• Anonym (Undrar)

    22 år och oskuld

    Ska jag skämmas eller inte? Jag är (som rubriken lyder) 22 år och oskuld. Undrar bara om det finns fler som jag. Eller hur gammal var du när du förlorade din oskuld?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-17 21:22
    Glömde att skriva att jag är en 22 årig tjej.

  • Svar på tråden 22 år och oskuld
  • Anonym (*o*)

    "Vad GULLIGT!" Var det första jag tänkte.
    Jag var 14 år när jag blev av med min och det var på tok för tidigt. Eller åtminstone var det med helt fel person. Fick jag det ogjort skulle jag sparat mig åt min nuvarande kille.

  • Anonym (maarkligt)

    Anonym (emmy) skrev 2009-04-19 17:23:37 följande:


    en fundering.. varför hänger du på FL? Är inte det en sajt för föräldrar? Tänkte att du kanske inte kommit så långt i det om du inte ens haft sex, menar jag.
    Lite löjlig kommentar.
    Jag har inte några barn, och det känns just nu som att det kommer dröja ett tag till. Men jag hänger här ändå, för att få tiden att gå, läsa seriösa, korkade, konstiga, och/eller roliga inlägg. Sitter inte o läser om förlossningar o missfall o sånt, finns rätt mkt mer att läsa, om du inte märkt det.

    Så TS, tycker inte det är konstigt att du är oskuld, blev av med min när jag var 21... Man ska göra det när man känner för det, o med ngn man litar på och trivs med. O fortsätt du och häng här inne som jag, trots det enl. vissa inte är en sida för oss som inte tryckt ut en eller flera ungar!
  • Anonym

    Oroa dig inte...nån kommer att ligga med dig förr eller senare...Du bestämmer. "Fittans makt är stor"

  • Anonym

    Va stolt!
    Det skulle jag vara. Ångrar inte att jag började för då skulle jag inte ha min dotter här idag, men vänta kan väl aldrig heller vara fel.

  • Thaleya

    Jag tycker inte att du ska skämmas och det gör troligtvis inte de flesta andra heller. Det kan dock hända att du måste försvara varför du är oskuld under lekar som Jag har aldrig och liknande men det får du leva med, precis som de andra får leva med att de berättar att de låg med någon de ångrar eller vad det nu kan vara under samma lek.

    Jag gav iväg min oskuld när jag var 15 år till en gammal klasskompis. Bara för att jag hade gått och väntat i över ett år på en kille jag dejtade och han ville aldrig göra något med mig, och en dag såg jag honom hångla med en annan så då tog jag den tredje killen som stötte på mig den kvällen. Jag ångrar inget, jag hade varit tillsammans med min gamla klasskompis när jag var barn och kände fortfarande en attraktion till honom. Jag sa aldrig att jag var oskuld, jag skämdes för det då och sexet var underbart.

    Blev sedan kk med killen som jag egentligen sparat mig för men jag ångrade ändå inget. :)

  • Zezana

    Du har inget att skämmas för !
    Jag har en kompis (kille) som är 28 som fortfarande är oskuld, vet många som är oskulder i din ålder.. Alla är olika, tur är väl det

  • Anonym (Undrar)
    Zezana skrev 2009-04-19 22:49:06 följande:
    Du har inget att skämmas för ! Jag har en kompis (kille) som är 28 som fortfarande är oskuld, vet många som är oskulder i din ålder.. Alla är olika, tur är väl det
    Det känns skönt att höra att det finns fler i min ålder som är oskulder. För ibland känns det som om jag är den enda...
  • Thaleya

    Finns det någon anledning till att du är oskuld? Har du inte velat, inte fått tillfälle eller vad? är bara intresserad, tror aldrig själv att jag skulle orka hålla mig så länge, onanerade ju som en tok när jag var oskuld.

  • Anonym

    Förlorade oskulden som 14 åring och hade nog helst velat att det hade varit med min sambo istället! Tycker absolut inte att du ska skämmas, bättre att vänta än att ångra det man gjort! Är 28 nu och har varit med 2.

  • Anonym (Undrar)
    Thaleya skrev 2009-04-19 22:59:08 följande:
    Finns det någon anledning till att du är oskuld? Har du inte velat, inte fått tillfälle eller vad? är bara intresserad, tror aldrig själv att jag skulle orka hålla mig så länge, onanerade ju som en tok när jag var oskuld.
    Jag har aldrig haft en pojkvän, det är därför jag är oskuld. Jag vill inte bli av med oskulden på en one night stand, har lixom väntat tills jag skaffar kille. Det känns tryggast att tänka så...Men onanerar, det gör jag var och varannan dag. Ibland flera gånger om dagen, men börjar tröttna lite smått på det. Vill lixom ha någonting annat.
Svar på tråden 22 år och oskuld