• Äldre 23 May 17:23
  3401 visningar
  105 svar
  105
  3401

  Vintermammor i Uppsala, del 9

  Vintermammor i Uppsala, del 9


  William 2007-12-31, mammas hjärta!!
 • Svar på tråden Vintermammor i Uppsala, del 9
 • Äldre 23 May 17:26
  #1

  Cinsaga: Välkommen hem! LÅter som ni haft en bra semester trots att barnen sprungit hej vilt :)
  Vi ska åka i vinter, vi blir också bjudna. Ska bli spännande att se hur mycket springa vi kommer få göra :D
  Ryggen är "bra" nu och lite till i skolan är det kvar. Sista dagen 5 juni, ska bli så skönt att vara klar sen!

  Marsupilami: Jag är också nyfiken på Sigge och se hur han ser ut nu.

  Förövrigt är jag väldigt nyfiken på allas barn :D Var ett tag sen vi sågs nu! Hur ser det ut framöver för alla. Ska vi ta oss en dejt?
  Hur, var och när?

  Kramis


  William 2007-12-31, mammas hjärta!!
 • Majagr­äddnos
  Äldre 24 May 10:09
  #2

  Jag har hittat hit. Bra att ni har koll!

  Idag har varit en fin dag, men vi har varit på vift från 7:30 på morgonen till 20 på kvällen. Alicia var det vanliga lilla charmtrollet och gjorde sitt bästa för att alla skulle vilja ha egna barn på 33 års festen vi var på. (Vi var de enda som har barn). Fast A var inte med han har precis landat hemma i Sverige för en anställningsintervju så jag och Alicia fick partaja själva.

  Imorgon är det fullt program igen. Picknick lunch, syjunta och middag på restaurang.

 • Solhat­t
  Äldre 24 May 17:05
  #3

  För er som kan och hinner läsa: imorgon måndag kl 12 picknick i Ringparken (?, parken Ringgatan/Börjegatan vid rondellen i Luthagen). Om ni inte orkar göra någon picknick så finns Savoy/Konsum/Drottningens deli ett stenkast därifrån.

  Liv har studiedag så hon är med och Marsupilami och Sigge ska också leka där då.

  Hoppas någon mer kan!

 • Äldre 24 May 17:11
  #4

  Solhatt: Tack för erbjudandet, jag kan tyvärr inte. Har skola mellan 10-19 imorrn, rolig dag. Men ni får umgås och fika lite för mig också :D


  William 2007-12-31, mammas hjärta!!
 • Äldre 24 May 20:21
  #5

  Hej!
  Tullemo: bra att du fixade en ny tråd!

  Solhatt: det lät onekligen trevligt, jag och Alde är ju hemma själva nu och dagis har planeringsdag imorgon. Jag ska fundera på saken och kolla lite tåg, det vore kul att ses!

 • Cinsag­a
  Äldre 24 May 22:23
  #6

  Härligt jobbat Tullemo !

  Bra förslag inför måndagen,men en kompis kommer förbi med en som Olle och en nästan ny liten en. Ska kolla läget med henne - och så kanske vi dyker upp vi också ! Ifall Olle kan slita sig från sin nya leksak - en liten eldriven polismotorcykel som han fick idag, och som han är helt gaaaaalen i ( kolla bloggen ! )

  Oj, vad ni har fullt upp på Hawaii. Kul !!!

 • Äldre 25 May 08:14
  #7

  Maja: Oj vad ni gör mycket trevligt, låter gott det!

  Cinsaga: Oj vad skoj med en sån moppe, Wille är lite för liten va ;) Haha jag tror han kommer få något liknande av morfar när han är lite äldre, skulle inte förvåna mig! Då vill han ut till stugan jämt :D

  Ha en underbar dag i solen!!


  William 2007-12-31, mammas hjärta!!
 • Mojnse­6
  Äldre 25 May 20:13
  #8

  Tullemo: Bra att du fixade ny tråd!

  Solhatt: Bra förslag, synd bara att jag som vanligt läste inlägget typ, nu....

  Cinsaga: Tänk vilken bra motion du har fått av och jaga barn Det är den enda motionstypen som jag ägnar mig åt numera. Ni är så välkomna på ett dopp när vädret tillåter. Tror inte att L har förstått att Rasmus är här för att stanna, tror nog att tycker att det är en konstig varelse som ligger där och skriker med jämna mellanrum.

  Tullemo: Det vore väldigt trevlig med en date och kolla in hur mycket alla barn har vuxit sedan sist, och hur Sigge ser ut nyklippt .


  .
 • Majagr­äddnos
  Äldre 29 May 05:42
  #9

  Vi är hemma! Resan gick jättebra. Alicia är verkligen världens snällaste unge. Hon sov mest hela tiden och dessutom en timme i min famn på flygplatsen i New Jersey när jag också ville sova lite.

  Vi landande halv åtta i torsdags morse, kom hem, pysslade runt i lägenheten, men Alicia var trött och ville sova mer. Dock vaknade hon väldigt snabbt igen och var ledsen så jag tänkte att jag kanske ska lägga mig bredvid henne om det är läskigt att sova själv på ett nytt ställe. Sedan vaknade vi kl 23 och nu har vi varit uppe hela natten. GAAaaaa! Vi har packat upp, ätit äggsmörgås och lagat fiskpinnar med ris och nu sover Alicia "lunch" sedan en dryg timme. Vi är verkligen på Hawaii tid.

  Vet inte hur detta ska gå och komma in i rätt tid. Det kommer att bli en tuff fredag...

 • Solhat­t
  Äldre 29 May 18:00
  #10

  Härligt Maja, att ni är tillbaka. Dygnsrytmen får väl ta sin tid, ni har ju tur som kommer nu när det är sköna kvällar och nätter (verkar det som att det blir framöver iaf).

  Jag har idag varit på promoveringen. Konstant småätande i 3 timmar, så att jag klarade hela ceremonin. Det var roligt att få se och riktigt intressant, inte ett dugg långtråkigt. Nu har min doktorsman åkt på bal på slottet med sin bästa vän... det är tur att man direkt vet vem som ska ersätta mig när jag inte kan!

  L och jag får tillbringa kvällen med morfar istället. Jag äter gräddsås och hon är arg för att jag blockerat knivlådan. Imorgon blir det klättring i solskenet (Maja - det är några stycken, bl a T&E som ska till Fjärdhundra, ifall du är sugen. Många ungar blir det också.)

Svar på tråden Vintermammor i Uppsala, del 9
Logga in
Bli medlem