Inlägg från: Anonym (123) |Visa alla inlägg
  • Anonym (123)

    Jag är stämd på verkställighet

    Det är umgängesföräldern som ska stå för allt det praktiska kring hämtning och lämning. Där är lagen tydlig.

    Däremot vet jag inte om det ses som ett giltigt skäl att hålla barnet hemma. Istället för att blanda in barnet i konflikten och undanhålla föräldern från barnet så skulle du kunna ta saken till domstol för att de ska fastställa vem som ska hämta och lämna.

  • Anonym (123)
    pegga skrev 2009-06-10 16:00:34 följande:
    Alla umgängessabotörer säger samma sak: "Jag gör ALLLLT för att de ska få träffas"Ibland ljuger de helt avsiktligt, men ibland tror jag att de är så förvirrade att de faktiskt tror sig själv!
    Generaliseringar ökar ju inte precis din trovärdighet...

    Ditt uttalande är lika mycket sant som att alla män har dålig simultanförmåga och alla kvinnor har dåligt lokalsinne.
  • Anonym (123)
    pegga skrev 2009-06-10 18:55:16 följande:
    Precis. Den absoluta majoriteten av både män och kvinnor gör vad de kan för att se till barnets rättigheter, men så finns det en liten grupp, låt oss kalla dem "rötäggsföräldrarna" som inte gör det. Ibland är det män, ibland kvinnor, men oavsett kön brukar de försöka dölja sitt beteende bakom vackra ord.
    Så du menar att inte en endaste av umgängessabotörerna säger rakt ut "H*n lämnade mig för en annan så nu ska h*n aldrig mer få se barnen"?

    I många fall skriver du genomtänkta inlägg, men generaliseringar och liknande får mig att tappa en del av förtroendet för dina inlägg.
  • Anonym (123)
    Anonym skrev 2009-06-11 09:35:32 följande:
    Håller helt med om att de flesta umgängessabotörerna döljer sin sjuka och hatiska verksamhet i fina ord som "jag gör vad so mheslt för att mitt barn ska må bra " och seda ngör de precis tvärtom genom att hindra eller försvåra umgänge med en andra föräldern.Nu generaliserar jag me najg är övertygad o matt de flesta umgängessabotörer som gör såhär är kvinnor.Det är bittra kvinnor som blivit lämnade och använder sina barn som salgträn i sitt hat mot exet. Män gör inte så.Män går vidare...Se bara på fl . här finns hur många tvivelaktiga biomammor som helst. TS t ex ,VARFÖR beter du dig som du gör ????? För ditt barns bästa ????
    Om jag får spekulera lite så skulle jag tro att anledningen till att det finns fler tvivelaktiga biomammor än biopappor på FL är att kvinnorna helt enkelt är i en överväldigande majoritet på FL. Svårare än så är det inte. Och de flesta bonusmammor som har bra biomammor skriver inte inlägg om sina biomammor, alltså hör du sällan tals om dem.
  • Anonym (123)
    Anonym skrev 2009-06-12 09:35:32 följande:
    Anonym 123 : Jag menade mer i allmänhet, bekantskapskrets, vänners vänner osv -alltid hysteriska kvinnor som använder barnen som vapen om de blir lämnade.man hör väldigt sällan talas om sådana män...Att jag även la till att det är så på fl är för att bliden har förstärkts .Jag är själv bonus med en bio som gör allt för att förstöra umgänge och jag trodde i början att det inte fanns andra lika läskiga människor som bion (som vill sina barns värsta fast de säger tvärtom då) men nu har jag börjat upptäcka att det är gott om sådana kvinnor runt om mig. Alltid lämnade .Alltid bittra.
    Och jag skulle vilja påstå att det finns gott om sådan män också. Mina barns pappa är precis så. Totalt bitter. Så länge jag är singel så funkar det okej, men så fort jag träffar någon så sätter han igång och mail-trakasserar och gråter framför barnen och ljuger ihop historier om mig till barnen och kommer och ringer på helt oanmäld för att hämta barnen hem till honom. Osv. Men det kommer inte fram på FL eftersom de två killar jag haft längre förhållanden med inte är medlemmar här.
Svar på tråden Jag är stämd på verkställighet