Inlägg från: förväntan |Visa alla inlägg
  • förväntan

    Minnas XII

    GRATTIS TIM!!! HURRA HURRA HURRA!

    Rossy, förstår att du blir trött på att jobba så mkt. Jag har varit ledig nu i drygt 1 månad och det är både skönt och behövligt. Hoppas du har möjlighet att jobba mindra. Det är verkligen tyngre denna gången

    SJälv har jag 41 dagar kvar till bf. Verkligen tur att det går framåt. Jag vet inte om jag klarar att gå över tiden denna gången. Tror min mage kommer att explodera i så fall. Den lilla busungen ligger i allafall på tvären för tillfället så den är inte redo ännu .

    Kun, hur mår du, inte långt kvar nu. Kan ju komma när som hellst.

    Joffe skönt att lille E är bättre idag. Visst är det typiskt att man aldrig ska få en god nattsömn. Hos oss är det katten som bråkar om M sover bra

  • förväntan

    God morgon!!

    Idag ska jag iväg och laga mitt avgasrör och göra en ombisiktning. Vill verkligenen, så himla tråkigt. Men tur att man slippper laga själv . Har en massa växtvärk i magen, det stramar i huden. Busungen verkar igen ligga på sne eller tvären så den verkar ju inte ha så ont om plats när den kan flytta runt så mkt. Börjar känna mig som ett freak nu när man är kort och har en gigantisk mage.

    Rossy, vad bra att kalset blev lyckat. M gillar inte heller tårart, undra om de tillslut lär sig att det är gott . Vi använder också trehjuling ofta, men M är fortfarande lite kort så han når inte pedalerna så bra så det bli att knuffa på, vilket jag inte orkar längre.Hur känner du dig nu?? Har du möjlighet att gå ner i tid??

    Joffe kul med lite shopping.

    Hur mkt förbredde ni innan syskon kommer? Känner mig så avslappnad och känns som man har allt. Men kom just på att det kanske är bra att hyra en bilstol till liten.... vad är det mer man måste göra???? . Hjärnsläpp!!

    Grattis vill jag också säja i efterskott till Hklemer och Amanda.

  • förväntan

    God morgon!!!

    Vad kul att läsa alla namnförlag på tjejer. Tycker kill-namn är så himla svårt och har själv därför mest tänkt på detta. Linnea och Leah var mina favonamn förra grav. Nu gillar jag matilda och Idun . Tror verkligen inte vi kommer ha något namn förberätt för denna busunge, får se vad det är för filur först.

    Jag är inne i en tjej-fas för tillfället och men har ändå svårt att kunna tro att det blir något annat än en Melvin. Hade ni en övertygelse om att ni visst var det är för buse in magen??

    Naffe massa grattis till bröllopet!!! Hurra. VIll gäran se lite bilder. Vad blev det för bukett?? Vi har en bugaboo och kommer behålla den. Vet att Essi köpte en ståbräda från babyland som hon verkade nöjd med, tror jag . Jag kommer att köpa en syskonvagn. Ska iväg och beställa idag, bli en babytravel. M sover 1-2 timmar/ dag så då skulle det kunna vara skönt att ha en vagn som han kan sova i .

    Joffe, tycker vi ska ha en gbg-träff, skulle verkligen vara kul

    Maja, jag känner också så under denna grav. Man vet ju vad man får för det denna gången och VAD jag längtar ihjäl mig att få träffa denna bebis.

  • förväntan

    Är det lagligt att barn får vakna kl 5 pigga och glada??? Och inte kan jag dricka mig pigg på kaffe, halsbränna of hell.

    Maja hur mås det idag??

    Kun, vad kul att höra från dig. Ja nu närmar det sig. Alltid bra att ha en bild från hur man vill att förlosssningen ska bli. Tror inte heller att du kommer krysta speciellt länge.

    Även kul att se Essi oc hSeren.

    Seren, inte så långt kvar för dig heller

    Essi, vad lustigt att Luna också är en vagnhatare . Att barn ändå kan vara så lika men ändå olika.

