• Svar på tråden Aprilmammor 2005, tråd 17
  • tinna

    emejo: Kul att se dig igen:)

    NK: Fått nåt besked idag? Håller tummarna för dig!!

    Städdag: Vi bor ju på landet så vi städar ju jämt Men på förskolan hade dom förra veckan. Tyvärr hade vi helt glömt av det och jag udnrade varöfr det var så in i bängen med bilar när jag skulle hämta... Fast jag hade inte kunnat iaf, men det hade ju varit snyggt att säga nåt kanske...

    Idag har vi haft planeringsdag på jobbet och sen var vi och tittade på det nya polishuset som vi ska flytta in i i januari. Kommer bli så snyggt och fräscht, rena drömmen mot vad vi har nu:) Sen skippade jag fotbollen som var på eftermiddagen, får se om jag är med och spelar på onsdag när andra halvan har planeringsdag.

    Nu ska jag hämta barn!


  • NK80

    *glad, glad, glad*

    Jag gick vidare till fysprovet!! Men det är så SNART! redan den 27 maj! 2½ vecka kvar! Nu får jag lägga in 5:an! Ska ut och springa om en halvtimma men först lite vila då barnen precis lagt sig.

  • jojja

    WOHOOOOO!
    Grattis NK! Fan vad du är bra!!!!

  • jasminen

    NK:
    Super!Lycka till med träningen nu bara så fixar du säkert resten oxå

    emejo:
    Förstod ju att du skulle sakna oss FINT!
    Oscar har haft anfall av falsk krupp-läs i min blogg här på fl om du vill.

    Tinna:
    Spelar du fotboll?(noll koll) skulle jag också gärna göra

    Har varit ute på träningsrunda med Erik idag men idag var han rätt human med mig*skönt*

  • tinna

    jas: Spelar skulle jag inte vilja säga. Men jag spelade när jag var ung och vi skulle göra något kul ihop efter planeringen måndag och onsdag och då blev det fotboll. Tror jag spelade organiserad fotboll i lag senast 2001....

    Jag kanske skulle ge mig ut att springa tillsammans med Jakob på cykel nångång, då kan man ju inte stanna direkt... JAg har två år på mig att träna upp konditionen så bra att jag kan springa en halvmara, en utmaning jag och en kompis gett varandra... Borde verkligen springa lite oftare alltså!


  • emejo128

    Kul att ni saknat mig lite också NK: GRATTIS. Vad skoj. Det kommer att gå jättebra.

    Jas: usch, det är otäckt sådant. Förstår om man blir rädd. Andreas berättar ibland om när de kört sådana barn och jag fasar för om det skulle hända här någon gång.

    Nu ikväll har jag varit på hundkurs - grundträning. Det är väl inte så jobbigt i sig, men Andreas jobbar och farmor var och spelade golf. Det innebar att jag var på hundkurs med två barn - mitt i deras "gå-och-lägga-sig"-tid. Gaja (hunden) blev mycket konfunderad när jag ropade "Hit" på inkallningen och sedan "NEJ" i samma andetag när jag såg hur barnen började klättra på agilityhindren. Men, men. Det ska inte vara lätt Vi hade roligt i alla fall.


  • systeryster80

    God afton!

    tinna--> Härligt att ha ett mål. Det är bara att sätta igång

    NK--> GRATTIS! Vad kul! Håller tummarna för att det ska gå bra!

    emejo--> Välkommen åter! Och tack för omtanken.

    jas--> Här firas mor sista söndagen i maj.

    jojja--> Jo, det är som du säger. Men jag hoppas verkligen att vi kan reda upp allt och ge varandra lite mer utrymme. Men även tid tillsammans för att lära känna mannen/kvinnan, inte mamman o pappan bara...

    Måste få dela med mig av lite glädjande besked också! Jag har fått jobbet jag sökte!! Får inte tjänsteledigt förrän efter sommaren, så jag börjar den 1/9

    Tjoho!

  • Bessie
    emejo; Kul att du är tillbaka . Låter lite svettigt med hundträning med kvällströtta barn ... Magen mår bra, tack - växer och frodas .

    NK80: Grattis!!! Vad kul! Lycka till med fys-provet *håller tummarna*.

    SY: Grattis till jobbet ! Är det ett vik, eller varför har du tagit tjänstledigt?

    Jojja; Tack än en gång ! Så mysigt att kolla, svårt att fatta att man snart är där igen...

    Försöker beställa canvas att sätta upp på väggarna, men Fuji envisas med att det är för låg upplösning på de bilder jag valt - vilket känns märkligt när de tar huuur stor plats som helst på datorn... Men man vågar ju inte direkt chansa och beställa en canvas för många hundralappar och så blir den inte bra . Vi har ju så stora väggar nu, så det ser pluttigt ut att ha för små bilder - vill ha dem i 50x70.
  • tinna
    syster: KUL!!! ÄR det som distriktssköterska då? För visst var det det du läste till? Här har vi haft många och långa diskussioner om att vi måste ta hand om varandra som man och hustru, just nu är det bara logistik, mamma och pappa och alla andra vardagsfrågor. Så till helgen ska vi åka iväg själva och bara prata. (å kolla på eurovison på hotellrummet från Hästen-sängar förstås )
  • jojja

    SY--> TJOHOOO! GRATTIS!
    Shit vad du är bra!!!

Svar på tråden Aprilmammor 2005, tråd 17