• anan123

    Hjälp - jag har börjat granska allt min sambo gör - vi blir inte med barn!

    Hej

    Vi har försökt bli "gravida" i över 2 år nu och på sistone kommer jag oftare och oftare på mig själv med att gå omkring och granska min sambo och leta fel, leta orsaker till vår barnlöshet. Det kan gälla att han röker OCH snusar, att han inte äter så mycket frukt och grönsaker osv.

    Visserligen håller han på att ändra sina vanor för vår skull men det känns som att hela min tillvara går ut på att se till att han sköter sin kropp för att vi ska kunna få barn. Det komiska är att jag har nästan slutat bry mig om hur jag själv lever. Proppar i honom massor av nyttig mat och vitaminer hela tiden, vad jag själv äter tänker jag inte så mycket på...

    Vi har inte gjort någon utredning så vi vet inte var felet ligger, men han har försökt få barn med sin förra tjej utan att lyckas. Det känns som de dagar jag mår riktigt bra är då jag har proppat i honom rätt saker och på så vis gjort allt jag kan.

    Finns det någon mer som har varit med om att man letar fel och kritiserar varandra i samband med barnlöshet. Vad hände med relationen då? Jag vill komma ur det här tankemönstret!!!

    Hoppas på tips hur man kan hantera detta

  • Svar på tråden Hjälp - jag har börjat granska allt min sambo gör - vi blir inte med barn!
  • anan123

    Ja, jag har förslagit det. Han vill nämligen vänta - tills jag är klar med min utbildning osv. Det är bara några månader kvar men det känns som att han inte vill.

  • anan123

    Jo, det finns väl inga genvägar men jag blir så trött på att alltid kolla och iblad till och med anklaga honom för allt han gör!

    Tänker på vad det gör med hans spermier, snart kommer han känna sig som en avelstjur som ska optimeras.

Svar på tråden Hjälp - jag har börjat granska allt min sambo gör - vi blir inte med barn!