• SvenskEngelsk

    Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året

    Heeeeeey Girliez....REDAN 3 mån gått???
    Herregud.....

    Ja, ni vet, vi känner varandra, vssa gått ner massor, vissa ska behålla nuvarande vikt MEN huvudsaken i denna tråd är MÅBRA, support med ALLT från himmel och jord...

    Tack allihopa för alla dessa år..Utan er hade livet sett lite annorlunda ut!

    Tindra, kakis, Magda, Little, EmmaM, Annelie, Clinan, prommis...Missi, Even mfl Och ALLA andra som jag just nu inte kommer ihåg namnen på...TACK för allt genom alla år!

    Nu kör i 3 mån till med underbara inlägg.....FAN höll på glömma Kayas namn då jag srev Inlägg, så kom namnet upp, dina inlägg e KANON!....KAYA!:..haha

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-21 09:52
    KÄMPA PÅ, min dator är ju trasig MEN jag tänker på er dagligen!!!!

  • Svar på tråden Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året
  • Evenstar

    Här kommer Dagens Nöjdheter (med risk för upprepning)


    Den lilla men svettiga löpturen Spikmattesessionen efter löpningen Dagismötet som gick bra! Jag är stolt över lilla N som är såå duktig! Infallet att fara på affären och köpa massa frukt och grönt Grillningen som smakade toppen! Yogapass - 25 min (blev yr mitt i en övning och avbröt då) Ett skönt bad med ett glas färskpressad juice. Nu ska jag bara torka mig och sen krypa ner på spikmattan. Läsa en bok eller sätta på en film!

    Ta hand om er!

    {#lang_emotions_heart}
  • SvenskEngelsk

    9e junis NÖJDHETER:

    * Morgonmotion kl 06.10 ( 4km med SKOSKAV )
    * Bra mat på jobb jag hade med i matlådor, tzatziki av avrunnen 0.5%, wokade grönsaker och grillad kycklingfile
    * Bokat läkar+sjukgymnastik tid för Bailey, dem är svååååra att få tag på
    * Haft mamma här som diskat och hämtat hem B så jag slapp stressen efter jobb
    * Lagar middag nu och TIDIG säng

  • Evve81

    Kaya: Jag har ju haft en HIMLA tur. Jag har ju ett yrke men det är uselt med jobb.....

    Dagens nöjdheter:
    * Skatteåterbäringen kom idag. Köpte faktiskt vinteroveraller till barnen till nästa vinter, samt vantar till mig
    * Åt middag allihopa
    * Ska ut och gå sedan
    * Har en grym träningsvärk efter brännbollen men det är det värt!


  • MagdaA

    gaaaahhh!!! Nån som har några timmar över som jag kan få? Jag fattar inte var tiden tar vägen! Ingen motion idag heller... MEN, 1 timmes gräsklippning och massa annat utejobb så inte har jag legat på latsidan direkt.

    I morgon MÅSTE jag komma ut på en björn-letar-runda Nä, jag måste inte, jag VILL!


    Ebba har fått en lillebror! Vår Älskade Alexander är här!
  • Kaya

    SE - tack, vilken tur!!! Jag känner mig ibland som att jag använder tråden lite för mycket som en blogg - dvs skriver om ALLT som händer i mitt liv som har med träning, kost, välmående osv att göra... Men som sagt, ni får skumma och scrolla förbi mina inlägg om de känns föööööör långa!

    Magda, inga timmar till övers här... Jag sa till min man häromdagen att jag fattar egentligen inte hur jag skulle "hinna" jobba just nu om jag hade ett jobb?! Det är så himla fullt upp även fast jag är arbetslös så jag blir alldeles vimsig...! Okej jag fyller upp tiden rätt bra med mina egna projekt, träning och surdegsbak osv, och har lillan på dagis bara 15 timmar per vecka och sonen slutar tidigt så jag har ju självklart mer "barntid" - men ändå! Det går verkligen i ett.

    (Det mest otroliga är ändå att jag hann träna 5-6 dagar i veckan även under den perioden som jag jobbade och pendlade så jag var borta hemifrån 11 timmar per dag...!)

    Idag superskönt träningspass på morgonen direkt när jag hade lämnat mina barn på skola/dagis. 10 min CT som uppvärmning ("fat burn" dvs två tunga "toppar" med lite lättare motstånd före, mellan och efter). Sedan rygg, axlar, biceps och ben med enbart fria vikter. Nice! Jag har börjat köra en massa knäböj och utfall med stång på axlarna, känns som att det ger mycket mer än att köra ben i maskin. Som vanligt en massa superset och compound superset för att minimera vilotiden. Till sist 10 min på löpbandet, power walk med ökande incline fram till sista 2 minuterna på lutning 10... Svettigt! Och skönt! Min favoritträning just nu.

    Efter träningen åkte jag ner på stan och fyndade lite kläder åt mig och barnen på Myrorna. Jag brukar vara stamkund där men nu var det superlänge sen... Jag hittade massa bra åt sonen, bl a fina kläder till skolavslutningen, och åt mig själv bl a ett par snygga italienska skor med kilklack, en frän klänning och två par ljuvliga shorts. Tur att det finns ställen där man kan fynda COOLA kläder billigt!

    I övrigt massa cykling hit och dit (ca 2.5 mil under dagen) samt promenad i skogen med lillan medan sonen körde orientering. Väldigt nyttig och bra mat också. Vi var på lekfika hemma hos min dotters kompis tillsammans med några andra mammor o barn före orienteringen. Det serverades en massa gott till kaffet, kladdkaka o småkakor m.m. Men jag nöjde mig med (och NJÖT verkligen av) kaffe med mjölk o lite vispgrädde i + jordgubbar o vindruvor! Dagens största njutning i matväg var dock kvällsfikat, är ju ensam hemma (som vanligt) för min man är på kurs så jag gottade mig till Desperate Housewives med mitt älskade örtte, massa grönsaker i stavar och två ljuvliga mackor med lättost. *MUMS*

    Nu dags att lacka naglarna (blått på händerna, grönt på tårna) och hoppa i säng! Imorgon löpning + surdegsbak på schemat!

    K

  • SvenskEngelsk

    Morning!
    Ha en fin regnOnsdag alla...VI har en lång dag, jobb nu, sen sjukhuset med B sen fixa annat ikv.....Längtr till fred kl 13 då jag slutar hela veckans 5 pass....

    KRAM

    Kaya, Tack för snälla ord i bloggen

  • clinan

    idag har jag tänkt trotsa vädret och ändå ge mig ut på en liten barnvagnspromenad. Va iväg och köpte ett par sandaler igår, kan omöjligt gå med skor på sommaren, så nu slipper jag gå i mina slip-in sandaler

    Känner mig väldigt nöjd med livet o tillvaron för tillfället o det är en skön känsla

  • Tindra04

    Hej tjejer!

    Det är alltid lika härligt att komma in här och läsa Era inlägg. Just nu är det verkligen en positiv anda i tråden tycker jag.

    Ville bara skriva några rader så att ni inte glömmer bort mig!

    Massor av kramar från ett regnigt Halmstad

Svar på tråden Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året