Inlägg från: Vill ha bebbe |Visa alla inlägg
  • Vill ha bebbe

    Barn i början av Augusti -09.....tråd 3

    spacebeare skrev 2009-07-21 17:20:17 följande:
    Shannara - vilka jättar du producerar! hoppas verkligen du slipper gå allt för länge till!Aiiiwa - är du säker på att du är i rätt månadstråd?! du är så liten har lagt upp min modell större idag om det är ngn som vill titta
    Stooor och fin mage Tänkt att det verkligen ligger 2 små bebbar där inne, helt fantastiskt egentligen vad kroppen klarar av!

    Får se om jag orkar ta en mag-bild idag, det var längesedan sist!
    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Vill ha bebbe
    Fjorren skrev 2009-07-22 21:02:59 följande:
    Härliga magar allesammans Jag ska ta magfoto imorrn så sen joinar jag er med ytterligare ett foto Kan ni fatta att vi spurtar in i sluttampen av graviditeten nu? Idag gick jag in i vecka 39... - jag tycker det är maffigt bara att tänka på det!!Min nu 2-åriga dotter föddes i v. 38+4 och idag är jag på 38+0, så om 4 dagar så lär jag fundera rätt mycket på vad som kan komma att hända; ifall lillasyster tänker födas lika långt gången som storasyster
    Ja, det närmar sig verkligen med stormsteg nu! Jag är i v. 37+3 idag och första sonen föddes v.35+6 så för min del känns det nästan som om jag redan "gått över tiden". Alla (släkt, BM & läkare) har trott att även denna bebis skulle komma tidigt men jag är inte så säker länge. Jag är i alla fall glad över att inte få ett prematurt barn denna gång! Hoppas dock att inte gå över tiden allt för länge, men det är det ju ingen som hoppas på
    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Vill ha bebbe
    Birsen skrev 2009-07-24 11:20:30 följande:
    Hur känns dom första värkarna??? Som förstföderska vet jag inte hur det ska kännas. Har haft ont i magen sen igårkväll. Men ingen sådan hemsk smärta som man inte står ut med direkt.
    Det kan ju börja med att man får som "mensvärk" i magen, en molande värk långt ner i magen. Det kan även kännas molande i ryggen och ner i ljumskar. När värken kommer är det som om ett band stramar om magen och bak i ryggen och den ökar i intensitet för att sen sakta försvinna. Som en våg av smärta som sköljer över en. Alla känner ju olika, men det är väl så jag upplevde dem. Med första barnet började det med mensvärk (ihållande) i 2 dagar sen kom det värkar som snabbt blev regelbundna med 3-5 min emellan. Mina värkar var intensiva från början så för min del var det ingen tvekan att det var på G.
    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Vill ha bebbe
    Birsen skrev 2009-07-24 11:59:33 följande:
    Vill ha bebbe...Jag har ont i hela magen. och ryggen. Det är som muskelkramper men känner inte det där att de försvinner. Utan finns där hela tiden. Dock ingen molande smärta. Kanske bara förvärkar??? Får avvakta och se...Förlossningen vill jag inte ringa föräns smärtorna blir outhärdliga. Hahhaha ucsh va vilse i pankakan man blir då!!!Det som jag går och grubblar över är att min livmodertapp va 2 cm redan i maj (normalt ska den ligga på 3-4 cm ) så latensfasen här kan ju gå snabbt.
    Känner du dig osäker kan du ju alltid ringa förlossningen och prata med en BM där. Bättre att prata med en kunnig om det som kan hjälpa dig att tyda vad det är. Har du badkar kan du ta ett varmt bad, det brukar hjälpa riktigt bra om man har ont och spänner sig. Även om det är ditt första barn kan det ju gå snabbt när det väl startar! Mina värkar startade ju regelbundet vid 5-tiden på morgonen och kl 14 var sonen född.
    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Vill ha bebbe

    Shannara: åh, fy vad tråkigt besked! Förstår verkligen din besvikelse. Håller mina tummar hårt för att du blir igångsatt imorgon istället!

    Api: röstade på 8/8 som också är mitt Bf


    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Vill ha bebbe
    Acre: spännande att du får din bebis på måndag! Jag vill också ha!!!!! Stort lycka till, hoppas allt kommer gå bra!
    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Vill ha bebbe
    Tid för barn 75 skrev 2009-07-25 11:58:24 följande:
    Här har ni en till som varit inne här i tråden och läst lite sporadiskt ibland, men inte lagt in nått inlägg. Hade en tråd som hette 'Gravid efter IVF, förstföderska'. Spännande att se hur det närmar sig för alla nu. Själv är jag beräknad 7 augusti. Hur har ni det med magarna, rör det sig fortfarande mkt? Jag tycker min bara blir mer aktiv för varje dag, vilket gör mig lite förvånad- hur kan det komma sig när det är 2 v kvar (kanske)...?Lycka till från mig också, Shannara Kram TFB
    Välkommen hit och grattis till bebben i magen! Jag tycker också att min bebbe har börjar röra på sig mer, främst på nätterna (Bf 8/8).
    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Vill ha bebbe

    Hade en natt för några dagar sedan då jag satt och gjorde nr 2hela natten... Var ingen hejd på det och jag somnade av utmattning kl 3! Ingen annan i familjen hade något liknande så jag antog att det var pga graviditeten. Efter det har jag inte varit på toa för nr 2 på snart 4 dygn!!! Antar att jag tömde allt jag hade och jag har inte känt att jag har behov av att gå heller.... Är annars ganska regelbunden av mig när det gäller detta så det känns helskumt! Verkar som det är många som har det knasigt med nr2 nu när det närmar sig.


    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
  • Vill ha bebbe
    MinLillaMolntuss skrev 2009-07-25 20:29:34 följande:
    Jisses vad jag känner igen mig. Mådde bra när jag la mig....börja bli gasig och gasig o gasig. Till slut fick jag rusa in på toa o blev kvar väldigt länge. Pihh!Börjar få mer sammandragningar nu efter var dag som går. tar det som ett bra tecken nu när det e slutspurten =)
    Precis så var det för mig! Startade kl 22 med 4 starka värkar på en timme, trodde att det var på G, men det resulterade bara i en natt på toa istället...

    Ikväll har jag haft regelbundna förväkar med 5-7 min mellanrum sedan kl 19. Gör inte så ont så det är väl bara det gamla vanliga... inget på G med andra ord!
    **Max 070716** **Lillebror BF 090808**
Svar på tråden Barn i början av Augusti -09.....tråd 3