Inlägg från: ruccolas |Visa alla inlägg
  • ruccolas

    ivf i maj/juni

    ja då har man kört igång med första sprayningen idag då. =)
    Smakade lite illa då det rann ned i halsen...men men...smällar man får ta!

  • ruccolas

    Lillafrun: usch vad trist och jobbigt för dig. Ta väl hand om dig under resan. Ät gott, och gör saker som du känner att du mår bra av så att du samlar kraft inför nästa omgång. Det här fixar du! Stor kram

  • ruccolas

    tulipanaros: har också sprutat med gonal innan och nu snart skall jag börja med menopur. inser att det kommer bli mkt bökigare. tur att det bara är en gång om dagen man skall göra det och förhoppningsvis bara mindre än en månad av ens liv...

  • ruccolas
    eros2000 skrev 2009-05-15 18:51:13 följande:
    Blir ÄP på måndag! kram på er!
    lycka till. vad spännande för er. =)
  • ruccolas

    har inte fått ngt datum ännu för nedreglering. jag skulle nämligen ringa till dem när mensen kom och då skulle de bestämma när jag skulle börja med sprutorna och när jag skall på nedregleringskoll!

    varför gör klinikerna så olika? Ingen här som går på huddinge?

  • ruccolas

    sprayar synarela och för mig kommer det en besk bitter äcklig smak som håller i sig ett bra tag. jag försöker dränka smaken med annat som mat, godis, halstabletter m.m. efter en timme är den borta ungefär.

  • ruccolas
    GrodanSkrutt skrev 2009-05-18 18:18:05 följande:
    rucolla Jag går på Huddinge, men jag har gjort det korta protkollet med enbart sprutor så jag vet inte hur det fungerar med spray. Vet att jag ska börja spruta på mensens 2:a dag samt ringa till dom & säga att ajg är igång Men de hjälper ju inte dig Hoppas du får klarhet!
    hej och tack för ditt svar. jag gjorde också korta metoden innan men fick bara två äggblåsor och nu hoppas man att jag ska få fler genom långa och att jag byter prep. till menopur. vilka sprutor använder du nu?
  • ruccolas
    GrodanSkrutt skrev 2009-05-19 10:55:16 följande:
    Då var vi lika =) Fick 3 äggblåsor med 2 ägg på ET Jag ska ha korta metoden igen, men med doshöjning på Gonal-f, nu 225 (innan 150), sen Orgalutran och Ovitrelle.
    Ja ha där ser man. Jag gjorde inget ÄP då chanserna inte skulle bli så höga och vi ville inte slösa en IVF omgång på att göra ÄP på två äggblåsor. Hur många gånger får ni köra på Huddinge?

    Långa metoden skulle öka chanserna för fler äggblåsor och menopur 300 IE skulle göra dem kvalitativa. *ler* Förra gången körde jag korta och 150 IE gonal-f.

    Vad olika läkarna verkar fungerar. De verkar måtta mellan pekfinger och lillfinger känns det som....=D

    Well well...bara det blir bra och en bulle i ugnen...sedan struntar jag i resten faktiskt.
Svar på tråden ivf i maj/juni