Inlägg från: förväntan |Visa alla inlägg
  • förväntan

    Minnas XII

    Tillbaka från BB. Tack för alla grattis .

    Melvin har blivit storebror till en liten Felix.

    Förlossningen gick jättebra. Hade ju haft förvärkar i flera dygn till och från, men så på morgonen i måndags så gick vattnet. Det var lite ljusgrönt och jag hade småvärkar varannan minut så vi åkte in. Höll på med profylaxandning hela fm och det hände inte så jättemkt. KÄnde att det tog i lite vid 12-tiden så jag började med lustagas. (Herregud finns det något bättre!!! ) Fick jättekraftiga värkar och öppnade upp mig 4 cm på 5min oc h Felix åkte rutchkana ner, så jag kunde få krysta ut honom. Helt fantastiskt var det. Och vilken skillnade till att bli snittad, är hur pigg som hellst och mår jättebra.

    Felix har också ett blåsljud, vi fick gå på UL igår, och får gå på återbesök igen om 1-2 år.

    Är helt fantastiskt lycklig och hög på alla hormoner. Hur kan man föda barn igen utan att vara grav???

    Spännande med alla bebisar som är på g när som.

    Rossy vilken buse som lagt sig på tvären. Felix låg i tvär till och från fram till v 38+ och sedan väldigt snett ofta vid min höft med huvudet fram till 4 dagar innan förlossningen då jag började få förvärkar och han åkte ner lite i bäckenet.

    Kommenterar mer senare, ska passa på med en powernap när alla andra killar här sover

  • förväntan
    Rossy skrev 2009-07-06 13:18:50 följande:
    .Hoppas Förväntan krystar som bäst nu .
    , det gjorde jag för han är född 13:25. Vilken telepati
  • förväntan

    Då har jag faktiskt lyckats lägga upp några bilder i mitt galleri och tack för all respons på namnval

    Kun, jag klickade inte på den allmäna galleriet. Kan vara så att dina bilder är för stora och måste förminskas innan du kan lägga upp dem??? Vad kul att ni hade Felix som förslag, hos oss belv det väldigt slumpartat , men vi är båda överens.

    Naffe, det var någon mm större mellan klaffarna än vad som de brukar frikänna med en gång, så vi har återbesök om ca 2 år, så det känns inte så allvarligt. Hoppas verkligen att det har stängt till dess. Mina föräldrar berättade att jag haft blåsljud och det hade stängt när jag var 5 år.

    Rossy, håller tummarna för att du får föda vag, det är verkligen en så häftig upplevelse. Men lite mörbultad i underlivet är man, fast det är det värt.

    Seren, du har ju verkligen något helt fantastiskt framför dig att få föda. Hade gärna gjort ett inhopp

    Mjölken har runnit till här idag och jäklar vad det spänner oc h är hårda. Man är ju mest van med de där som var som små skinnpåsar innan . F sover väldigt mkt, hur kunde man inte ha någon tid när det första barnet kom??

    Har så oerhört dåligt samvete för att M ska må dåligt att att Felix har kommit. Har är ju alltid så himla go och glad och så plötsligt kan han inte så den uppmärksamhet han alltid fått.... Idag har han ätit riktigt uselt och var så trött att han somnade vid 18-tiden. Hoppas så att han bara är lite trött av allt som hänt och att det inte är något ihållande.

  • förväntan

    Glömde skriva att Melvin och Fleix faktiskt är helt galet lika varnadra. Hade förväntat mig barn som var som natt och dag, som hos Essi. Men de är så lika när de är nyfödda.

  • förväntan

    Kun, jag känner så också imellanåt, men idag var M så go med F. Han fick sitta i hans knä och han kramade oc hgosade med honom. Så himla sött. Försöker att tänka att även om det är jobbigt nu i början för M, så är det något fantastiskt som de kommer han tillsammans.

    Rossy jag hoppades nästan på att du skulle ha känningar när du skrev så.

    Seren, hur känns det att ha gått så "långt" i denna grav?? FÖr visst kom T lite före bf??

