Inlägg från: komandiva |Visa alla inlägg
  • komandiva

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)

    bra Basse att du styr upp våra trådar!
    hörrni, om någon är träffsugen så blir det en liten imrogon!! Kika in på träfftråden. Vinterviken kl 10
    kram

  • komandiva

    hej, prioriterar hårt här hemma också för att hinna med. Jobbar en-2 dagar i veckan. inget brasilien just ni. Skti också. Letar bostad att hyra från juli o framåt. Allt från en 3a till större. Gärna nära Gröndal, Ekensberg eller utmed tvärbanan. Hojta om ni kommer på någon som har stort hus

    tänker extra mycket på Basse o Tholi, heja pyret snart är du här!!
    Yret o Simma, kramar o simdynor till er. Nej, varsin stor uppblåsbar solmadrass att glita fram på i varmt skönt vatten.

    Fia, easy-peacy darling!!

    kram på er alla!

    Siri vänder från rygg till mage nu

  • komandiva

    Heeo, låter gött!
    vi sov däremot länge idag och äter frukost nu... DET är också gött

  • komandiva

    Frida, tänker på dig och din familj. Skit att ni inte bara får njuta. Men njut så mycket du kan när du kan. ja, du fattar. Jag fattar att det inte är helt lätt med alla blandade känslor och uppdelning av allt som är kvar efter ett helt liv etc.
    MASSA KRAMAR!!
    Underbart med bilderna från tjejernas hoppande i Kungsan. Bra att ni hann med att göra kul grejor innan dödsfallet.

    Heoo, grattis! Tokspännande ju!!

    Novali!!!!!!!!!! det är så vacker att jag börjat böla både nu och tidigare idag när jag först läste om henne och hennes fina namn. KÄndes helt skumt att tårarna bara kom när jag lästa och sa namnet högt. Det spelade på några känsliga strängar tydligten...Vackert, väldigt vackert namn.
    Har inte läst om förlossningen men förstår att det var dramatiskt med helikopter och så.

  • komandiva

    Har däremot lästikapp senaste 10-15 sidorna eller vad det kan va. Det är så kul att ni /vi finns här och livet rullar på och man får ta del av det. har ju alltid tycket det men har inte haft ork att hänga med här sista tiden.

    Det blev ju inget Brasilien... såååå trist. Det sket sig med finansieringen. Har nog skrivit lite om det förresten...

    I alla fall så letade vi ju lägenhet. Var och kollade på Fridas. Men det slutade med att vi hyr ett lite för dyrt hus som ligger underbart fint vid vattnet på Djurö. 40 min med bil från Slussen. 1 timme med bussen.

    Det blir bra. Vi ska ta det lugnt och smida planer.
    Men usch så sorgligt det kändes att flytta från Gröndal. Mitt alldeles egna hem Per och mitt första ställe som vi fixat till så som vi ville ha det. Nu är det inte vårt längre. Men det öppnar för nya spännande saker i livet.

    VÄLKOMNA TILL DJURÖ! vi är rädda för att det kommer bli ödsligt i vintern... Flyttar in 1 sept.
    Kram på er.
    nu är det semester.

    Siri hasar/ nästa kryper. Äter massor. Max o mira bajsar pottan ibland. Vi tränar att inte ha blöja när det soligt ute. Dom pratar långa meningar och kan tänka framåt och bakåt och dra slutsatser. Det är så kul att lyssan på snacket och funderingar dom har kring olika saker vi gjort/ska göra, når dom sett etc.
    Dom fantiserar och leker hitte-på-lekar med varandra och har verkligen så kul ihop!

  • komandiva

    Tjena OIo, det var ett tag sedan! Kul att du ska bli moster!
    Mira blir ju också åksjuk. Har inte provat nåt mot det utan åkt när dom ska sova och det har gått rätt bra. Men några nerkräkta säten har det blivit...
    vad är det där för plåster?
    Förresten hittade jag badbyxor som jag lånade av er. Trodde du fått tillbaks dom... förlåt. Jag kan skicka dom om du vill eller så ses vi i höst och så får du dom. Kanske ska barnens lilla kusin ha dom vad det lider

  • komandiva

    Pico, va kul att ni är sugna på bebis. Men ha bara myssex. Inte producera-bebissex. LÄtt att säga... jag tänkte själv när vi hade sex att nu kanske vi gör en bebis (fast jag visste att vi ju antagligen inte kunde) men på något märkligt vis var jag rätt säker på att vi skulle få en till. Och så blev det.

    Nu har det varit ganska jobbigt ett tag. Max och Mira sover ok , men att söva dem är fortfarande helt sjukt segt och jobbigt. Tar hela kvällen.
    Sen är det Siri som har sitt lilla rejs. Njuter av dom men skulle så gärna vilja ha liiiite kväll med maken och bara för egentid också.

    Har förövrigt njutit av champagne för att fira mamma och pappas bröllopsdag idag. Och sen ett glas rött. Jag tycker det är helt ok att ta ett glas då och då fast att jag ammar. (med tanke på vindiskussion några sidor tidigare.) När M o M var små drack jag inget. Men nu känns det helt ok och inte någon fara med tanke på hur alkohoplhalten i mitt blod = i mjölken inte gör att Siri blir påverkad. Har full respekt för dig Fia och alla andra som inte håller med. Men som Pico säger så anser jag att det inte är förligt och abslout ingen dödssynd att njuta ett glas.

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)