Inlägg från: Helenas |Visa alla inlägg
  • Helenas

    Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007

    Toodeloo!

    Celin: Visst är det jobbigt med FK och alla deras regler. Håller på och meckar med dem också för sjukskrivningen pga foglossning, förhoppningsvis löser det sig. Orkar inte böka för mycket med dem bara.

    Ang mat så är Agnes ganska bra på att äta olika saker men man vet aldrig riktigt vad som går hem, det kan variera. Populärt är dock ris och pasta i alla dess former, korv, blodpudding och fiskbullar (varav jag inte gillar nåt) men hon kan också trycka i sig mängder av ungsbakad lax - ibland och på dagis säger de att hon äter allt och mycket så vi trugar inte så mycket. Dock är hon en riktig mackoman, det skulle hon kunna leva på så det blir inte mycket bröd till maten för då äter hon knappt något annat.

    TeDrickaren: Härligt att graviditeten fortskrider som den ska, är det en tjej till i magen?

    LFia: Skönt med liten mage sen i slutet av graviditeten. Här är en med SF-mått 35...

    Jag har knappt tre veckor kvar till BF. Stor mage, ont överallt och sjukt trött. Men jag hade bara ett HB på 108 igår när jag var på MVC trots att jag äter två Niferex varje dag. Kanske inte konstigt att jag är trött.

    Annars byggs det på husets övervåning här, inte en lugn stund pga byggjobbarna här så det är väl inte den ultimata miljön att vila på men vad gör man? Ju mer som blir klart innan bebisen föds desto gladare blir jag.


    Ang mammiga barn så har Agnes börjat bli galen på kvällen om det är pappa om ska natta henne. Hon beter sig helt vilt som det är det värsta som kan hända trots att hon är en riktig pappas flicka. Om jag däremot går ut genom dörren (har kontor utanför) så går det bra. Konstigt.


     


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Elja: Jo lite nervös är jag faktiskt, både inför förlossning och hur det ska gå med två. Tankar som 'har vi verkligen tänkt igenom det här?' har slagit mig. Lite sent va? {#lang_emotions_tongue_out} 

    Min BM brukar försöka hitta hjärtljuden innan hon klämmer för mycket på magen för att inte 'stressa' upp hjärtljuden. Sen när de kollar hur han ligger kan det ju kännas lite, speciellt hur huvudet står i bäckenet.

    love a: Det börjar faktiskt bli lite nervöst, Ja det där med att äta klart först innan macka har vi försökt med men samtidigt vill jag inte tvinga i henne mat. Har halvhjrätat försökt med 'ta en tugga till så får du macka sen' men det var ingen succé direkt. {#lang_emotions_dreamer} 

    Svarar på fler sen, såg vad klockan är! Måste byta om till gravidyogan!


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Toodeloo!

    LFia: Inte kul med sjuka barn och speciellt inte när du är ensam och med foglossning. Har du fått någon hjälp än? Jag har faktiskt blivit lite bättre i fogarna  men nu är magen galet stor istället men det är skönt att slippa ha SÅÅÅ j-a ont. Huvudet är nästan fixerat så det är därför det blivit bättre. Det finns hopp.

    Dock har jag börjat få symptom på hepatos som jag hade förra gången vilket ledde tillatt jag blev igångsatt två veckor förtidigt. Imorgon ska jag ta prover och se hur det ser ut den här gången. Håll tummarna att jag itne måste bli igångsatt. Jag är inte klar än!


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    love a: Förstår att hjärtat höll på att brista. Kanske hjälper det nu när hon vet vad ditt jobb är och hon förstår att det är dit du 'försvinner'?

    Sialch: Åh vad mysigt med föl! MYYYYS!


    Tedrickaren: Svårt med bilderna, de var ju jättefina alla tillsammans. MEn jag skulle nog satsa på nr 1 och 2 eftersom hon tittar in i kameran där. Jättefint med svartvitt.

    Ang proverna igår så var de bra så jag slipper igångsättning. Sååå skönt! Nu är det bara att vänta på att det sätts igång på normalt sätt. Dvs smärtfritt och lagom fort.


