• Anonym (Undrar)

    22 år och oskuld

    Ska jag skämmas eller inte? Jag är (som rubriken lyder) 22 år och oskuld. Undrar bara om det finns fler som jag. Eller hur gammal var du när du förlorade din oskuld?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-17 21:22
    Glömde att skriva att jag är en 22 årig tjej.

  • Svar på tråden 22 år och oskuld
  • Anonym (1:a 22 år, tjej)

    Jag var 22 år när jag hade sex för första gången, hade förvisso haft möjlighet att "förlora"oskulden till någon flirt lite tidigare men det kändes inte alls rätt, så istället blev det min pojkvän som jag valde att ge den till efter att vi varit ett par i 4 månader och han är i dag 8 år senare också den ende jag legat med, vi är förlovade och försöker som bäst att bli gravida.
    Kan också tillägga att min sambo faktiskt är mitt enda förhållande också, hade innan honom aldrig haft någon pojkvän..

    Så jag tycker abslout inte att du ska känna någon press eller stress över detta, den dagen då du har ditt första samlag så kan jag garantera att killen kommer att känna sig utvald ,

    Stor kram och håller tummarna att du träffar en go´kille

  • Thaleya

    Anonym (Undrar) skrev 2009-04-19 23:05:29 följande:


    Jag har aldrig haft en pojkvän, det är därför jag är oskuld. Jag vill inte bli av med oskulden på en one night stand, har lixom väntat tills jag skaffar kille. Det känns tryggast att tänka så...Men onanerar, det gör jag var och varannan dag. Ibland flera gånger om dagen, men börjar tröttna lite smått på det. Vill lixom ha någonting annat.
    Okej jaa då förstår jag. Exakt så tänkte jag med tills jag såg killen jag ville ha hångla med en annan. Men jag respekterar att du vill vänta.
  • Anonym (Tanten)
    Anonym (Undrar) skrev 2009-04-19 22:56:51 följande:
    Det känns skönt att höra att det finns fler i min ålder som är oskulder. För ibland känns det som om jag är den enda...
    Det är ju inget som man går och skryter eller pratar om... {#lang_emotions_wink}
  • Anonym

    min man var oskuld till han var 22 år, sedan kom jag

    han väntade på den rätta å ville som du inte ta vem som helst. så jag antar att jag inte är vem som helst utan det var mig han ville ha.

    inte alltför vanligt, men inget konstigt med det tycker jag.

  • Galathea

    Anonym (emmy) skrev 2009-04-19 17:23:37 följande:


    en fundering.. varför hänger du på FL? Är inte det en sajt för föräldrar? Tänkte att du kanske inte kommit så långt i det om du inte ens haft sex, menar jag.
    Även de som inte är föräldrar än håller till här *L*
    De som funderar på barn, de som planerar barn och de som vill ha ett lite mer vuxet sätt att se på saker och ting.

    TS var stolt och stå på dig :) Jag tycker du gjort det bra att hålla på att vara oskuld :)
    Jag hade gärna sluppit det sätt jag förlorade min oskuld på men jag ångrar inte att jag blev av med den som 15 åring. Sättet ångrar jag för att jag var dum nog och var otrogen mot den kille jag var tillsammans med. Jag förlorade oskulden på fyllan med min dåvarande killes polare som precis kommit hem från utlandet :/ Dumt gjort av mig helt klart.
  • Anonym

    Hade jag inte träffat min sambo, så hade jag nog fortfarande varit oskuld. Jag skulle precis fylla 21 (tror jag) när jag blev av med min...

  • Anonym (M)

    Samma situation som du. Är en tjej som snart fyller 22. Är inte ett dugg stolt över det, börjar tro det är nått fel på mig.
    Men det är inte så att jag inte haft chansen.
    Det har bara inte känts rätt...Kanske är lite kräsen också. Men det får man väl va? Som hon i filmen Clueless säger "jag som är så kräsen med skor, och de ska bara passa mina fötter" :D

    Nått jag tänker mycket på är huuuur man säger det till framtida pojkvän?
    Hur reagerar nån som är äldre på att man är oskuld???

  • Anonym (Undrar)

    Anonym (M) skrev 2009-05-09 00:12:49 följande:


    Nått jag tänker mycket på är huuuur man säger det till framtida pojkvän?Hur reagerar nån som är äldre på att man är oskuld???
    Ja det funderar jag också på ibland, men sen tänker jag att man kanske har hittat en sån bra kille som man kan säga det till. Jag tänker att någon gång ska ju vara första gången, och har man tur så går det bra :D
  • Thaleya

    Anonym (Undrar) skrev 2009-06-07 23:14:15 följande:


    Anonym (M) skrev 2009-05-09 00:12:49 följande: Ja det funderar jag också på ibland, men sen tänker jag att man kanske har hittat en sån bra kille som man kan säga det till. Jag tänker att någon gång ska ju vara första gången, och har man tur så går det bra :D
    Ni behöver inte oroa er för vad killarna ska tycka om det, alla killar jag känner anser sig vara extra speciella om de är de som väljs ut till att vara en kvinnas första. De kommer bli rörda och glada.
Svar på tråden 22 år och oskuld