    Cikel vad bra att ni fått plats på närmaste dagiset. Ohc vad tiden går fort och de utvecklas så mkt de små. Helt fantastiskt .

    Beställde en babytravel syskonvagn i´går. Blev en röd men liggdelen blev svart för det verkade inte finnas röda längre. Men det blir nog fint ändå .

  • förväntan

    God morgon!!

    Grattis T i efterskott. Kan tänka att radiostyrd bil var en hit .

    Har varit iväg och vacc Melvin mot TBE. Han var så duktigt och grät bara en liten skvätt . Har även hunnit med en sväng till BM. Mitt bt har börjat stiga igen, me ninte jättehögt, me nmåste gå på kontroll varje v. Magen ligger typ överst på kurvan . Verkligen snyggt när man är kort . 30 dagar till bf. Längtar ihjäl mig!!!

    Minna, välkommen tillbaka. Hoppas ni har njutit lite och fått lite återhämtning.

    Maja ha det så underbart på eran semester.

    Pess vad härligt med kroatsien.

    Vi planerar en resa till varmare breddgrader till hösten, men har itne bestämt vart ännu.

    Nu ska jag vila lite, var ute med några kompisar igår, så mysigt, men trots att man itne dricker blir man väldigt trööööötttt.

  • förväntan

    Rossy visst är vi många .-). Men jag hoppas på att denna vill komma i juni *önsketänkande*.

    Meleah, tycker också att Silas är ett fint namn. Folk är verkligen helt knäppa. Det är väl tur att inte alla heter samma. Kommer säkrt att passa jättebra på eran lilla son oc h han kommer bära upp namnet. Våran föräldras generation gillar väl johan och martin ect . Vad skönt att du fick ett snitt beviljat så du inte behöver känna sådan oro. Känns det bra att veta när det blir ect?? Häftigt ändå att man vet att vilken dag man ska få träffa den lille knodden.

    Joffe, eftersom vi bor i ett riskomårde så vacc från 1 år. De var lite sura först, men när de insåg vart vi bor så fic kvi plötsligt en bokad tid. Det är väldigt få biverkningar på den sprutan. Annars rekomenderar man från 3 år.

    Och jag har en kompis som fick barn igår, bf +22 dagar. *pust*

    Melivn har badat i havet både igår och idag . Han är ingen badkruka.

  • förväntan

    Ja, då var det problem med försäkringskassan igen . Varför ska allt alltid vara så jäkla komplicerat och att man först är berättigad och sedan och inte undanhållt några uppgifter och sedan plötligt inte längre berättigad hp??? Ohc så håller de på att ifrågasätta min sjukskrivning. Hade jag inte högt bt så har jag det banne med nu!! Orkar inte ens vara arg, blir bara så jäkla ledsen att saker och ting aldrig kan funka lite smidigt.

    Cirkel, hur har det gått med knölarna i brösten?? Mna kan dra lite med fingrana över bröstet från knölen mot bröstvårtan när du ammar, så kan det släppa och som tidigare skrivit, värme och dusch och amma ofta Vad blev det för picknick?

  • förväntan

    Och så ringde de från Hp på försäkringskassan, de skulle fortsätta att bevilja min hp. Tack och lov. det var nog fösta gången något löst sig utan en fajt. Har haft ont i magen kring detta sedan igår... Så nu är jag lite lycklig igen Då var det bara sjukskrivningen kvar.

  • förväntan

    Glad nationaldag!!!

    Vad gör man på en dag som denna?? Har ni några "traditioner"??

    Cirkel håller med ,det är lite långsamt här på tråden nu för tiden .

    Betty vad kul med tvillingklubben. Måste vara roligt att se alla barn som liknar varnadra. Vad jobbigt att läggningarna tar sådan tid.

    Känner mig helt orolig i kroppen, rastlös och trött / glad och deppig... Så jobbigt att vara så svängig. Kom inte ihåg detta från förra grav. Vill att den ska komma ut snart.

Svar på tråden Minnas XII