser ditt inlägg. Beklagar verkligen. Är det någon som förtjänar lite tur så är det ju du! Det ska väl inte vara några problem att få remiss till IVF? Tycker du stannar kvar i listan tills ni gjort IVF. Men vad är det för operation nu du ska göra? Förstod inte det riktigt av ditt inlägg.Jag fick ganska ont i magen igår kväll och har fortfarande idag (främst när jag rör mig). Vet inte om det är pga spolningen igår, eller nåt annat. Läkaren igår sa att det skulle försvinna en timme efter behandlingen, men det är väl individuellt det också, som allt annat... Har tagit två alvedon, och det känns lite bättre nu. Hoppas det håller sig borta.
    Har själv ont efter röntgen, kontrasten. och gör ont i mina äggstockar.
    Hoppas de släpper snart.

    De ska in och göra titthåls operation och göra spolning, är de stop där (bara en säkerhets åtgård innan man tar bort äggledaren) Man kanske får öppna upp lite mer om de ska ta bort äggledaren.
    De ska ta bort äggledaren, så att då och om vi gör ivf att de inte ska finnas någon som helst chans att få ett utomkvedshavandeskap då man väl betalar och gör ett ivf.
  • icka76

    Någon som har en idé om varför min temp är så låg denna månaden? Brukar ha en medeltemperatur på närmare 36,7.

  • Minnie69

    Så ledsen för din skull Mammiz . Jättekram. Hemskt när pengar blir den avgörande faktorn. Måste ju vara sååå jobbigt. Samtidigt måste det ju bli en väldig press om man bränner allt man har på ett försök, det finns inte möjlighet att vänta så ni kan få ihop till ett trepack? Glöm inte det där man kan göra med skatten heller som gör att totalpriset går ner. Är själv inte så insatt, men man kan tydligen på något vis dra på lön och därmed spara in skattesidan och på så vis blir det billigare

  • Minnie69

    Går tydligen även bra att dra på mannens lön. Ngt bruttoavdrag eller så ???

  • Minnie69

    Eller du kan nog iaf gå in där och få lite hjälp att sätta dig in i frågan, aktiv verkar den inte ha varit de senaste veckorna, men det är iaf en öppen tråd som det går att skriva inlägg i

  • Mammiztill2

    Minne69 ska in o läsa så fort dottern somnat..  tack för alla tips ska kollas upp


    icka76 skrev 2009-04-17 10:59:27 följande:
    Någon som har en idé om varför min temp är så låg denna månaden? Brukar ha en medeltemperatur på närmare 36,7.
    För mig ser din temp kurva mer "normal" ut, än dem du brukar ha,,
    ja brukar känna mig sjuk av att ligga över 37 grader..

    vet tyvärr faktsikt inte varför din är så "låg".
Svar på tråden Templista för oss pergopinglor 5