Inlägg från: Cinsaga |Visa alla inlägg
  • Cinsaga

    Vintermammor i Uppsala, del 9

    Härligt jobbat Tullemo !

    Bra förslag inför måndagen,men en kompis kommer förbi med en som Olle och en nästan ny liten en. Ska kolla läget med henne - och så kanske vi dyker upp vi också ! Ifall Olle kan slita sig från sin nya leksak - en liten eldriven polismotorcykel som han fick idag, och som han är helt gaaaaalen i ( kolla bloggen ! )

    Oj, vad ni har fullt upp på Hawaii. Kul !!!

  • Cinsaga

    Köttbullar eller spagetti och köttfärssås är de säkra korten här ! Men annars går maten väldigt upp och ner - ibland äter hon supermycket och ibland inte alls. Och när hon är klar viftar hon bara ner allt på golvet. Inte konstigt att vi preparerar hela köket med Myrra ikväll ...

    Solhatt - Äsch, vad är väl en bal på slottet ? *s* Skönt att du fixade resten iallafall.

    Xyra - Åh, flyttar ni såååå snart. Vemodigt och lite spännade också va ? Alde kommer tycka att det är jättespännnande.

    Majagräddnos - Välkomna tillbaka. Jet lag är inte att leka med. Men guuuuud vad snäll och duktig hon var på resan !!!

    Mojnse - Nu har poolen varit skön va ? Hinner du springa förbi datorn ibland ???

    Marsupilami - Hmmmm, ja ... Skönt att Sigge äter själv. Låt honom plocka så tar det tid *hi,hi*

    Och halloj alla andra också såklart !!!

  • Cinsaga

    Jag kan Måndag 8:e:

    Solhatt
    Mojnse
    Cinsaga

    Jag kan Måndag 15:e:

    Majagräddnos
    Mojnse
    Cinsaga

    Jag kan Måndag 22:a:

    Solhatt
    Mojnse
    Cinsaga

    Med lillebus och storebus ...

    Vi kan vara här, i vår inhägnade trädgård med gungor, sandlåda och lite annat smått och gott.

  • Cinsaga

    Vi är hemma imorgon eftermiddag - så kom hit alla som vill !
    På förmiddagen ska vi på utedag med ponnyridning på öppna förskolan. Men efter 12.30 eller nåt sånt är vi hemma !

    Kan inte den 22:a förresten som jag trodde, då har jag ju åkt till Växjö.Virrig.

    Kommer du imorgon ?

  • Cinsaga

    Sorry för idag, vi får ta det nästa måndag istället !
    Olle var febrig på morgonen, men vi var ändå på utedag på öppna föskolan ( lite frisk luft är aldrig fel, tänkte jag ...) Ponnyridningen hägrade ju. Han var OK,och efteråt följde hans kompis med hem en stund iallafall. De lekte ute, men sen bad han att de skulle gå hem ! Han somnade på stört, och när han vaknade var han verkligen asvarm. Stackarn hade 40,9 grader !!!! Och det dåliga mamma samvetet kom fram igen ...

  • Cinsaga

    Olle är hängig fortfarande, men på bättringsvägen. Så jag räknar med att vi kan ses här på måndag !

    Vilka kommer ?

    Ha en trevlig helg ! Jag ska njuta som f-----n och ha tjejhelg i Stockholm. Tjohoooo !!!

  • Cinsaga

    Halloj ! Kom någon gång under förmiddagen, så kan vi luncha tillsammans. Bra idé ! Vi är hemma, så det är bara att komma närsomhelst. Vi har lite tårta kvar som efterrätt sen också.

    Kommer imorgon :

    Cinsaga
    Tullemo
    Marsupilami
    Majagräddnos

    Ta med lite galonisar och stövlar också, så kanske det blir nån liten glugg i allt regnande iallafall ! Olle vill visa sitt nya paraply som han är sååååå stolt över.

  • Cinsaga

    Ja, det var jättekul att ses idag ! Sorry bara att Olle var så trött och grinig. Thea somnade också som en stock på eftermiddagen, och Olle vilade genom att titta på film en stund.Men sova ? Ack, nej ...

    Nån som glömde en haklapp här ?

    Och tack för att du ringde om jeansen Marsupilami. Ska åka ner och hoppas att några finns kvar.

    Ni får komma med nästa gång Mojnse ! Låter skönt med lite hjälp av svärmor också !

    Hmmmmm .... Trodde att det gick superlätt att lägga båda idag. Olle somnade på stört, men den lilla tjoddan tjuter i högan sky och hoppas att jag ska komma in och hämta henne.

