Inlägg från: gurkan25 |Visa alla inlägg
  • gurkan25

    våra bästa år del 16. inga spoilers tack!!!!

    Här... Tittade på days.se men det enda jag hittade var text om avsnittet och bilder, inget om att ladda hem avsnitt. Men jag läste att de inte återförenades så det gjorde inte så mycket iaf att jag missade.

    Chloe/Nicole/Brady historien börjar göra mig förvirrad. Om Chloe nu ville visa sig för Brady, varför gömde hon sig bakom en buske och lät Nicole fortsätta ljuga för honom då?
    Belle börjar gå mig på nerverna- Lilla fröken får ta och bestämma sig!!

  • gurkan25
    rosenlina skrev 2009-05-07 21:21:52 följande:
    Kan berätta vad som hänt idag??? :)
    Egentligen inget som inte hänt de senaste 2 dagarna. Fortfarande fest på Alice´s, Belle gråter fortfarande över att hon inte får förlora Philip samtidigt som hon älskar Shawn(??), Nicole ljuger fortfarande för Brady om Chloe, Kate fortsätter vara en bitch.
  • gurkan25

    Skulle tro att det är så. Hon kanske älskar Philip på ett vänskapligt plan men Shawn älskar hon på riktigt. Tycker iaf att bröllopet blev av alldeles för fort efter ett så långt förhållande med Shawn. Men det kan vi ju oxå tacka Kate för.

    Kan nån reda ut Chloe/Nicole situationen för mig, fattar ingenting.

  • gurkan25

    Hur självklart var inte det då att Marlena skulle bli gravid? Själv tycker väl jag att det är lite perverst att skaffa barn när man har fått barnbarn, framförallt när deras barnbarn är i tonåren eller vad Will nu ska föreställa att vara.

  • gurkan25

    Ville inte dra igång en diskution om det, det hör ju inte ens till ämnet men jag skulle aldrig skaffa ett barn om jag redan börjat få barnbarn, när ett av dem är så gammal som Will är dessutom. Men det är min åsikt och alla har ju självklart rätt att tycka annorlunda. HarRoman och Marlena några fler förresten?? Kommer inte på nån nu men släktbanden i den serien är ju något förvirrande

  • gurkan25

    Jag undrar om det är nån släkting till Bo eller nåt sånt. Kan det vara nån systerson till Bo och Roman?

    Nej... Jack får ju inte försvinna igen nu

    Och Chloe, hur kan du vara så dum att du tror på Nicoles fula knep, Heja Nancy!!

  • gurkan25

    Nu måste väl Chloe ändå ta och ge upp denna löjliga kurragömmalek!

    Tycker Shawn ska stå på sig, fattar inte vad Belle velar för. Vet hon ens vad hon vill?

  • gurkan25

    Ja och hans bror Frankie har dejtat Jennifer när hon gick i skolan???? Får inte ihop åldrarna i den serien hur mycket jag än försöker.
    Men nu ska Bos "bror" tydligen få till det med hans och Billies dotter oxå (som vi tror)... Innan den serien lagt av har de där släktträden vuxit ihop med varann på de mest konstiga sätt, kanske tur att det inte är verklighet, jag hade blivit gråhårig för längesen haha.

  • gurkan25
    Finesse skrev 2009-05-23 20:53:06 följande:
    man ska aldrig spekulera i ålder i days.. man blir bara galen
    Jo tack, jag har märkt det
  • gurkan25
    delifi2 skrev 2009-05-28 11:35:34 följande:
    Idag äntligen så har CHole visat sig för Brady men det var ett sånt segt avsnitt idag...... de visade bara Hope å Bo och tillbakablickar, brady Å chole och tillbaka blickar, å så förstås Shawn och BElle å Philip......segt segt.....men imorgon verkar det vara lite action, mimi hamnar i slagsmål
    Hehe, ja. Det kanske händer nåt spännande i finkan.
    Men vad tror ni Brady kommer säga om Chloes utseende nu när hon tagit av bandagen? Han såg lite chockad ut men jag tror inte det kommer påverka hans känslor som hon tror. Han kommer nog stanna vid hennes sida oavsett...
Svar på tråden våra bästa år del 16. inga spoilers tack!!!!