Inlägg från: ruccolas |Visa alla inlägg
  • ruccolas

    ivf i maj/juni

    ringde bm idag och jag ska ta blodprov på fredag. egentligen behövs inte det eftersom jag fått en blödning men jag fick göra det ändå om jag ville. jag gör det eftersom jag också varit förkyld med nästäppa och är osäker på om synarelan tränger igenom allt. uäck! ursäkta! ja man är ju sin egen doktor verkar det som.

  • ruccolas

    Grodan skrutt: Oki. jag vet inte vilken lista jag kollade på. Sorry. Lite snurrig som sagt. Förkyld och hormonig tror jag. Jaaa snart om 16 dagar är det dax för dig. *ler stort*

  • ruccolas

    De e lite kul för det verkar som det är ett gäng som ÄP nu och det är ett gäng som plockar sedan i juni. *ler*

    Lycka till och grattis till alla er. Har lite svårt att hålla koll på alla. sorry!

    kram

  • ruccolas

    Jag är så trött nu på min förkylning. Nu här på morgonen känner jag mig yr också. Kan yrheten bero på sprayen tro? Någon annan som har samma?

  • ruccolas

    Denim: Oki. Jag tror det kan vara sprayen som gör det, eftersom en vanlig "bonnaförkylning" brukar inte jag i vilket fall bli snurrig av. Skönt att veta att det finns fler.

    Solros: japp. Jag kollade med kliniken om sprayning och förkylning. Hon trodde inte att det skulle påverka effekten. För säkerhets skull så skall jag ta ett nedregleringsprov imorgon, men det brukar man inte göra om man börjar på cd 21 och får blödning eftersom det är ett tecken på nedreglering sa hon.

  • ruccolas

    Solros: Ja det förklarar varför du inte fått göra ngt nedregleringsprov. Oroa dig inte! *ler*.

    Grodanskrutt: Jo förkylningen är seg men jag jobbar ändå. Lite bättre kanske. Otroligt trött dock! Hoppas att den inte sitter i så länge, men förkylningar sitter ju i ett bra tag. typ några veckor 3 så där. :S

  • ruccolas

    Caroline: Gick det bra med blandningen idag? Själv skall man börja med menopur på tisdag. Jag fick också avbryta min förra omgång för att jag fick för lite äggblåsor.

    Solros: Jo, tack det är bättre, men otroligt seg och bitsk förkylning. Många i min omgivning är också sjuka. Förkylning påverkade inte någonting av blodprovsresultat gällande min nedreglering. Är alltså nedreglerad. Visste iof sig det innan då sprayblödingen är ett tecken på att man är nedreglerad. Man behöver alltså inte ta blodprov för att testa detta.

Svar på tråden ivf i maj/juni