Inlägg från: Helenas |Visa alla inlägg
  • Helenas

    Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007

    Nopp, ingen bebis än. BF +4 idag och nu börjar jag bli trött.

    LFia: Håller med alla andra, du måste ju ta det lugnare. Skulle inte bli förvånad om du blir sjukskriven. Ta hand om dig!

    Love a och Sialch: Nä det blir ingen Arvid men namn har vi bestämt. Håller på det tills han är ute.

    Tujan: Kanske ett bra alternativ att kolla upp dagmamma, har du tur hittar du någon som gillar att vara ute med sina barn. Jobbigt att inte trivas på dagis.


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    LFia: Jo jag ska ju ha ett majbarn så imorgon är sista chansen. Har faktiskt lite sammandragningar nu men jätteont gör det inte så det kan absolut vara falsklarm igen. Återkommer såklart.


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas
    Önskar också alla mammor i tråden en fantastisk morsdag.

    Jag önskar mig en bebis imorgon jag.
    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Bläää! Ingen bebis. "Värkarna" igår försvann, idag har jag lite sammandragningar och mensvärk som kommer och går. Nu har jag bjudit till grillmiddag ikväll, tror ni att han tänker komma då?


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Toodeloo! Det hjälpte lite att bjuda hit grillgäster i alla fall. Mitt i grillningen gick vattnet. {#lang_emotions_surprised}  Pratade med förlossningen och de ville att vi kom in lite senare på kvällen för att kolla att det verkligen var vattenavgång och kolla hur bebien mådde. Så jag hann både äta, duscha, sambon natta Agnes och köra iväg gästerna under lugna former.

    Det var massor att göra på förlossningen så jag fick ligga med CTG i en timme och hade bara fyra värkar under tiden. Så som väntat fick vi åka hem igen. Har inget hänt till imorgon bitti blir vi igångsatta under morgondagen. Har lite känningar nu men som tidigare inte så ont och inte så ofta. Det är en segis som ligger där inne tror jag. {#lang_emotions_kiss}


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    TeDrickaren: Tolkar jag det rätt att det verkar som om ena tvillingen har blivit mindre? Kan de inte ha mätt fel? Vad sa de? Ska ni gå och oroa er i hela två veckor nu?


     


    love a: Det var raskt jobbat. Ja det är väl inte otroligt att det är en liten mammagris som ligger där inne. 


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Det har fortfarande inte satt igång så jag börjar förbereda mig för igångsättning imorgon. Känns lite trist men så får det bli. Vi bestämde vid middagen ikväll att det ska gå fortare den här gången. Rimligen borde det ju göra det eftersom jag är på BF +6 idag, vattnet har gått och jag faktiskt har lite värkar även om de är rätt lugna och som tätast kommer var 10:e minut.

    Blev lite skraj idag också. Kom på vid lunch att jag inte känt av honom på hela morgonen och förmiddagen. Hade inte tänkt på det så mycket eftersom jag mest tänkte på värkarna som kom och gick. Drack säkert en liter kallt vatten (jodå jag kissade 3 487 ggr sen) och buffade som en galning på magen utan reaktion. Ringde sen förlossningen och de fixade en tid på Special MVC en timme senare. Undersköterskan som skulle sätta CTG:t hittade först inte pulsen. Fy sjutton vilka långa sekunder innan de hördes. Hann tänka så mycket. Hu. Men allt var bra så jag skickades hem med ett 'Välkommen tillbaka!'.


    TeDrickaren: Aha, då förstår jag. Tycker ändå att det är länge för er att vänta i två veckor. Hoppas att allt är bra ändå. KRAM!
    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Åh så segt! Fick tid för igångsättning först klockan 14. Trodde vi skulle få komma in direkt på morgonen. {#lang_emotions_undecided} Jag vill bara in och få det överstökat så att först och främst sambon kan åka hem till Agnes och hjälpa till med de 'kritiska' momenten som nattning. Men så fort kommer det nog inte att gå. Vi har förberett henne på att farfar ska komma och hämta på dagis idag men det vill hon INTE. Höll knappt på att släppa sambon när han lämnade imorse. Usch jag har gråtit flera gånger redan på morgonen antar att det är hormoner blandat med spänningar och dåligt samvete mot Agnes. Att vi inte lyckats ordna det "bättre" med barnpassning än farfar, att hon inte har en aning om att hennes liv är påväg att förändras förevigt. Hon pratar så glatt om lillebror och vart han ska sova och vart hans kläder är men hon har ju ingen aning om hur mycket som kommer ändras. Usch vad jag pladdrar men helt plötsligt känns allt så tungt.


