• SvenskEngelsk

    Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året

    Heeeeeey Girliez....REDAN 3 mån gått???
    Herregud.....

    Ja, ni vet, vi känner varandra, vssa gått ner massor, vissa ska behålla nuvarande vikt MEN huvudsaken i denna tråd är MÅBRA, support med ALLT från himmel och jord...

    Tack allihopa för alla dessa år..Utan er hade livet sett lite annorlunda ut!

    Tindra, kakis, Magda, Little, EmmaM, Annelie, Clinan, prommis...Missi, Even mfl Och ALLA andra som jag just nu inte kommer ihåg namnen på...TACK för allt genom alla år!

    Nu kör i 3 mån till med underbara inlägg.....FAN höll på glömma Kayas namn då jag srev Inlägg, så kom namnet upp, dina inlägg e KANON!....KAYA!:..haha

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-21 09:52
    KÄMPA PÅ, min dator är ju trasig MEN jag tänker på er dagligen!!!!

  • Svar på tråden Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året
  • clinan

    fler listmänniskor? jag älskar listor av alla dess slag, för att inte tala om när jag kan stryka det jag skrivit!

    Jag har verkligen kommit in i en ond cirkel när det gäller godsaker och det är skitsvårt att komma ur nu när jag går hemma hela dagarna. Jag kommer på mig själv många gånger att jag stoppar in något innan jag ens har hunnit tänka *suck* varför ska det vara så svårt???

  • kaksmulan

    Jag måste bara få hålla med om att en sådan där lista är en jättebra idé. Jag ska göra en till dess att semestern börjar. Skulle jag sätta upp något på en lista just nu skulle det vara typ:
    1) göra 10 Pca-analyser
    2) göra 10 PLS-DA analyser
    3) kolla alla imp-matriser om de blir mer stabila med SNV-modifiering
    4) Undersöka om datat blir bättre om imp och NIR läggs ihop
    5) tjata på examensarbetaren om att hon ska jobba mer
    6) göra nya medelvärden på NIR-datat och få ihop nya matriser av det


    Felixens♥ och Ellendellens ♥ stolta mamma, alias kaksmulan!
  • MagdaA

    Just ätit taco-middag, inspirerad av kakis Å innan de bakade jag bananmuffins, fick receptet av Evenstar. DOm blev riktigt goda! Massa gott i, men inget socker alls, eller jo, lite honung. Dom kommer va ett bra alternativ för mig när jag blir fikasugen


    Ebba har fått en lillebror! Vår Älskade Alexander är här!
  • MagdaA

    Underbart! tog mig ut på en joggingrunda i kväll, säkert 3-4 veckor sen sist. Så härligt. blev den kortare svängen, 4,5 km, sista kilometern var benen tunga MEN jag fixade det SÅ nöjd! Nu blir det ett äpple å sen sängen, nybäddat!


    Ebba har fått en lillebror! Vår Älskade Alexander är här!
  • Nelly06

    Har varit på vc i dag och dom tog en massa prover få hoppas att jag får svar snart. Har jobbat ch nu väntar sängen för jag har såååå ont i min magen. Tycker det borde släppa av lite i alla fall. fast det är ju något bra med det deär att jag vill och kan inte äta lika mycket så det är ju possetivt!!

    Härligt magda när jag är på benen i gen kan vi ta en tur deter jobbet eller något!!

    God natt på er alla!!!


    Julia -06 & Arvid -07
  • clinan

    Fick hem 3 par byxor igår som jag hade beställt. De är för taighta i midjan, det går att knäppa men det är FÖR mycket. Vet inte alls hur lång tid det tar för magen att sjunka in, eller om den har gjort det och att det enbart är fett kvar? Har ju ingen erfarenhet av när jag väntade Thea eftersom jag vägde typ 20 kg mer då. Så då stack det ut lite varstans på mig. Men jag vill verkligen ha på mig dessa byxorna! Kommer inte att skicka tillbaka dem! Men jag vet om jag bara slutar att plåga mig själv med alla godsaker (de stillar bara ett sug för stunden men gör att ångesten kryper på längre fram) så kommer kroppen att minska. jag äter bra för övrigt och jag tror att det är rätt lagom med den övriga maten, vill ju helst inte att mjölken ska börja sina eftersom det ÄNTLIGEN går bra med amningen.

