Inlägg från: Mini Pantern |Visa alla inlägg
  • Mini Pantern

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)

    Tack Basse för trådlänkarna. Nu har jag också hittat hit.

    Nyss hemkomna ifrån Åland där vi hämtat hem vår husvagn för besiktning så jag har en del att fixa med nu.

  • Mini Pantern

    Pico: Japp har min syster och hennes man boende där. vi har haft vår husvagn uppställd hos dem och det var den vi hämtade nu för sommarens semester. Själva då?

  • Mini Pantern
    Pico skrev 2009-05-25 13:41:02 följande:
    Kul, var då? Själv är jag född och uppvuxen där. Flyttade därifrån efter gymnasiet (-90...) men har mina föräldrar och gamla mormor kvar. De bor i Mariehamn men vi har sommarstuga i Hammarland.
    De har lägenhet i Mariehamn men håller på att bygga hus ute på Bamböle. Det ligger väl inte så långt ifrån Hammarland har jag för mig.

    Vilken dag det varit idag. Vi har varit ute hela dagen. Killarna har badat för första gången i år men de tyckte det var lite kallt i början. Grillat korv och sov middag i vagnen. Eftermiddagen tillbringade vi ute i trädgården med mer bad. Snacka om trötta killar nu ikväll. Härligt nu är nog sommaren på väg eller vad tror ni.

    pyretpåväg: Usch vad trist för er. Här hade Alex ögoninflammation för ett par veckor sedan. Fick ögonsalva på en gång och redan dag 2 var det bra men fick fortsätta i 1 vecka ändå.
    Vart åker ni med husvagnen?
  • Mini Pantern
    BasseKatt skrev 2009-06-04 13:57:49 följande:
    Nu har jag uppdaterat mitt galleri med lite nya bilder på magen (som bara växer o växer ) och på lilla killen i mappen Emil 2-3år.Ska försöka ta mig tid att skriva lite ikväll oxå. Kraaam till allihop så länge!
    Fina bilder på både mage och sonen.
    Kram till dig.
  • Mini Pantern

    Idag fick jag svar på vad det var. Var till vc och de sa att de var virus vilket jag tycker de säger så fort de inte riktigt vet. Men jag mår iaf bättre idag. Själv tror jag att det var en kroppslig stressreaktion för all stress förra veckan och några veckor innan dess.

    Tack för ditt svar Komandiva.

  • Mini Pantern

    fia: ja jag mår bättre, har iaf ingen frossa eller svettningar utan bara en konstig värk i ryggslutet. Känns lite som födslovärkar närå men mensvärk typ men det går väl över det med hoppas jag.

    Hur är det med dig? Fortfarande hemma och tar det lugnt hoppas jag.

  • Mini Pantern

    Tack Fia och Beta idag mår jag mycket bättre förutom att jag nu istället har reagerat på antibiotikan. Har kroppen full att röda prickar som kliar utav bara f*n. Ringde kir igen och de sa åt mig att sluta. Vi kan skriva ut Tavegyl åt dig sa dom men mitt dumma nöt tackade nej, jag klarar mig. Men nu ikväll skulle jag göra allt för att ha det.

    Fia: Vad fin du blev i håret och vilket gullig mage du nu har. Så fin

  • Mini Pantern

    Basse: Vilken go liten kille. Skönt att det mesta funkar bra för er förutom bitandets då. Hoppas det snart ger sig.

    Här har jag en W som springer på pottan och även säger till ibland att han ska kissa medans A endast sätter sig ibland på pottan för att W gör det. Vill inte heller stressa fram det utan det kommer när de är redo för det. Vet ju att tjejer är tidigare än killar iaf. Vår äldsta var nog bortemot 2,5-3 år innan han var torr, likadant med den andre äldre sonen. Dottern var nog torr redan vid 2 år.

    Vi har fått en liten rymmare vi. Vi var på skansken i lördags och då passade Alexander på att smita iväg in till regnskogen. (var därinne för att kolla på dilen) Fasiken vad rädd jag var. Det var helmycket folk och vi letade och letade men hittade honom inte. Till slut gick jag till kassan och sa till och pang vilken fart det blev på säkerhetsfolket. De ropade i komradiorna och de hade folk ute som letade, tom utanför och till slut hittade de honom inne i barnens regnskog. Such vilken lättnad. När jag sa till honom att så får du inte göra, du får inte springa bort. La han huvudet på sne och frågade: Mamma lessen? Ja det var klart att jag blev.
    Idag gjorde han likadant när vi var i centrum och handlade. Helt plötsligt var han borta, vi letade igen och storebror hittade honom till slut vid godishyllorna mumsandes på godis. Rackarunge där. Nu blir det sele och fastspänt i vagnen för all evighet.

  • Mini Pantern

    jag har snittats 2ggr. Första gången var det akutsnitt och nu andra gången planerat med tvillingarna.

    Jag fick mitt snittdatum 1 vecka i förväg och det kändes helt ok för mig. Jag visste ju lite om vad jag skulle gå igenom men hade ju inte varit vaken första gången.
    Ryggmärgsbedövningen tyckte jag inte kändes nånting men däremot upplevde jag en flummig känsla av att inte kunna röra benen. Vet att jag låg och tänkte "nu ska jag vicka på tårna" men inte sjuttsiken gick det.
    Allting gick väldigt fort tycker jag. De plockade ut första A, visade upp honom och sedan ut med honom, tog sedan den andre W och gjorde samma sak. Efter ett par minuter fick jag dem bägge två upplagda ungefär under hakan. De pallrade upp dem så att jag kunde iaf röra dem med munnen och den ena handen.
    Sedan tog de ut dem och maken följde med dem. Själv förlorade jag mycket blod så det tog nästan 3 timmar innan jag sedan fick komma upp på avd till maken och de små liven. Men vilken lycka det var.

    Det här snittet (förlossningen) var absolut den lättaste utav mina 4 st (2 med snitt och 2 vaginala). Redan på kvällen var jag uppe ur sängen och kände mig ok.

    Det kommer att gå bra Fia, tänker på dig. Är det på Akkis du ska snittas?

  • Mini Pantern

    Fia: jag tyckte nog att det planerade snittet var lättast pga att jag gjort snitt förut och även haft 2 vaginala förlossningar. Och så fick jag ett bikinisnitt denna gång. Första gången sprättade de upp halva magen (har ett snitt nerefrån och upp till naveln pga att det blev väldigt bråttom att få ut sonen). Kanske var det också det att jag bara ville ha ett slut på grav då jag hade en jobbig grav.

  • Mini Pantern

    Halloj i från regninga Falkenberg.

    STORT GRATTIS Fia och Stefan till er söta lilla tjej. Vilken dramatik det blev till slut men skönt att det gick bra.

    Heoo: Vilken hemlis du gått och burit på. Stort Grattis till dig också.

    Vi är just nu i Falkenberg och här fullkomligt öser regnet ner och killarna håller på att riva både husvagn och tält. Nyss kröp de under förtältet och ut i regnet och kommer in och det rinner om dem, precis som de kommit direkt ur duschen MEN de tokskrattar bägge två. Jaha det är bara att ta fram torra kläder (igen )

  • Mini Pantern

    Fia: vad härligt ditt liv låter, det riktigt skiner av lycka om ditt inlägg, det är dig väl unt. *kram*

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)