• LisaHampus

    Våran scrappartråd fortsätter igen :)

    Här peppar vi varandra och skriver våra frågor. Alla är hjärtligt välkomna.
    För att vara med i våra utmaningar med omröstningar så vill vi gärna att du är med och skriver i tråden.
    Våra utmaningar (som händer ibland) går det till så här:
    En hittar på en utmaning, när tiden gått ut ska bidraget skickas till den som kommit på utmaningen, sen lägger denna ut en omröstning med bidragen och lägger så in en länk i tråden så vi hittar omröstningen. När omröstningen är avslutad skriver utmanaren ut vilka som har lämnat de olika bidragen. Och den som vunnit hittar på nästa utmaning.
    Är du med i med våran utmaning för veckan så vill vi inte att du lägger ut ditt bidrag i din blogg eller någonstans på internet förrän omröstningen är avslutad.

    Här är länk till hur man gör en omröstning ( man måste vara plusmedlem för att kunna göra detta. Är man inte det kan man överlämna till någon annan att göra omröstningen åt än.)
    www.familjeliv.se/Forum-5-163/m8965722.html

    En bra länk att kolla in.
    www.scrappa.com/category/scrapbooking/sverige

    Våran Scrappartråds Skiss och idébank skissochide.blogspot.com

    LisaHampus: lisa.blogg.se/scrapbooking
    Sessan: sessanspyssel.blogspot.com
    Nanna76: nannaspyssel.blogspot.com
    pysselgalningen: blogg.coffeeaddicted.se
    Tygbiten: tygbitensscrapp.blogspot.com/
    Coursell: bettanspysselblogg.blogspot.com
    Minne: minneskattochpysselsida.blogspot.com
    zozzo87: zozzo87scrapbooking.blogspot.com
    Hoppetossa: hoppetossadesign.webblogg.se
    Millami: millamis-scrapbooking.blogspot.com
    IngGa: www.ingga.blogg.se/scrapp
    Cajsasmamma www.nogg.se/MorOchDotternTornrosa
    Majalaja majalaja.wordpress.com
    Cyllan: h-zon.blogspot.com
    momoffive: chinry.blogspot.com/
    Ina66: inassmyckesdesign.blogspot.com
    Lorelei: loreleiis-pyssel.blogspot.com
    örnen76: ornen.blogg.se/
    anuya77: scrapp77.blogspot.com/

    Vill du ha med din blogg säg bara till så ordnar jag det!


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-04 10:11
    Angelflikkan: angelslillavarld.blogg.se

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-05 10:39
    car: www.lingonochlime.blogspot.com
  • Svar på tråden Våran scrappartråd fortsätter igen :)
  • Lusthan

    Och där har vi anledningen till att jag inte vågar ta ut min son bland folk... Hehe, han skulle säkerligen bete sig på nå liknande sätt. Sju år gammal och har glömt fullständigt hur man beter sig, särskilt ute bland folk. Han är så pinsam emellanåt att jag inte vill vistas tillsammans med honom och det är rent pinsamt när han ropar på mamma... Jag vet ju vad det beror på men ja nä ibland så vill man bara sjunka genom jorden och önskar att någon annan tar det. Jag bor tillsammans med min sambo som inte är hans pappa och han stiger in när det går alldeles för långt och jag inte orkar mer men annars har vi kommit överens om att han väntar lite, bättre det än att sonen till slut tycker illa om honom för att han går in för ofta.

    Nä uscha, jag hoppas att det går över snart. Han har hållit igång hela sommaren... Jag antar att det tar ett litet tag till innan han kommer i fas igen.

  • LisaHampus
    Lusthan skrev 2009-08-18 00:13:43 följande:
    Och där har vi anledningen till att jag inte vågar ta ut min son bland folk... Hehe, han skulle säkerligen bete sig på nå liknande sätt. Sju år gammal och har glömt fullständigt hur man beter sig, särskilt ute bland folk. Han är så pinsam emellanåt att jag inte vill vistas tillsammans med honom och det är rent pinsamt när han ropar på mamma... Jag vet ju vad det beror på men ja nä ibland så vill man bara sjunka genom jorden och önskar att någon annan tar det. Jag bor tillsammans med min sambo som inte är hans pappa och han stiger in när det går alldeles för långt och jag inte orkar mer men annars har vi kommit överens om att han väntar lite, bättre det än att sonen till slut tycker illa om honom för att han går in för ofta. Nä uscha, jag hoppas att det går över snart. Han har hållit igång hela sommaren... Jag antar att det tar ett litet tag till innan han kommer i fas igen.
    ja ibland undrar man ju varför man skaffade barn haha.. nää då skojjade mest. Men de är tur dem ljusa stunderna överväger hööögre än de mörka :)
  • Hjulius

