Inlägg från: Nena70 |Visa alla inlägg
  • Nena70

    Mirakeltråden - del 8

    Hej syster Anna! Vad kul att "se" dej!

    Singha, jag måste bara meddela att jag gissar att du får en flicka den här gången

  • Nena70

    Singha, det är förstås bara en gissning - tror att jag går mest på att din graviditet verkat så annorlunda den här gången. Ska bli spännande att se vad alla får för sort, när det blir dags!

    Postis, förstår att det känns tungt. Hoppas att din bebis är en tidig sort (fast inte FÖR tidig, förstås) - inte många veckor kvar nu!

    Noah var också till frisören idag. Ett nytt ställe, som ligger nära där vi bor - han blev jättefin (ser också så stor ut) och satt så fint medan han blev klippt, så vi kommer definitivt att gå tillbaka dit.

    Vi har sommarvärme här för tillfället - skönt! Andreas har varit vaken mer senaste tiden, och haft en del perioder då han inte är speciellt nöjd - mest beroende på gaser i magen, och jag hoppas att det blir bättre med tiden. Nu sitter han och hickar i babysittern och jag ska se om jag kan laga lasagne till middag.

  • Nena70

    Syster Anna och Horribly - jo, jag köpte en UJ. Jag är jättenöjd med den (kom just hem från en promenad, faktiskt). Sen har jag faktiskt använt min Bugga en hel del fortfarande - har kvar sittinsatsen, som Noah kan åka i om inte Andreas behöver åka (om inte han är med, eller om jag har Andreas i bärsjalen), och så har jag adapter så att jag kan ha Andreas i babyskyddet där om vi bara ska någon kort bit så att Noah kan gå. Har just installerat ståbrädan också, så att Noah kan stå och åka. Annars är det klart bästa inköpet hittills just BÄRSJALEN! En Moby Wrap - rekommenderas MYCKET varmt! Nu är Andreas hungrig och sen ska jag och Noah äta...

  • Nena70

    Oj, Mysgos - nog för att jag har hört att det är vanligt att barnen bajsar i badkaret (när de slappnar av ordentligt i det varma sköna vattnet...).

    FruR, vi har båda bilstolarna bak (har airbag fram, och här i USA tycker folk inte att man ska ha bilstolarna i framsätet hur som helst) - funkar bra för oss, än så länge i alla fall.

    Nu sover Noah middag så fint, och Andreas sover fortfarande i vagnen - jag som tyckte det inte var någon idé att gå och lägga mej, eftersom Andreas säkert snart skulle vakna... Nåväl, det är skönt att sitta framför datorn och dricka kaffe också! Igår var det första dagen helt själv med barnen, som jag säkert skrev. Det gick rätt bra, förutom när Noah vaknade från sin middagsvila - babyvakten hade nämligen blivit avstängd (strömmen gick i uttaget den satt kopplad till, där vi nyligen satt ett grenuttag som tydligen blev för mycket belastning), så jag hörde inte att han vaknat till att börja med. Så han hade nog gråtit en liten stund innan jag hörde honom, och när jag tog med mej Andreas till Noahs rum vaknade förstås Andreas också och började gråta. Inte kul med två gråtande små barn - Noah var alldeles otröstlig en bra stund, eftersom jag inte kunde bära runt på honom som han egentligen ville. Men till slut lugnade Noah ner sej och jag fick i honom lite mellanmål, och sen var allt bra igen.

  • Nena70

    Horribly, vad skönt att du snart är färdig - tycker du ska fira ordentligt när det väl är klart

    Tonfisken, fy så otäckt - fast visst är det fantastiskt hur mycket de tål ändå.

  • Nena70

    Grattis till UL, FruR.

    Hade farmor och farfar på besök igår - skönt med lite extra hjälp. Ska försöka komma ut på promenad nu - det regnade så mycket igår att det aldrig blev av.

  • Nena70

    Baggy och Snigel, ni hade gärna fått komma och ta hand om min bebis ikväll... min man kom inte hem förrän halv 10, och det har varit en LÅNG kväll. Nu ska jag förhoppningsvis lägga mej snart i alla fall.

  • Nena70

    Horribly, skönt att allt verkar OK.

    Bra jobbat, FruR! Vila på du - förstår att det är jättetråkigt, men nu är det ju inte länge kvar tills du åtminstone slipper vilandet (antar att du får leva som vanligt när du hunnit gå 37 veckor?)

    Nu har Andreas precis somnat (kvart i 3) - då är det bara att vänta på att Noah vaknar vilken sekund som helst... Tack förresten, JsN - det är faktiskt inte SÅ farligt. Bara jag kunde få sova lite mer så skulle det nog kännas riktigt kul, det hela.

    Spännande med bebisar på gång så snart - ser fram emot trådens nya tillskott!

Svar på tråden Mirakeltråden - del 8