Inlägg från: Ina511 |Visa alla inlägg
  • Ina511

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)

    Skickar en massa styrkekramar till dig Frida! Beklagar sorgen

  • Ina511

    Jättegrattis Heo! Hoppas din stackars kropp repar sig snart §så du kan njuta av att ha ett pyre i magen!!

  • Ina511

    Vi har oxå en bärbar dvd i bilen och resorna norrut några gånger om året bli såå mycket lättare , rekommenderar starkt till er som inte skaffat en än! Nu ska jag återgå till busarna. Kram på er alla!

  • Ina511

    Gomiddag! Fia: Härligt att ni är utskrivna! Kollade in bilderna, guuu vad söta era tjejer är! Heoo: Skönt att lill*n i magen mår bra, hoppas bara att du börjar må bättre oxå!! Pico: Jag jobbar just den veckan, är ledig före och efter, annars hade jag jättegärna träffats!!

  • Ina511

    Oj, blev lite knasigt där....

    Pico forts.: Usch vad jobbigt med Sigrids utbrott Hur reagerar Agnes när det händer? Här hemma har vi inte så fasligt många utbrott faktiskt, men när det händer den ena eller den andra så brukar jag efter att ha försökt lugna ner damen i fråga utan lycka, koncentrera mig på den andra och prata eller leka och då kommer oftast dam nr 1 lomande och är glad och vill också leka. Hoppas hon lugnar ner sig och blir sitt gamla jag snart!!

    Ego: Vi kom hem igår från en Hälsinglandssemester. Först var vi 4 dagar hos svärföräldrarna och sen åkte vi till våra grannars stuga 10 mil därifrån och sov 2 nätter. Vädret var bra 1½ dag av dessa, men jag är nöjd ändå. Vi var på Järvzoo den hela dagen som var fin och den halva fina var vi ute i skogen med barnen och plockade svamp och blåbär. Resten av tiden har vi kuskat runt hos kompisar eller suttit inne och spelat spel och umgåtts. Trots detta är det såå skönt att vara hemma, barnen är lugnare, sover bättre i sina sängar och ja, man har ju alla bekvämligheter här helt enkelt I veckan väntar en tripp till Skansen. Vi var där för nån månad sen och barnen fick rida ponnyridning och åka veteranbilar, det har de pratat om mycket sen dess. Dessutom vill de båda åka båt så vi tänkte slå alla flugorna i en smäll

    Nu ska jag smita ner på rean medan barnen sover. Ha det gött alla goa! Kram!

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)