• Gosevännen

    Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 13

    Hej vänner, både gamla och nya!
    Välkommen till vår trettonde tråd!

    Den här tråden är för alla kristna som är eller varit ofrivilligt barnlösa. Här stöttar, peppar och uppmuntrar vi varandra. Vi ber för och tillsammans med varandra. Alla kristna och ofrivilligt barnlösa är välkomna oavsett om man gör utredning, är under behandling och/eller gör IVF. Välkommna är självklart även kristna som funderar på och/eller är inne i en adoptionsprocess.

    Här hittar man också de som hängt med på tidigare trådar, men som nu väntar barn eller är nyblivna föräldrar. Det är roligt att ni tittar in och ger oss uppmuntrande ord på vägen!

    Här är de föregående trådarna:
    tråd 1: www.familjeliv.se/Forum-11-241/m9948902.html
    tråd 2: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m12270855.html
    tråd 3: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m15142571.html
    Tråd 4: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m18066559.html
    Tråd 5: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m21440965.html
    Tråd 6: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m24497105.html
    Tråd 7: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m27432452.html
    Tråd 8: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m29968919.html
    Tråd 9: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m32783257.html
    Tråd 10: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m35389640.html
    Tråd 11: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m38176637.html
    Tråd 12: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m41238783.html

    Obs!
    Denna tråd är främst till för oss som är kristna samt barnlösa och vill stötta, uppmuntra och be för varandra. Diskussioner om kristen tro finns det andra trådar för.

  • Svar på tråden Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 13
  • druttann

    Tack Gosevännen för en ny trådstart! :)

    Tänk vad mycket som hänt under de senaste 12 trådarna, känner mig nyfiken och spänd vad Herren har tänkt ska hända under denna 13:e tråd...

    Liten rapport från mig... Om en vecka kanske vi är föräldrar till ett litet mirakel, den 16:e är det beräknat, men vi får se vilken dag den lill* vill komma till oss... Försöker förbereda mig och greja lite här hemma lite efter ork och lust...

    Jag håller tummar och ber för er nya som gamla trådvänner här att ni oxå ska få bli föräldrar under året som ligger framför!

    *kram*

  • Lilloppan
    Gosevännen: vad bra att du håller koll på tiden! {#lang_emotions_flower}duffann: ber för er att allt ska gå bra!

    Ikväll ska jag iväg på Alpha. Känns skönt, det var ledigt förra veckan pga valborg och 2 veckors mellanrum är för mycket! Det är så roligt att träffa alla och få prata lite Jesuspower! {#lang_emotions_smile}

    Ha en underbar kväll hörrni!

    Tjing
  • Gosevännen

    duffann; nästa vecka redan! Helt otroligt! Ni finns i mina tankar och böner!

    lilloppan: hoppas du får en riktigt bra och givande kväll! Kan vara så otroligt välsignat att bara få sitta och prata och fundera med andra kristna!

    Vi får hoppas och be att mycket gott händer oss under denna tråd! Tänk att det redan är 13 trådar!

    Guds välsignelse till alla!

  • Blåklocka

    Tänk vad många trådar, härligt att den hålls vid liv.
    Vi börjar så smått att landa i vårt nya liv med vår lilla dotter. Det är verkligen en omställning Men en otroligt härlig sådan. Även fast jag visst är ganska trött mellan varven....
    Duffann, tänk det är inte långt kvar. Har ju följt dig genom er kamp och tänk snart är ni föräldrar
    Vi hoppas och ber för att det skall bli många nya bebisar i denna tråd och följande trådar.
    Stor kram!

  • Boothwalker

    Får man vara med här om man är ofrivilligt barnlös på grund av att man saknar en pappakandidat? Och är på jakt efter en donator?


    Tills jag kommit på nåt bättre att skriva här har jag ingen gråtext. Typ...
  • Gosevännen

    Boothwalker: Här är alla välkomna, är du kristen och ofrivilligt barnlös så platsar du i gänget! Berätta gärna lite om dig själv, eller din situation, om du vill förståss!

  • Frostflinga

    Hejsan alla vänner. Vilket härligt gäng. Jag tänkte bara titta inom lite snabbt innan vi ska åka till barnmorskan på inskrivning. Går in i vecka 10 idag. Känns bättre och bättre för varje vecka som går. Jag fick en liten blödning förra fredagsnatten, lite blod på pappret bara, men tillräckligt för att skrämma skiten ur mig (om ni ursäktar franskan). Förmodligen för att jag skulle fått min mens den dagen. Känns bättre nu men jag är fortfarande lite skraj ibland när jag går på toaletten.

    Nu kom min man hem från jobbet. Bäst att jag skyndar mig nu. Efter barnmorskan blir det shopping i Kristianstad. Jag har ju fyllt år och fått lite pengar. Gött!!!!!

    Kram på er alla. Var rikligt välsignade!
    /Frostflinga

  • Boothwalker
    Gosevännen skrev 2009-05-08 09:37:13 följande:
    Boothwalker: Här är alla välkomna, är du kristen och ofrivilligt barnlös så platsar du i gänget! Berätta gärna lite om dig själv, eller din situation, om du vill förståss!
    Najs. =)

    Jag har velat ha barn så länge jag kan minnas. När jag var yngre trodde jag att jag att jag skulle hitta nån att leva med och gifta mig och få barn. Nu är jag inte lika säker. Eller att jag så småningom kommer hitta nån tror jag. Men när har jag ingen aning om. Och jag har velat ha barn typ NU i fem år. (jag är 25) Jag tror inte på sex utanför äktenskapet så det är väldigt svårt att "råka" bli gravid =) Jag gjorde en heminsemination för nå¨gra år sen som inte tog sig och vill göra om det. Men jag har ingen bra donator. Den jag använde förra gången bor en bra bit bort och det känns opraktiskt. Dessutom skulle jag allra helst vilja ha en donator som dessutom kan tänka sig att vara lite aktiv i barnets liv. Kanske träffas nån gång om året iallafall. Gärna mycket mer. Men inte såpass att han har barnet varannan vecka. Och att han kan tänka sig att bli pappa till fler av mina barn. Men jag har ingen bra kandidat för det uppdraget och jag har ärligt talat ingen lust att ta vem som helst bara därför att. Så ja, jag är ofrivilligt barnlös. =)
    Tills jag kommit på nåt bättre att skriva här har jag ingen gråtext. Typ...
Svar på tråden Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 13