• Svar på tråden Aprilmammor 2005, tråd 17
  • tinna

    Malin: Ska ni ha semseter nu? Lyxigt! Jag jobbar 5 veckor till, om man inte räknar med det som är kvar av den här veckan... Just nu skulle jag gärna kunnat tänka mig att vara ledig, är riktigt trött på det här just nu. Fast jag vet ju att det bli roligare om ett tag så jag överlever


  • Malin K F

    Tinna>> Thomas går vecka 27 och har 5 veckor med en jourvecka mitt i. Jag är ju leidg hela tiden! Whilma gör sista veckan på sin avdelning nästa vecka. Känns sorgligt. Men som tur är börjar ju Carl där till höstan. Så jag får ju träffa dem ett tag till.


    Mamma till mina hjärtegryn, Whilma o5o5o9 & Carl o8o226
  • Malin K F

    Måste bara visa mitt traderaköp idag, så himla fina!

    Traderaköp!


    Mamma till mina hjärtegryn, Whilma o5o5o9 & Carl o8o226
  • jasminen

    Malin:
    Söta

    emejo:
    Oj,så jobbigt Hoppas verkligen att behandlingen går bra nu för det räcker verkligen med ohälsa för er del!*kramas*

    Semester:
    Hmm..tja 27 juli då börjar min semester-4veckor ledigt ..det känns långt dit men trött är jag inte*konstigt nog* men jag är duktigt trött på min envisa jobbiga förkylning..är inne på andra veckan nu och den vill inte ge sig alls

    Har varit på fotbollsträning med pojkarna ikväll..i åskregn..rätt skoj faktiskt

    Vi har i flera veckor försökt "hämta hem" vattkoppor och om inte pojkarna får det snart då kan det verkligen inte va meningen att de ska ha dem har träffat samma familj under de mest smittsamma perioderna 3 gånger och idag hade vi besök av dem 4.de gången och mellanpojken hade intorkade och nya koppor..knäpp man är som försöker få barnen sjuka;-D men de kommer ju ändå att få det någongång och det är ju bättre då de är små.
    Hoppas bara att det inte kommer några hejvilda komplikationer bara*ryser*det skulle ju kännas hemskt!

    Ha en fortsatt skön vecka go vänner!!*kramas*

  • jojja

    Nyss hemkommen från jobbet. Lite småtrött eftersom barnen envisas att vakna innan sex om morgnarna... Jaja

    Har varit full rulle idag, hämtat nya glasögon till Valter (vi hade sån tur att vi fick en ny rekvisition från optikern eftersom skolans försäkring tydligen inte täckte glasögon!), fixat iordning bröllopsbilder som jag skickat till en kund och så det vanliga pysslet som är på förmiddagarna eftersom barnen är hemma...

    Semester längtar jag också till. Jobbar 2 veckor till, sen är jag ledig 3. Ska bli fantastiskt skönt så ska det bli skönt att vila hjärnan lite också. Och kroppen... haha. Inte riktigt van att springa i trappor och klättra på stegar större delen av ett jobbpass måste jag säga. Bara reaktorbyggnaden är 12 våningar... Need to say no more!

    Så nu ska jag ta och avsluta msnkonversationen med Micke och försöka komma i säng så jag får sova några timmar iaf *kram* på er!

  • jasminen

    Tittar in och önskar er alla en riktigt skön helg!!
    Själv är jag för en gångs skull ledig hela-LYX
    Ha det så gott!!*kramas*

  • Dinkanesh

    Tittar in här.
    Hoppas allt är fint med er!
    Här tuffar allt på i 240 knyck.

    Många kramar till er alla!

  • Bessie

    Kikar in lite i städpausen . Ska ha klädparty i em, tyvärr bara 3 av 14 som kommer när det väl kom till kritan, men de får desto mer fika .

    Igår var vi på 3D ultraljud - så mysigt att få se det lilla runda ansiktet därinne . Tyckte nog att han var rätt lik sina systrar, men med lite mer maskulina drag (lite grövre näsa, lite mer markerade ögonbrynsbågar eller vad de nu kallas). Allt såg iaf bra ut - skönt! Och könet var ju inte att ta miste på, så nu ska jag ut och shoppa blått .

  • Dinkanesh

    Bessie
    Härligt att allt såg bra ut!

    Jag vet att det snokas här, men jag måste få säga det innan jag spricker!

    I torsdags friade Magnus till mig!

  • jojja

    Men DINK!!!

    GRATTIS!!!

    Fan vad kul!!

    *studsar runt och tjuter lite*

Svar på tråden Aprilmammor 2005, tråd 17