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Hej trådmostrar! Nu är Världens finaste Malte här. {#lang_emotions_heart} Tittade ut 20.33 igår, 52 cm lång och 3905  gr tung. Förlossningen gick bra och ganska fort. Var bara öppen 2 cm när jag kom in men det blev snabbt 4 med hjälp av bardkateter och när värkarna kom igång ordentligt med värkstimulerande dropp gick det relativt fort. Men den sista centimetern var inte att leka med. Fy. Ingen epidural utan bara andning och lustgas. Fick beröm för hur bra jag slappnade av mellan värkarna men under sista cm fick jag nästan panik för hur obehagligt det kändes. Höll på att sparka bm. {#lang_emotions_embarassed} Det var skönt när jag äntligen fick börja krysta. Och underbart när han äntligen var ute. Sprack lite men det är inte mycket att göra åt. Är fortfarande på BB och 'måste' antagligen vara här i 48 timmar eftersom risken för infektion hos både mig och Malte (tror jag) ökar när man haft tidig vattenavgång som jag haft.

    Hör säkert av mig igen för sambon ska hem och ta hand om Agnes i eftermiddag och sover hemma inatt, så vi vår klara oss själva.


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Hej! har nästan hunnit läsa ikapp, TACK för alla gratulationer. Vi mår jättebra men allt går i ett, inte mycket tid över. Nu ligger han och knorrar så jag antar att det är till att slänga fram ett av Pamela Andersson-attributen igen. {#lang_emotions_cool} Snart kommer även Agnes gudmor och ska fika, första besöket hemma. Hör av mig snart igen och ska försöka ladda upp lite bilder på underverket.


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    LFIa: VARM kram till dig. Ska försöka hinna in och läsa exakt vad som hänt men det låter ju som om du har det jobbigt. Håller alla TTT (tummar, tår och tuttar) för att du slipper blöda och oroa dig så mycket och att bebis stannar där den ska ett tag till. KRAM


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Tjena tjejer! Läst tillbaka lite men Malte knorrar så jag hinner nog inte skriva så mycket. Dock har jag lagt in några bilder på vårt underverk i bildgalleriet.  {#lang_emotions_kiss}

    Annars har jag haft en deppdag idag. Kände mig helt plötsligt fjättrad till soffan. Har ammat som en tok i två dagar och så fort jag lägger ifrån mig honom så vaknar han och vill ha mer mat eller bara snutta. Dock tog sambon honom en stund efter lunch så jag fick gå en sväng med hunden i regnet. Det gjorde underverk, nu är jag på mycket bättre humör.

    LFia: Vad jobbigt du har det. Hoppas verkligen du slipper fler blödningar nu och bebban stannar där ett gäng veckor till.


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    tujan: skönt att dagis fungerar bättre.

    tedrick: GRATTIS! vad skönt!!!

    Celin: vad han råkar ut för!


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    mysigt med bad!!! vi har inget badkar. Än. När övervåningen är klar så ska det badas. 


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Helenas

    Hej! Kikar in för att läsa ikapp men inser hur trött jag är nu så jag måste gå och lägga mig istället. Malte sover redan så det är nog bara att ramla i säng. Kram tjejer!


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Efterlängtad Malte, 090602.
  • Helenas

    LFia: GRATTIS!!! Jag har tänkt jättemycket på dig och trodde du skulle fått nu i dagarna men ser att hon kom lite tidigare än så. Har läst på bloggen, så skönt att allt gick bra och att det börjar lösa sig med gulsoten och amningen. Hoppas det slutar göra ont snart. Jag hade ont i ett par veckor men tyckte också att vissa amningar gick bättre än andra. Tjejorna fortfarande nöjda över lillastyster?

    Många som har Lindex-fyndat, blir shoppingsugen jag. Men vi har så himlans mycket kläder så jag har inte mage att handla något. Lite trist men himlans bra. Agnes fick min kusindotters hela urvuxna garderob, massor med kläder. Dock ska jag köpa en Storasyster- och Lillebrortröja från www.simplycolors.se. Kan varmt rekommendera, jätteefina kläder och trycken håller sig superfina.

    Nu knorrar Malte mer än jag kan ignorera.  {#lang_emotions_dreamer} Återkommer!


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Efterlängtad Malte, 090602.
  • Helenas

    LFia: Ni verkar verkligen ha det jättebra! Blir glad när jag läser dina inlägg och snokar i din blogg.

    Jag är aktiv i omgångar här på tråden men håller med om att jag saknar några av gamlingarna. Jag och Tovsippan bor inte alls långt ifrån varandra, men nu var det länge sen vi sågs, även spontant i området. Får ta tag i det till hösten kanske.

    Furuvik nästa sommar låter kanon. Insåg att det inte ligger så långt bort. Vi är på!

    Jag är lite orolig. Ska googla lite på det men inte kommit dit än. Malte har en lite skum huvudform. Det är som om skallbenet ovanför pannan upp som en trekant till fontanellen inte växer lika fort som den övriga skallen. Tog upp det på 2-månadersläkarbesöket (han är inte riktigt två månader än) och hon höll med. Nu ska vi avvakta i 2-3 veckor och se om det blir bättre annars kontakta vårdcentralen och sen få träffa en barnläkare. Får ont i magen när jag tänker på det, tänk om det är något allvarligt. Vad kan man göra åt ett skallben som inte växer? Brrr. Och hur ska jag orka vänta i två veckor? Ska nog ringa och kolla ifall min bvc-sköterksa jobbar igen. Känner att jag måste prata med någon som vet lite mer än jag.


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Efterlängtad Malte, 090602.
Svar på tråden Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007