Inlägg från: Tvillingmamma2007 |Visa alla inlägg
  • Tvillingmamma2007

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)

    Ja tack Basse för mailet! Nu har jag hittat hit med. Hoppas dina värden blir bättre nu när du kan vara hemma och förhoppningsvis vila upp dig lite även om Emil kräver sitt. Kram!

    Själva är vi uppe hos mina päron över långhelgen och har det skönt med sovmornar och hjälp med barnen. Idag fick barnen åka lastbil med morfar igen, det var en hit! Sen har vi varit på restaurang hela kvällen med fam och en del släkt. Igår var vi på 65-års uppvaktning med och sen bjöd vi min mormor på middag, det gäller att passa på och träffa alla.

    Fia:
    Usch usch förstår att du har det jobbigt! Kramar!

  • Tvillingmamma2007

    Keno:
    Läskigt med Anna! Shit ordinarie personal eller ej sånt där ska ju inte få hända!

    Pico:
    Duktiga Agnes! Jadu vad de får lära sig, här har de precis snappat upp "dumma mamma och dumma pappa" från dagis kul kul not.

    Hade lönesamtal med min rätt så nya chef idag vilket var mindre kul. Hon tyckte jag hade väldigt bra lön och att de skulle "omfördela" lite genom att de som hade lite mer skulle få mindre påslag i år och de som hade mindre skulle få mer. Hm inte för att jag är girig men vad hände med individuell lönesättning och att lönen baseras på arbetsprestation?! Suck jag skulle alltså få under medel! Sjysst morot som jag har slitit sen jag kom tillbaka i sep, nästan så man tappade sugen helt! Bläää

    Idag när jag och barnen lekte ute innan middagen så jagade Tim Leo och slog honom så jag blev rätt så irriterad och när han inte slutade så sa jag åt honom att han skulle vara tvungen att gå in om han inte slutade och när han inte slutade så var jag ju tvungen att stå mina ord så jag föser in honom i hallen och stänger dörren för att trösta Leo som storgråter och vad tror ni ungen GÖR? Jo låser dörren och vart tror ni jag har mina nycklar?!?! Jo INNE! Kul kul men efter en liten stund så lyckas han iaf låsa upp dörren....phuuuuuuuu ut kommer han iaf och säger inte slå Leo

  • Tvillingmamma2007

    Glömde dig Fia! Usch usch vad mycket du har just nu jag fattar inte att du orkar! Försök att inte stressa, fast jag inser ju att det är omöjligt. Kramar iaf!

  • Tvillingmamma2007

    Pyret:
    Helt sjukt att era sjukor inte ger med sig, ja ni ligger nog i "toppen" av vab-ligan. Vågar knappt skriva detta men mina barn var sjuka två dagar i början på jan, that´s it i år peppar peppar peppar.

  • Tvillingmamma2007

    Grattis Pico!

    Men fyyyy Fia din stackare! Hoppas lilla bebben stannar inne länge till och att du får må bra! Stora kramar från oss.

  • Tvillingmamma2007

    Basse:
    Shit är det så nära nu! Spännande! Minns att de gjorde en hinnsvepning på mig med när jag var öppen ca 3 cm och det såg bra ut och jag blödde en del efter det men NADA fick gott vänta tills v. 39+4 när de tog hinnorna...hoppas det funkar bättre för dig nu när han ändå är stora killen! Lycka till och kramar!

    Fia:
    Blev det nån utflykt? Usch usch stackars lillskruttan, har de så mycket mygg på dagis? Här har jag knappt sett nån mygg ännu i år mycket mindre blivit biten av nån fast jag har hört att de haft nån slags invasion i Storvreta, kanske har den spridit sig. Däremot så har Leo blivit biten av en fästing härhemma förra veckan, första gången nån av dem blir bitna. Bläää och blää själv har jag aldrig haft en fästing på mig fast är en van plockare då vi ju hade hund förut.

    Pico:
    Var det du som hade pop-shoppat? Jag köpte en skalis i 104 för ett par veckor sen när Tims fix jacka gick sönder, den sitter super och jag är nöjd, den var dock till ord pris vilket är lite surt nu när de finns på rea fast såg inte så många av årets modell på rea idag dock tur det så slipper jag känna mig så dum. Närå vbehövde verkligen ha en jacka akut så jag hade ju inget val.

    SL:
    Skickar lite extra soooool till dig och hoppas alla maneter försvinner långt bort! Kram!

    Här hade Timpen 38,5 när jag hämtade honom på dagis idag så det blir till att vara hemma i morgon. Är väl rätt åt mig nu när jag skrytit om att vi inte har haft några vab-dagar sen i början på jan hm. Ska dock flyga till Norge på sön morgon på konf och sen är det konf i Sthlm tis-ons så jag hoppas det inte kör i hop sig just nu om man får vara lite ego.

  • Tvillingmamma2007

    Pico:
    Kan tänka mig att 110 var stort. Jag behövde ju akuthandla en jacka och jag köpte röd då Tim hade haft det innan. Velade lite idag om jag skulle köpa en till Leo med som bara har 98 på sin fix meeeen jag ville inte köpa samma färg dock, även om de inte hade sett exakt lika ut då Tim har årets men. Grön har ju tydligen haft en del reklamationer pga blekning i år så den ville jag inte chansa på och orange känns som om den lätt blir smutsig så det fick vara. Såå nu hoppas jag att Leo inte växer ur sin innan vintern helt enkelt Annars så får jag väl lösa det sen.

  • Tvillingmamma2007

    Åhhhh grattis Basse o Tholi!! Bra jobbat och vad kul med bebis! Kramar

    Yret:
    Kul med jobbet men tråkigt att du inte mår bra, skickar över ett gäng kramar iaf.

    Fia:
    Ok vilken otur med all mygg hoppas de försvinner snart!

    Najs med sovmornar och goda frukostar och bebbe som vänder från rygg till mage

    Nej nu har mina sömntutor sovit lääänge, måste upp och väcka dem! Attans att de kan sova så bra på dagen men inte på natten, fast ska inte klaga, inatt och i går sov de iaf hela natten. Skönt när det händer iaf.

  • Tvillingmamma2007

    Pico & Fia:
    Vilka duktiga tjejer ni har! Önskar att vi kunde skippa blöjorna här med snart men det känns långt borta i bland. De var duktiga tidigare men har nu börjat med att säga till fast sen vilja kissa/bajsa i blöjan speciellt bajsa. De säger att bajset kommer och sen säger de att de vill bajsa klart i blöjan och absolut inte på pottan eller toan suck.

    Basse:
    Men vilken söting! Måste kolla in de andra korten med. Hoppas det funkar bättre med amningen snart.

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)