  • SvenskEngelsk

    Clinan
    EXAKT vad jag jobbade med på min terapi igår ( lite KBT ) som jag går på.
    Att ÄTA dämpar några milli sekunder av njutning, men i LÄNGDEN, mår iaf JAG sämre av frossandet, jag måste hitta långsiktiga / kortsiktiga känslor och skriva ner, ska börja idag då den listan ska sitta på kylskåp ( enligt henne ) och den ska med till henne onsd 24e juni!
    Ungefär såhär ska den nog se ut:

    Kortsiktigt: Några få sekunders njutning JUST då jag stoppar 7 bullar i munnen
    Som ni märker hittar jag väldigt FÅ kortvariga känslor annat än att det Då smakar GOTT

    Långsiktiga känslor som kommer efter att Sara frossat TEX 7 bullar ist för EN, eller 600 gr godis ist för 200gr osv ): Går snabbt upp i vikt, kläder sitter åt, jag stänger inne mig, svarar ej i tfn, jobb blir tråkigt, bailey påverkas ju, allt blir tråkigt och jag hittar ursäkter att inte träffa någon, ( tills jag "skött mig " och känner mig sund och slim igen ) ledsen, tankar som jag kan lika gärna äta SKIT 9:e dagen med eftersomjag redan "pajjat" dagen med en chokladbit, och så håller jag på vissa ggr / år, och om alkohol är inblandat klarar jag det knappt,

    Så nu är det EN dag, sen BRYT.....ja....Ätstörning SJÄLVKLART, den ligger där lååångt bak oftast, och SÄLLAN som den känns, men dessa få tillfällen är tankar och känslorna STARKAST, och DET ska jag försöka SLUTA med....jag ska ta EN bulle då jag e SUGEN, och inte bygga upp " förbud"....ja...

    Ok, MKT från mig om mina problem, men dem upptar stor del av mitt liv just då det sker.....

    Motion idag blev 6km innan jobb i REGN REGN REGN, kl 06.10 SKÖNT dock dagen efter unnande igår!

    Imon blir det 5km ute hos syrran där vi ska sova pga en studentfest ikv med 70 bjudna, dem har hyrt hela min systers resturang på hotellet så det blir MAT och FRI bar, men jag skippar vin idag, och kör på lax / rostbiff och salladerna.
    FÖR DÅ.. mår jag så mkt bättre imorgon då jag vaknar!

    HA EN FIN HELG!
    Stor kram fr knäppot som VILL leva som jag lär!

  • MagdaA

    Evenstar: låter inge bra. Hoppas du känner dig piggare snart!

    Kan iaf berätta att jag känner mig laddad! Jobbat 6 dagar i rad  nu, jobbar i morgon också. Sen är jag ledig på söndag, eller ja, nästan ledig iaf, jobbar med mitt andra jobb några timmar på em bara, men det känns som semester efter den här maratonveckan i lagårn! I helgen tänkte jag sätta mig och göra en RIKTIG mat och motions planering. Planera middagarna ända fram tills vi åker på semester (om 3 veckor) och även träningen. Eg borde jag planera middagarna för några veckor efter semestern också så att det bara behöver handlas när vi kommer hem. Var ute och sprang igår och trots att jag inte varit ute på länge var det så himla skönt. MÅSTE göra det oftare! Kommer absolut ta med mig träningskläderna på semestern, hoppas komma ut på några rundor då också.

    Sen undrar jag om nån har tips på vad man gör med en RIKTIGT irriterande praktikant? Man ska inte tycka illa om människor, och jag tycker eg inte illa om honom, men han är den mest störande person jag mött! "bara" 2 veckor kvar....


    Ebba har fått en lillebror! Vår Älskade Alexander är här!
Svar på tråden Saras UNDERBARA Måbra-Tråd inne på 4:e året