Inlägg från: ordning i oredan |Visa alla inlägg
  • ordning i oredan

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)

    Hej på er alla!

    Har läst men inte skrivit på LÄÄÄÄNGE.

    Grattis till födda bebisar Basse och Fia!!!
    Grattis till kommande bebis Heoo!!!
    Grattis Yret att du fick sommarjobbet du berättade om när vi sprang på varandra på pendeln!!!

    Frida - tänker på er! Försök kopppla bort eländet då och då och njut av familjen.

    Visst är det sjukt så mycket som händer med barnen. Har läst om allt babblande och toaspringande. Här är det inte tyst en minut under barnens vakna timmar. Båda klarar sig hyffsat utan blöja under dagarna. Visst händer det lite olyckor lite då och då, men inte varje dag. SKÖÖÖNT Tänk alla blöjpaket man släpat hem under de senaste 2,5 åren!! Undrar hur många?

    Kan varmt rekomendera springcyklar. Superkul och sukgymnasten säger mig att det är kanon för motoriken och balansen. Finns massor av kul klipp på youtube.

    Nu åker vi snart ner ett par veckor till skåneland. Få se hur det går med åksjukan Barnen kräks för ingenting.... Läste på en tråd här att ett stort plåster över naveln kan funka. Alla knep tål att testas. Vet inte hur många hyrblar vi kräkt ner....

    Nu ska jag kolla om min bästa vän fått ut ngn bild på sin lilla flicka som bara är några timmar. Känns som om jag blivit moster! Blir detpå riktig om en vecka hoppas jag!!!!!!!!

  • ordning i oredan

    Komandiva - oj de hade jag glömt, men de kanske kommer till användning av kusinen som sagt. Vi tar det sen....

  • ordning i oredan

    Frida: Ska kolla vad det var för stil på våra mikk-line overaller. De var inte så stora i storleken, men kan ha varit 92...eller 86...

  • ordning i oredan

    NU sover barnen! De var så trötta efter första dagen på dagis, men oj vad det behövde kissas och annat innan de nyss däckade..... PUH! Det är heeelt otroligt vad de kan trigga igång varandra! Det duger bara med att jag ligger hos dem just nu. Önskar att de vore lite pappiga istället. Han har iofs aldrig några problem när han är själv med dem. Men är jag där så spelar de gärna ut ALLA kort.
    Någon som känner igen sig:)

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)