  • Cinsaga

    Visst är det lättare hemma - håller med. Undrar just hur det ska bli på semestern då vi ska sova på landet över midsommar, i Växjö, på Österlen, i Växjö, i Västervik och så avsluta med en natts barnvakt av mormor och Göran och TRE nätter hos farmor och farfar på landet. Puh ...

    Thea springer och klättrar som en galning. Testade att klättra på en klättervägg hemma hos en kompis när vi var på kalas där ikväll. Sa "hoppa" idag, och har velat hoppa mest hela dagen.

  • Cinsaga

    På måndag åker vi bil i en massa mil - ska till Växjö till att börja med.

    Thea tror också att hon går på dagis. Härom dagen stövlade hon glatt efter alla barn när en av fröknarna ropade att de skulle komma och sätta sig i sandlådan hos henne. Längst fram satte sig Thea, och när vi skulle gå hem i vagnen tittade hon på mig som om jag var helt tokig. Verkar bra inför inskolningen i augusti.

    Låter riktigt mysigt med häst och vagn. Vi får ta bilen eller båten till midsommarfirandet på ängen. Vi ska vara på landet med Pelles föräldrar och syrra med familj. Och på midsommardagen firar vi Olle som fyller 3.

    Känns heeeeelt galet, men idag för exakt 3 år sedan flyttade vi in och hade fullt upp. Och mitt i natten gick jag upp för att gå på toa, trodde att jag kissade på mig på vägen in i badrummet - och så hade vattnet gått. Ooooops ... 36 timmar senare fanns Olle. Crazy !!!

    Glad Midsommar på er allihop !

  • Cinsaga

    Åh, hoppas att jag också känner så den 10 augusti då det är jobbdags för mig ...

    Hej på dig Pussgurkan ! Det var längesen. Kan inte Moa och du vara med Carl på Åland några dagar när du är ledig ?

    Åker iväg barnfria på kryssning, imorgon och tills på fredag lunch. Fruktansvärt lyxigt och skönt och guuuuuud, så jobbigt ... Det är låååååång tid utan barnen det. Men det ska bli så kul !!!

    Hemma efter det, och ledig till den 10 / 8.

    Ha det gott i sommarvärmen eller i sommarregnet !

  • Cinsaga

    Hej !!! Nu var det allt längesen. Låter som om alla har en bra sommar, trots att vädret inte visar sig från sin allra bästa sida hela tiden ... Suck. Vi har dessutom lyckats pricka in alla lågtryck överallt där vi har varit känns det som. Men, men - det har varit bra ändå !

    Jo, jo förresten - vi lyckades vara ifrån Olle och Thea i hela 5 dagar och 4 nätter med bravur på kryssningen. Och de å andra sidan hade det toppen, och saknade oss inte det allra minsta.

    2 veckors semester/sommarlov/mammaledighet kvar *gulp* och sen börjar jag jobba 80 % den 10 augusti. Och samma dag börjar Theas inskolning på Olles avdelning på dagis. Ska bli kul att jobba, men gissa om jag har ångset också...

    Kanske lyckas vi hinna med en liten träff före dess ?

  • Cinsaga

    Halloj ! Nu har jag koll på min vecka. Kan inte på måndag f.m, men från lunch och framåt är det OK. Sen kan jag inte på fredag heller. Annars kan jag närsomhelst ! Vi kan vara här och leka på gården med stängd grind - eller nånannanstans !

  • Cinsaga

    Hallå !!! Här var det minsann lite action. Hoppas att allt är bra med alla. Jag började jobba idag, och plötsligt känns det som om man aldrig varit borta ... Thea började på dagis, och plötsligt känns det som om hon är jäääättestooor ( lilla Pluttan ). Och jag kom in i tvåbarnschocken igen. Det är väl nu som verkligheten börjar kanske ?! Försöker få till en ledig dag ( ska ju jobba 80 % ),men tro det eller ej. Just nu verkar det gå sådär... Men hoppas på lediga fredagar

  • Cinsaga

    ÅH,gud vad härligt Mojnse !!! Såklart att ni har en toppenkväll. Pelle och jag lyxade till oss med barnvakt i Stockholm i helgen. Super !
    Klart att vi måste få till någon date - både med och utan kids. Kanske dags för en kväll / middag på stan snart ???
    Jag kommer att vara ledig på fredagar, och hemma tidigt (runt 3) på tisdagar och torsdagar - ifall jag får ihop det som jag önskar.

    Men hjäääälp, ny tråd måste vi ha ! Men jag kan inte ...

Svar på tråden Vintermammor i Uppsala, del 9