• maadicken

    Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007

    {#lang_emotions_sunny}Nu pratar vi vidare igen! Mammorna med dom i särklass goaste ungarna!{#lang_emotions_sunny}Våra mirakelLakritsfia: Savannah & Leah - 070127, Björklinge. BF: 30 juli
    Matillin: Matilda - 070201, Syskon: Linnea 080529, Stockholm
    Marick: Alice - 070202, Syskon: 4 bröder och 1 syster, Munkfors
    Love Actually: Sofie - 070209, Syskon: Charlie 080117, Sundsvall
    Elja75: Jesper - 070214, Sundsvall BF: 27 oktober
    Lindaiv: Korre - 070215, Stockholm
    LindaD: Simon - 070217, Enköping
    Kulta17: Molly - 070217
    Tujan: Vilhelm - 070221, Tomelilla
    Maadicken: Lukas - 070222, Karlstad
    Helenas: Agnes - 070222, Stockholm. BF: 26 maj
    Mexxie: Nellie - 070225, Vellinge
    Tedrickaren: Moa - 070227, Göteborg. BF 27 augusti
    Sialch: Oscar - 070301, Årsunda
    Dunderbara Vilja: Vilja - 070303, Malmö
    Tovsippan: Kasper - 070303
    Shakespear: Sander - 070303
    Celin: Walter - 070307, Stockholm
    Loppeloppan: Lova - 070320, Syskon: Hannes 040731, Malmö
    Lillskruttet: Tyra - 070321, Västerås


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

    BLOGGAR
    Elja75:
    blablafamiljen,lösenord: Espen194
    LakritsFia:

    Love Actually:

    Tedrickaren:

    Dunderbara Vilja:
    (lösenord: ella)
    Loppeloppan:

    Linda D:


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

    tradera alias

    Love Actually: ninamy
    Sialch: Sannanna
    Lakritsfia: Råttan80
    Matillin: Matillin
    Maadicken:
    nova_78
    Tedirckaren:
    tedrickaren
    Helenas: yaya_1
    Celin: kesla
    Linda D: L.D
    Tujan:
    Yatzi08
    Elja75: elbilen

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
    www.SimonsLinda.blogg.sesmabarnsbubbel.blogspot.comwww.manuellaeriksson.wordpress.commammaydesign.blogspot.comninamy.blogspot.comfiaeleonora.blogg.sewww.bilddagboken.se

  • Svar på tråden Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007
  • Helenas

    Toodeloo!

    LFia: Inte kul med sjuka barn och speciellt inte när du är ensam och med foglossning. Har du fått någon hjälp än? Jag har faktiskt blivit lite bättre i fogarna  men nu är magen galet stor istället men det är skönt att slippa ha SÅÅÅ j-a ont. Huvudet är nästan fixerat så det är därför det blivit bättre. Det finns hopp.

    Dock har jag börjat få symptom på hepatos som jag hade förra gången vilket ledde tillatt jag blev igångsatt två veckor förtidigt. Imorgon ska jag ta prover och se hur det ser ut den här gången. Håll tummarna att jag itne måste bli igångsatt. Jag är inte klar än!


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • FiaEleonora

    helenas-
    Håller tummarna!!!! Får hjälp av min familj, men tycker de tär lite jobbigt med att behöva be dom så mycket. Men de hjälper så glatt till! Familjen är verkligen ens allt!!!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • love actually

    Hej hej!

    Hoppas alla sjukisar i tråden piggnar på sig.

    Sialch, usch...luftrören är verkligen inte skoj att ha problem med. Charlie har ju också problem med det speciellt när han blir förkyld.

    Tujan, härligt med tävlingen! 24:e maj åker jag på hundutställning igen, det är så skoj när säsongen drar igång på allvar nu!

    Lfia, åh vilka härliga barn du har! Visst är det underbart att se hur stora och omtänksamma våra troll har blivit, Sofie är sådär med Charlie när han är sjuk eller har gjort illa sig också. Dock är han inte lika förtjust i alla kramar han får när han är ledsen.

    Helenas, jag håller alla tummarna! Berätta hur det går med proverna.

    Idag vid lunch var jag med om nåt som fick mitt mammahjärta att brista! Jag har ju berättat att Sofie inte vill att jag ska gå hemifrån utan henne, och inte heller att jag ska lämna henne på dagis. Vi fick lite instruktioner av dagis hur vi ska lämna henne; korta hejdå i hallen, kram och puss och ses sen och inte gå in med henne. Idag var första dagen då jag provade det. Men åter till idag..Niklas hade ringt, så jag ringde upp och Sofie fick svara. Jag frågade hur det var och hon svarade med:
    - Jag knuffade alla barnen.
    - Va?
    - Jag knuffade alla barnen, mamma.
    - Varför knuffade du dem, det får man ju inte.
    - Jag var arg. Jag var arg, mamma.
    - Varför var du arg, Sofie?
    - Du gick. Du bara gick, mamma...

    Åhhh! Tårarna kom och jag ville bara åka hem och krama henne! Hon lät så..typ "du lämnade mig mamma". Men jag pratade med henne om det ikväll och då sa hon att hon blev arg när jag gick och sen konstaterade hon helt lugnt att jag åker till jobbet och kommer hem sen. Min underbara lilla tös!

    Nu ska jag pussa på mina barn och sen krypa ner. KRAM PÅ ER!


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • Elja75

    Love A, men oj! Hon vet verkligen vad som sker Sofie! Å vad skönt ni kan prata så bra också! Men förstår tårarna kom på dig!

    Helenas, gud så spännande och bra att huvudet är fixerat! Hoppas att proverna är bra!

