• harvärldensunderbarastefamilj

    Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?

    Såg en sån underbar tråd om just roliga saker som hänt under förlossningar. Men den e nu stängd...(självupplevda eller vänner som berättat) För en sån som mig som e lite smått skrajsen inför den dagen var den till stoooor hjälp. Så alla som har positiva minnen, roliga händelser skriv gärna i denna tråd. =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-10-24 15:47
    Tänkte att det kanske finns fler som hunnit ha sina förlossningar nu så jag försöker skaka liv i tråden igen! =) Om allt går vägen e det dax för mig i slutet av jan. Stort tack till alla som redan delat med sig!

  • Svar på tråden Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?
  • Förälskad
    DevilsDaughter skrev 2009-04-28 16:09:23 följande:
    När jag andades lustgas så märkte jag att en massa konstiga tankar kom upp i huvudet så jag tänkte att det är bäst att jag inte säger något nu. Så jag sa inte så mkt av bara den anledningen hehe.
    Jag sa saker bara för det inte skulle tro att jag var påverkad av lustgasen.. Typ som när man är full och ska spela nykter :)
  • hjärtemax

    när pojken min skulle födas kommer man ju till slut till stadiet när man känner sig riiiiiktigt bajsinödig, hehe..
    bajs e privat o iiiinget jag skulle prata med min sambo med om, nevver..
    så presis när slutet närmar sig o jag har en värstingvärk hög som ett höghus så öppnar en sköterska dörren in till rummet, o då skriker jag för full hals

    JAG SKIIIIIIITER NEEEEER MIIIIIG!!!!

    snabbt som attan stängde hon igen dörren då mitt skrik ekade ute i korridoren.. haha..

  • Baba Screetch
    hjärtemax skrev 2009-04-28 21:02:34 följande:
    när pojken min skulle födas kommer man ju till slut till stadiet när man känner sig riiiiiktigt bajsinödig, hehe..bajs e privat o iiiinget jag skulle prata med min sambo med om, nevver..så presis när slutet närmar sig o jag har en värstingvärk hög som ett höghus så öppnar en sköterska dörren in till rummet, o då skriker jag för full hals JAG SKIIIIIIITER NEEEEER MIIIIIG!!!!snabbt som attan stängde hon igen dörren då mitt skrik ekade ute i korridoren.. haha..
    hahahahahaha
    Gå inte i nån annans fotspår om dom leder dig på villovägar...
  • En tjej 82
    panzermensch skrev 2009-04-28 12:21:21 följande:
    Lustgas är kul Ångrar att man inte testade det redan med första Var först med barn två jag fick det medan de fistade mig Så med tredje greppade jag den frivilligt.. ville knarka Lagligt knark ju!
    Fistade?! Det lugnar ju inte mig...
  • TittiBoppe
    En tjej 82 skrev 2009-05-01 16:35:32 följande:
    Fistade?! Det lugnar ju inte mig...
    He he hoppas verkligen att de inte fistade henne
    Benjamin 12/2 -07 och Sheyla BF 10/5 -09
  • Alvine

    En undersköterska kom in under förlossningen och frågade om jag inte ville ha nått att äta. Jag stod och sög i mig lustgas och svarade att jag ville ha fil. Bara fil? undrade hon, njaa jag vill ha skinka på!! Svarar jag. Öhh tänker efter, vad fan sa jag nu?! Hon skrattar lite och säger skinka?? Nej nej, jag menar ju socker! Hah. Fan vad pinsamt det var... Men lustgasen är nog det roligaste som någonsin uppfunnits :P

  • SFHelen

    när min son föddes häde de lite roliga saker.

    När jag sugit i mig lustgasen under andra värken lutar jag mig över sängkanten till min man o säger: nu är ja full, berätta va som hände sen för mig.... hihi

    under en annan kraftigare värk sa bm åt mig att andas, började andast riktigt häftigt o då kom den... en mega loska flög ur min mun, missar bm med bara nån cm o min man börjar skratta. Jag börjar skratta o gu va värken gjorde ondare men de gick bara inte att sluta.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hahaha underbart!!

  • MariaPe

    Jag fick min första förra helgen! Jag hade en snabb förlossning och han ej med så mkt bedövning förutom lustgas.
    Jag kommer själv ej ihåg så mkt men jag ska ha förklarat för min sambo att jag var hög som ett troll! Fast att det bara gått en vecka har jag fått höra den kommentaren några gånger :)

  • Teeeeess

    ÄLSKAR denna tråden, guuud vad härlig den är!

Svar på tråden Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?