    Är fortfarande chockad över hur mkt de sover. F sover nästan hela nätterna känns det som, ammade vid midnatt, kl 4 oc h 6:30. Hade varit skönt om det kunde fortsätta så . Har även så mkt mjölk och stackarn ville snutta lite och var helt övermätt oc h kräktes och fick hicka och ont i magen igår kväll. Skönt att det funkar, men herregösses vilken produktion. Hade mkt mjölk med M också men detta måste vara mkt mer, Brösten är stenhårda och överfyllda hela tiden.

  • förväntan
    Serendipity skrev 2009-07-12 21:32:55 följande:
    Ja, han kom 16 dagar före. Nä, det känns ju som om jag gått över huuuur länge som helst nu
    Förstår dig verkligen. Hoppas det drar igång snart
  • förväntan

    Meleah, massa lycka till idag. Så himla spännande att ni får träffa er lilla kille idag.

    Rossy, känner igen mig så mkt från slutet av grav. Man vill vara med sin familj, men kroppen säjer ifrån hela tiden och man blir typ straffad för att man ansträngde sig lite. Det är jobbigt ocskå med alla grejer som hamnar på golvet när man har små barn och måste böja sig ner för att plocka upp . Fy farao. Men nu är det en frihet att kunna plocka på golvet .

    Naffe, vad mysigt med barnfri helg. Hoppas ni får njuta massor.

    Fisk, vad häftigt att Sid pratar så mkt. M härmar också så mkt och det är så gulligt när han han upprepar olika saker på både eng och sv. Pratar du mest sv med barnen eller hur gör ni??

  • förväntan

    Seren, vad kul att ni kommit hem med lilla e. Jättefint namn! Kan bara instämma att skit vad olika 2 förl kan vara. Med M hade jag aldrig tätare sd än 5 min och nu med F kom de varannan minut från det att vattnet gått och var mkt starkare o kraftfullare. Men håller med om att båda förl var helt fantastiska påsitt sätt, men det har väl att göra med vad man får för det .

    Och visst blir våra små barn väldigt stora. tyckte M såg ut som en 6-åring med napp brevid F .

    Fisk, vi gör som er, fast vi pratar mest eng här hemma. Har ni några planer påatt åka till oz en längre period??

    Varit på BCV idag, F går upp fint i vikt, men hade torsk . Blev helt förvånad att jag själv inte reflekterat över det direkt, sätt beläggning i munen, men inte tyckt det var något märkvärdigt. Så nu penslar vi med Myccosantin 4 gånger om dagen . Funkar rätt bra faktiskt. Mina bröst verkar ha klarat sig än så länge iallafall.

    Nu vaknar en liten...

  • förväntan

    Meleah, vad fin S är. Hur känns det nu när det gått ett par dagar??

    Hej Pikku, kul att se dig

    Rossy, hur går det??

    Naffe vad duktig han är som kan färgerna.

    JOffe vad skönt att de senare blir stolta över lillebror. Här börjar det funka bättre med M, för varje dag blir han mer sig själv, men lite jobbigt just vid amningen ibland. Då vill m sitta på soffryggstödet med benen runt min hals och mysa med mina öron . Ser väl ut som någon totenmpåle med flera huvuden

    Idag är det min andra dag som jag är ensam med båda barnen och det funkár faktiskt ok. Hur sjutton kunde 1 barn ta sådan tid närde var nyfödda?? Eller är det senare som man blev tacksam om man han med 1-min-duchen elller lyxen att raka 1 ben???

    Sitter i tel-kö till fk. Håller som vanligt på att bråka med dem....

    Nu ska jag ta en underbart god kaffe, för gu så gott kaffet är nu när man inte är gravvo!!! Essi beställde du kaffe online eller hur var det ??

  • förväntan

    Kommer och kommenterar lite mer senare... har 2 glada barn i famenn

    Men undrar, hur har ni gjort som har fått en parantes på eran Trygghansa försäkring. F har fått ett undantag på organiska hjärtfel. Har ni valt ett annat försäkringsbolag eller accepterat??

Svar på tråden Minnas XII