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Toodeloo! Ser att ni pratar sömn och jag hade faktiskt tänkt fråga er hur ni har det. Agnes har börjat sova mindre antal timmar på nätterna tror jag, eller så är det en övergångsperiod nu när det är så ljus på nätterna.

    Nu somnar hon vid åtta, halv nio och sover sedan oroligt från 05 och vaknar på riktigt vid 06.30. Det blir ju bara 10 timmar per natt men samtidigt tror jag inte att hon pallar att inte sova på dagen. På dagis sover hon ca 45 min medan hon sover lite längre på helgerna om tillfälle ges. Men det kanske är en normal utveckling att de sover lite kortare?

    För övrigt har jag haft lindriga värkar sen i eftermiddags. De kommer och går lite så det behöver ju inte betyda något. Jag har fotvård inbokad imorgon kl 9 så jag vill helst inte föda i natt. {#lang_emotions_dreamer}


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    LFia: Nu har du tillgång till min sida också. Ja det är galet vad fort det går. Jag häpnar också över att du redan är i vecka 29 men det kanske beror på att du var lite hemlig i början också. 

    Celin: Var faktiskt på Röda Cafét förra veckan och konstaterade att jag inte varit där sen vi var där när våra småpluttar var några månader. Det var tider det.

    Misstänker att vi kommer att få det kaotiskt med läggningen när bebisen kommer. Är jag hemma så kräver Agnes (vem som är chef här hemma??? Ja gissa. ) att det är jag som lägger och det kommer kanske inte gå så bra alla kvällar. Om jag minns rätt ammades det rätt friskt på kvällarna. Men det får lösa sig.


    Mina värkar igår var tydliga men de gjorde inte ont så och efter att ha vaknat några gånger i natt av att jag hade ont så är det som bortblåst nu. Men nu är fötterna fixade så nu kan han komma.


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    LFIa: Usch vad jobbigt med begravningar. KRAM!

    Allt lugnt här. Känns inte som det blir någon bebis just nu, men det är okej, har faktiskt ingen brådska.

    Sialch: Nä, webbkamera blir det ingen men sambon hävdar att han ska ha datorn med sig så finns det tillfälle kanske det blir en uppdatering till alla trådmostrar. Synd att man inte kan uppdatera fl med mobilen.


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Noppe, inge BB här inte. Börjar misströsta, det känns helt overkligt att det ska komma en bebis hit. Jag kommer få vara så här tjock och orörlig hela liiivet.

    Var hos MVC idag. Hon sa ju lite slarvigt när vi bokade denna tid att hon inte trodde att jag skulle komma utan att bebisen redan skulle vara född. Men visst gick jag dit. Nu fick jag ytterligare en tid bokad 5 juni men då TÄNKER INTE JAG VARA GRAVID LÄNGRE. {#lang_emotions_undecided} 

    Eftersom det här är en ivf-graviditet så har de som regel här att man ska undersökas när man gått en vecka över tiden och ev sättas igång. Så någon gång mellan den 1-3 juni ska jag undersökas. Men det känns lite trist det också att bli igångsatt igen. Men det får bli som det blir. Eller som mantrat min yoga-instruktör försökt pränta in hos oss: Allt är perfekt.

    LFia: Jösses vad du är duktig, att du orkar plugga också. Imponerad! Hoppas tjejerna fortsätter att ha bra nätter.

    TeDrickaren: Tröttheten kommer nog att kännas mer när du vet att du kan vila. Skönt att du inte behöver jobba så mycket längre.


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Sialch: Fy vad jobbigt för er. Stackars barn.
    Skönt att du fått vara hemma och kurera dig idag, hoppas näsan känns bättre!


     


    love a: Så jobbigt att vara så trött. Men det är nog klokt att göra som du säger att lägga dig med barnen även om det känns trist att inte få någon egentid på kvällen. Men att vara piggare är nog viktigare. KRAM.


     


    Elja: HUr har det gått?


     


    Tujan: Jobbigt att han inte trivs på dagis. Har det varit så länge?


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    PS: Nä jag har inte fött än...


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
Svar på tråden Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007