Inlägg från: förväntan |Visa alla inlägg
  • förväntan

    Minnas XII

    Nej, Kun, fasen vad trist, men ändå vad bra. Det är ju ändå skönrare att komma igång nartuligt. Nu vet du ju också att bebben har det bra där inne . Visst är värmen hemsk!!!

  • förväntan

    Hej!!

    Tycker ocks ådet är kul att läsa om såket hos våra små 2-åringar. Dte är ju så himla gulligt.

    Var hos BM idag 39+0 SF 38.... Har haft lite ångest också denna v för att gå över tiden. Pratade med min BM idag som frågade om jag ville ha ett planerat snitt. Ohc det vill jag igentligen,fast ändå inte, mest för att få ut bebisen snart . Så jag tackade nej. Är orolig för stor bebis, är helt galen i sötsaker just nu och sugen hela tiden. Denna bebisen har dock ganska bra med plats fortfarnade och har ingen tendens till att fixera sig utan rör sig rätt mkt fortfarnde, så jag har lite hopp om att den inte ska vara större än M för tillfället. Men hur komemr det att vara om några v??? Den får banne med komma ut NU och även Kuns busunge får kommma NU!!!

  • förväntan

    Kun, eftersom jag inte sett dig här inne idag hoppas jag att du blivit igångsatt och att du redan eller väldigt snart har din lilla bebis i famnen. Heja på!!!!

    Öz, många kramar och tankar till er.

    Essi, nej vad fasen, försvann J efter 1 timme . Hur var altanen idag? Så jäkla varmt. Hoppas ni har en skön bris hos er.

    JOffe, vilka fina bilder.

    4 dagar kvar till bf, längtar ihjäl mig. Har mer s-dr, men inget som gör ont. Vill att bebisen ska komma ut snartast.

    Idag har vi varit ute med båten och även badat lite i M´pool.

    Igår hade vi lite kalas för melvin, vilket var mkt mysigt. God tårta

  • förväntan

    Massa grattis till KUN och familj, så mysigt med en liten tjej!!!! HURRA! Nyfiken på att höra allt om hur det gått!!

    Nu är det ju min tur näst om vi inte kör med omkörningar vill säja . Arbetar på att få lite mer s-dr och gäran lite smärta också.

    Essi, hoppas du får en skön nattsömn och mysig dag med boll imorgon, kanske hinner ni sika lite.

    Grattis Elvira i förskott, det var ju tur att Kun´s lilla tjej fick en egen dag mellan 2 stora tjejer .

  • förväntan

    God morgon!!

    Grattis Elvira på födelsedagen också .

    Betty, vad spännande med tomt-titt. Vi har också mkt berg. M har blivit duktig på att klättra runt och är rätt försiktig. VI har 2 små gräs-snuttar, men det är tillräckligt för det ska ju klippas, så berg är väldigt lättskött .

    Cirkel, jag tror det mesta är kul med en 2-åring så länge det finns lite sand eller vatten. Vi ska bara hänga här hemma i sommar med små utflykter. Jag hade gäran åkt och campat, vill sova i tält. Till hösten/vintern ska vi åka 2 v varmt väder. Vad har ni mer planerat än husvagn. Låter jättemysigt. Jag har ingen känsal alls vad det kan vara i magen. Varit inne på tjej rätt länge, men nu börjar det luta åt kille igen, så jag har väl gaderat mig .

    Det är ett hus som precis sålt ute hos oss. De nya ägarna är där nu. FÖrsäker spana in om de är gamla eller unga. Det är ett ungt par men också en äldre man. Vill inte har några gamlisar här ute

  • förväntan

    Bf idag, men här är det lungt. Lite mensvärk, men det betyder ju inget.....

    Rossy, vad annorlunda det är i göteborg och stockholm tror inte att jag skulle få samtal kring avslut av förlossning om jag gick över tiden. Håller såklart massa tummar för dig att det ska funka vag. Hur känner du inför förlossningen nu??

    Pess, vad spännande med längengheten, jättekul!!

    mmm har en kladdkaka i ugnen. Lite pepp behöver man ju såhär på bf

  • förväntan

    Essi, tack för tips

    Rossy, här kan man gå max 21 dagar över tiden innan igångsättning. Här sätter man ofta igång även snittade kvinnor. Ja, jag blev också snittad sist. Skulle vara skönt att kunna föda vag denna gången och slippa obehag i magen i typ 2 v efter förl och hoppas man återhämtar sig snabbare. Tänker heller inte föda vag till vilket pris som hellst, det får vara innom rimliga gränser. Skiter faktiskt hur det bli, bara den kommer ut snart. Men håller helt klart med dig, hellre en bebis i magen än en "klibbig-behöver-amma-hela-tiden" bebis i famnen. Så helgen blir bra.

  • förväntan

    HURRA, Pess, gud så glad jag blir för er!!! Massa grattis. Jag har tänkt på dig så mkt efter allt som hänt och hoppats så mkt på att ni skulle våga igen. Underbart med så fin-fint KUB.

    Kun, vad härligt att du faktiskt fick komma igång själv och att förlossningen gick så bra. Blir väldigt peppad nu att föda själv. Massa grattis till eran lilla tjej igne. Har ni några namn??

    Igår kväll hade jag en hel del s-dr och den berömda slemproppen. Bebisen har åkte ner en hel del och är nu ruckbar, så det känns kul. Idag har det dock varit ganska lugnt på s-dr-fronten. Lite mensvärk då och då.

    Har varit och hämtat våran vagn idag, jättefin, så nu kanske man ska bedda lite i den . Har även hunnit med ett underbart dopp i havet, så nu är jag helförberedd att föda!!!

  • förväntan

    Här är magen fortfarande kvar. Är as-sur på bebis som bara luras där inne. Har haft förvärkar sedan 5 dagar tillbaka. Varje dag blir de lite kraftigare och sitter i längre tid, igår typ under 7 timmar och kom typ var 5-10 min. Gör ganska ont också ner i benen. Men sen så bara slutar det!!! Jäkla skit. Igår var vi även på bröllop vilket var jättekul, men jobbigt att sitta vid middagen med sådana förvärkar utan nytta?? Hotar bebis att den får stanna där inne för evigt om den inte kommer ut NU!!!!

    Kun, Meja är ett jättefint namn. Visst är det svårt och hur man associerar namn till andra människor och saker.

    Cirkel vad mysigt med eran kampingtur. Vilken knäpp klockradio , synd att du fattade att den var 2 timmar snabb så du inte kände dig utvilad resten av dagen.

Svar på tråden Minnas XII