    tjingeling

    Jag ska försöka komma in lite oftare (nu när jag bett om att få var med ) Men det blir liksom inget skapat alls, jag har lagt upp min första LO på jättelänge på skrivbordet. Men sen blir det inte så mycket mer än papper och foto Har inte någon direkt lust heller kommer kanske snart när det blir höst och vardagen är tillbaka. Här börjar skolorna på måndag så vi har sista veckan av sommarlovet nu. Min äldsta ska börja första klass han också, och ibland beter han sig värre än den minsta som är 2 år! Mellanpojken är väldigt behaglig just nu på sina 5 år Men den lilla tar till tjuvknep som att nypas och rivas när han blir arg... inte roligt alls

    men jag hoppas kunna färdigställa LOn som bara ligger just nu och så kanske jag får lite bättre fart sen

  • Lusthan

    Ja eller hur, jag har under dessa trotsperioder funderat över hur i helvete jag hade tänkt när jag valde att behålla sonen vid 18 års ålder. Men vi har tagit oss genom och det har gått bra och jag har än så länge inte förstört honom. ;P Så jag hoppas på en god fortsättning. Hehe. Nä man vet ju att det går över men det är ju frustrerande både för en själv och barnen när det är så här.

    Det normala att man måste släppa taget och de vill vara stora och de vill vara små samtidigt och mycket som kryper runt i kroppen. Det är klart att de ibland beter sig som små cirkusmonster och man själv önskar att man kunde leasa ut monstret lite lättare när det är så men annars så är det väl som det ska vara. Jag tror man får tänka så. Det är så här det ska vara, man ska inte vara i symbios med sina barn för resten av livet och det här är en del av separationsprocessen och att de dessutom växer och blir större och mer mogna efter dessa perioder också. Gör det inte mindre enerverande när man får en colaflaska i huvudet men jag brukar försöka tänka att han kommer inte kasta sånt i huvudet på mig när han är 25 år om jag har lyckats. ;P

  • cajsasmamma

    Igår börja min lilla bäbis i förskoleklass, vi har inte riktigt kommit i rutin ännu. igår tog det ca en timme att få henne att sova. Men det är bara att ha samma rutiner varje kväll så ordnar det sig snart tror jag. Nån som har erfarenhet hur mycket en snart 6åring behöver sova? OT jag jag vet men orka inte start en tråd om detta. ;)

  • Hjulius

    En LO klar! Nu är det bara det tråkiga arbetet kvar; att fota och lägga in på datorn. Länkar ni bara till bloggar eller har ni någon visa-tråd?

  • Tygbiten
    Hjulius skrev 2009-08-18 15:00:25 följande:
    En LO klar! Nu är det bara det tråkiga arbetet kvar; att fota och lägga in på datorn. Länkar ni bara till bloggar eller har ni någon visa-tråd?
    Vi länkar till bloggar men om du har plus så kan du ju lägga in bild här i tråden.
  • Tygbiten

    {#lang_emotions_flower} PÅMINNELSE {#lang_emotions_flower}


    AUGUSTI MÅNADS UTMANINGAR


    KORTUTMANING


    Monokromatiskt kort
    Det betyder att du gör kortet bara i en färg men du får använda hur många nyanser som helst.Dessutom får du använda svart eller vitt om du vill.

    Komprimera bilden till max 500 kb och skicka till tina.lidell(snabela)swipnet.se
    senast 26 augusti kl 20.00
    För att få vara med så vill vi att ni är lite aktiva i tråden, är ni det inte nu kan ni bli det. samt att inte bidraget publiceras någonannanstans på nätet tex i din blogg.

    LO-UTMANING

    En skiss att följa, du får tolka den som du vill men det ska synas att du har utgått från skissen. Valfri färg och metoder, men minst 3 mönstrade papper.
    För nnatt verkligen få fram att det är papperen som är viktiga denna gång så ska det inte vara några blommor
    LO-skiss
    Komprimera bilden till max 500 kb och skicka till tina.lidell(snabela)swipnet.se
    senast 26 augusti kl 20.00
    För att få vara med så vill vi att ni är lite aktiva i tråden, är ni det inte nu kan ni bli det. samt att inte bidraget publiceras någonannanstans på nätet tex i din blogg.

    Hoppas att ni tycker detta verkar kul och att vi får in många bidrag!
    Kram!
    Tygbiten


Svar på tråden Våran scrappartråd fortsätter igen :)