• Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 15
  • Bebbilina

    Grattis Miss K!!!

    Grattis Mollan! Så då VAR du gravid när jag frågade förut?

  • Svirroo

    GRATTIS Mollan, vad kul en höstbebis då Du bryter trenden med vårbebisar som vi haft här

  • Svirroo
    ja du är en riktig retsticka Mollan men med alla kryptiska svårtydda svar här på tråden så hade jag mina misstankar.

    Själv ska jag försöka härda ut med en tung jobbvecka+många timmars arbete i helgen och pollenallergi... men snart är det sommar och ledigt
  • Smurfan 81

    Är så nöjd med helgens tårtor så jag måste få visa!

    Hello Kitty, 28 bitar. Ljusa bottnar. Fylld med vanijmousse (glasscreme) & mosade hallon. Täckt med marsipan. Dekorerad med marsipan & SP.Doptårta till William. Ljusa bottnar. Fylld med after eight & päronmousse. Täckt med Sp. Dekoreraf med Marsipan, SP och kristyr.Doptårta till William. Ljusa bottnar. Fylld med apelsinmousse & apelsinkrokandganaché. Täckt med SP. Dekorerad med marsipan & SP.

    De svarta märkena är för att jag har mitt namn på tårtbrickan och någon här på FL tyckte att det var reklam och anmälde mig, så jag har blivit tvungen att sätta fula märken över dem!

  • Pesco

    Jaha, jo det finns alltid trevliga människor på FL, Smurfan. Jättefina tårtor, du verkar ha blivit expert! Ska komma ihåg det när det behövs tårta.


    Låter jobbigt Svirroo. Pumpa ur lite mjölk och avrunda jobbhelgskvällen med en GT på verandan!

    Själv tg jag en pyttepytte portis igår. Mum-mum. Passar  förträffligt till ostbågar. Konstigt nog. Jag som suktat efter sött...nu verkar det som att jag får avstå från mjölkprodukter. Drömde om glass med tre kulor i natt; ananas, kola och vanilj. ...fan också,  då kan jag inte käka tårta heller.


    Fick iaf 3000 pix av trygghansa utan problem (förlossningskomplikation). De handlade från ena kvällen till andra dagen, dvs mindre än ett dygn.

  • sabina82

    smurfan: du är verkligen super duktig !! kommer garanterat bli en beställning av dig till william 3 års kalas, ifall du har tid vill säga ! =)

    pesco: vad bra att du fick pengar av trygghansa, det tackar man ju inte nej till !

    svirroo: brukar oxå tänka så när det är mycket, snart är det helg ! håll ut !

  • Smurfan 81

    Proffs vet jag inte, men det blir bättre och bättre! I alla fall när jag skär ut så där, modellera är jag fortfarande inge vidare på!

    De 2 sista veckorna i juli kommer vi vara lediga, sen har vi en vecka i början på september också. Mer semester blir det inte iår! Ska försöka ta så många helger som möjligt till Sandhamn. Eftersom jag fakturerar får jag ju ingen semesterersättning (eller det ligger ju i mitt pris men jag har inte kunnat plocka undan nåt än). Hoppas kunna få en anställning till nästa år så man inte behöver fundera så mycket!

  • Svirroo

    Smurfan: Leo tycker att den rosa tårtan är jätte fin han vill att vi ska köpa den till honom.

  • Smurfan 81
    Svirroo skrev 2009-05-04 17:41:34 följande:
    Smurfan: Leo tycker att den rosa tårtan är jätte fin han vill att vi ska köpa den till honom.
    Härligt!
Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 15