    L-fia, hur mår Lea idag då? Vilka underbara systrar du verka ha Jag har också 2 systrar som är supersnälla Å en bror också, snäll han med

    Å vad tiden går fort, längtar tills ultraljudet som är 27e maj 2 veckor kvar bara! Yippe!

    Kram


    Jesper är född 070214
  • Tujan

    Loava: Förstår verkligen att tårarna kom, det gjorde dom nästa på mig oxå av att jag bara läste det... Å, vad duktig hon verkar vara på att prata!!! Jag är imponerad, eller pratar alla barn (utom Ville...) så bra vid den här åldern, det gör dom väl inte, eller!?!
    Ja, det är riktigt kul nu när hundevenemangen drar igång på allvar! Var någonstans ska ni ställa ut den här gången?

  • love actually

    Elja, ja det är jätteskönt att man kan prata så med henne. Speciellt i en sån där situation.

    Tujan, Om jag ska tro barnens farmor (som är speciallärare inom läs-&skrivsvårighet och matte) så ligger hon lite "snäppet före" andra barn. Charlie verkar gå i samma spår för han surrar på och sjunger för fullt han med, han kan ju såklart inte alla ord, men han ljudar dem och allt som oftast hör man vilken sång det är han sjunger. Nästa utställning är i österbybruk, den 24 maj. Känner mig riktigt laddad faktiskt! Sen är det Alfta den 12 juli och så östersund och sthlm i augusti samt sundsvall i oktober. Är det mycket tävlingar för dig i sommar?

    Idag har Sofie fått vara med mig på jobbet under förmiddagen, så nu vet hon vad "jobbet" är för nåt också. Hon åkte in med mig imorse, sen mötte vi upp pappa N & Charlie på stan strax innan kl.11 för att N skulle klippa sig, så då strosade vi lite och sen när jag skulle gå tillbaka så sa jag att jag skulle gå till jobbet och då sa hon "Ja, jobbet, mamma. Vi ses sen."


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • FiaEleonora

    lovea-
    Men lilla gumman!!! Inte lätt att vara mamma alla gånger direkt.... Skönt att det blev så bra idag!

    Elja-
    jo tack, Leah mår bättre, har tom ätit ett par tuggor här och där idag! SUPERNICE! Förstfarande hosta och snorig men INGEN feber! *peppar, peppar* Men Savannah har också blivit hostig och snorig nu (såklart) och hon hostar så att hon kräks hela tiden och tappar andan. Så synd om henne.... Suck. Men hon är vid gott mod iaf!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • Elja75

    LoveA, men vad bra att hon fick följa med på jobbet Va gulligt, att hon förstår nu! Roligt att de går bra att ta med henne också

    L-fia,  men vad tråkigt att Savannah blivit hängig nu istället


    Jesper är född 070214
  • Sialch

    Idag skall Oscar gå på dagis var det tänkt, lite hostig men ingen feber på flera dagar, så hoppas det funkar.

    Va till dagis igår på föräldrasamtal, allt var helt ok och normalt, en pratglad kille som leker m alla och även ensam, gillar att klä ut sig och laga mat, styr gärna och ställer när dom är i köket!!  Noga med att krydda och smaka av maten ordentligt som dom lagar!!!  hihihi  - dom frågade om han hjälpt till mkt hemma!! - hmmmm varje dag svarade jag då men matlagning och dukning....

    Lovea: Sköna Sofie   - hoppas det blir lättare att lämna nu framöver...

    Lfia: Härliga syrror krya på er...

    Tujan: Härligt att du är nöjd med agilityn i helgen   härligt md blommande syrener oxå, mina är i knopp, men häggen blommar för fullt....åååå GRÄSET behövs klippas *suck*

    Matellin: Härligt med sådant boende   skulle jag gärna ha en period jag med Helenas: Håller tummar att du inte sätts i gång nu

    Stter med en länk ner till grannars stall och kikar på en fölunge s om blev född 04.20 i morsse   en gald och nöjd mamma står bredvid, stillbilds webkamera...- toppen   skall stanna och ta en snabbtitt när jag åker m Oscar tänkte jag....

    Jo, just...anordnade "barnridning" för små barn m lånade hästar/egna hästar här i klubben. 9 ponnysar m barn anmälda, så igår var det invasion av små shettisar/minishettisar/korsningar/islänning/angloarab m småååå ryttare på klubbens bana + grannarnas bana... så kul och så duktiga 5 åringar på hästryggen (några som var äldre oxå, den äldsta 9 år)

    näää dags att kliva i andra kläder och väcka en underbar son och se vad han säger om dagis idag.... kläderna kommer ju garanterat inte att gillas...fast jag har lagt fram en tröja med RAGGARBILAR!!!!!!! på så hoppas han gillar den iaf...

    Skall vara BILAR alt TRAKTORER på ALLT nu -  så nu heter alla bilar raggarbilar.... (tror knappt att han har sett raggabil på riktigt)   byxorna har jag kallt för raggarbrallor så får se om dom duger då   (bubbor säger han om byxor)

    tjing tjing


    ღ ♥ ღ `°?.¸Ett UNDERBART mirakel Oscar 070301 ¸.?°´ ღ ♥ ღ
  • TeDrickaren

    Är lite sjuk här hemma med ont i halsen, har varit hemma hela veckan ingen idé att pressa sig själv.

    Behöver er hjälp ska framkalla lite bilder.
    1bild att ha hemma
    1 bild till mormor
    1 bild till mannens jobb

    Vilka ska jag välja:
    moabakar3.jpgBullar....Bakar bullar


    Älskade,underbara Moa & två bebisar i magen
Svar på tråden Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007