• eekramaren

    Fortsättning för: Vad har hänt med "Vi som går på Cura"

    Tråden tog slut. 3 månader går snabbt.

    Så detta är en fortsättning för tråden Vad har hänt med "Vi som går på Cura"

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-05 17:16
    Lägger in Listan för Cura tråden så det är lättare att hitta den för uppdatering

    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m43357341.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-22 22:11
    Nya listan.
    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m45784956.html

  • Svar på tråden Fortsättning för: Vad har hänt med "Vi som går på Cura"
  • Mia100

    eekramaren: Det går rätt okey...men det är mycket jobbigare än förra omgången! Sprayar ju ca två veckor längre nu..{#lang_emotions_tongue_out}..men men , det får gå! Men jag är mycket mer kännslig för sprayen nu, mår illa när den rinner ner i halsen, mycke mer humörsvängningar och uppe i en stor 80B....men de känns inte lika svullna och spända denna gången och det är jätte skönt!

  • Tjejen 75

    Någon som har haft samtal med Pia eller Margareta efter några missfall? Jag har ju haft 1 mf och 1 ma och vill höra vad de tror om våra odds framöver och är därför nyfiken på om någon av er har något att berätta.

  • Jesse

    Tjejen 75 skrev 2009-07-27 22:14:07 följande:


    Någon som har haft samtal med Pia eller Margareta efter några missfall? Jag har ju haft 1 mf och 1 ma och vill höra vad de tror om våra odds framöver och är därför nyfiken på om någon av er har något att berätta.
    Följer er lite då och då..

    Jag hade 2 MA innan Anton kom. Vi fick veta att två missfall är otur men får man ett tredje så görs en utredning. Så ge inte upp!! Det kommer att vara jobbigt nästa gång du blir gravid. Man slappnar inte av och njuter förens efter 14-15 veckor.
  • Bengalen

    Hej alla,
    Är tillbaka efter en skön och varm vecka på Cypern.
    Nu börjar det så smått närma sig IVF-start igen, har börjat knapra Folacin.

    Stackars dig Mia som kämpar på med sprayen.

  • Mia100

    Bengalen: Tack, det har varit lite tufft...men men, vi vet ju att det kan leda till något underbart!  Kan tänka mig att det var underbart på Cypern, hoppas du samlat på dig alla underbara energier nu så ni lyckas!

  • Deanna

    Hej alla gamla och nya!

    Håller tummarna för er som ska dra igång nya behandlingar nu efter semestern!

    Jag är i V 14, tyvärr har det dock varit lite tufft de senaste veckorna...Har varit inne akut två gånger pga blödningar (den ena gången var det ganska kraftigt) och blöder fortfarande en del.

    Sedan fick vi ett väldigt förvirrande värde på KUB-test denna veckan.
    Ultraljudet såg helt OK ut (mycket låg risk), men blodprovsdelen gac en risk för Downs syndrom på  1:29, vilket sammantaget innebar att vi kom inom gränsen för när de rekommenderar fostervattensprov.
    Detta känns ju inte alls bra, då vi såklart är jätterädda för missfallsrisken vid FVP....

    Jag hade hoppats att våra prövningar var över efter detta plus, men så enkelt är ju tyvärr inte livet...

  • LiMoFe

    Deanna: Fy vad jobbigt ni har haft det. Jag hoppas innerligt att FVP går bra så att ni kan få slappna av och njuta. Jag har läst någonstans att blodprovsvärdet bla jämför ett hormon som finns i två varianter, alltså hur stor mängd det finns av alfa varianten jämfört med den andra (tvärr kommer jag inte längre ihåg vad den heter) och att vi som gjort IVF har mer av denna alfa variant då vi har konstgjorda hormoner också. Enligt den artikeln så är de mjuka markörerna och framför allt nackspaltens storlek mer rättvisande än blodproverna för oss. När är det dags för FVP?

  • Mia100

    Deanna: Vi håller tummarna att allt ska gå bra, en vän till mig fick nyligen göra modekakeprov men det gick jättebra...bara possitiva resultat! Förstår att du är orolig för FVP med tanke på MF risken men det kommer säkert att gå bra. Lycka till!

Svar på tråden Fortsättning för: Vad har hänt med "Vi som går på Cura"