• Svar på tråden Släggas gäng
  • Gosan83

    Snorky: Ja man är ju lite bekväm det räcker med tvätt endå.. Problemet är ju att hon har inte kommit in i det här kissa innan vi åker, sovdags och så därför vågar jag inte ta av den än.
    Ska till Ullared på tisdag så jag ska köpa större plastade frotte för de vi har är till spjälisen. Ella rör sig så mycket så det måste täcka hela sängen.

    Idag fick jag åka till vårdcentralen med Julia. 45 min innan jag skulle börja jobba i väntan på att barnvakten skulle komma, snubblade hon på mattkanten och ramlade, slog upp ett stort hack i läppen, blodet forsade. Fick ringa efter skjuts eftersom P hade bilen till jobbet och sen ringa mitt jobb och säga att jag inte kunde komma dom blev inte så glada men vad gör man.
    Ella blev rädd men satt snällt kvar i soffan och kollade på TV precis som att hon förstod att jag inte hade tid just då.

    På vårdcentralen var det långa disskusioner mellan 2 läkare om det skulle sys eller inte men då skulle vi fått åka till USÖ eftersom hon antagligen skulle behöva bli sövd så slutresultatet blev att dom inte gjorde något.
    Hade ju hoppats på att hon skulle bli lite försiktig efter detta (bränt barn skyr elden) men inte min dotter nej då hon är högt och lågt som vanligt.

  • vicksvicks

    gosan, nej men ursh vad otäckt. hoppas att det läker fint iaf.

    linus: jag jobbar på ur & penn på marieberg, tyvärr bara extra och under sommaren.

    Astrid e helt knäpp haha så fort det är ett mat program på tv som laila bakar sitter hon som ett tänt ljus o tittar. leker nästan bara att laga mat o att diska.... en blivande kock kanske?!

  • maddeh

    Jag är så ledsen!{#lang_emotions_cry}
    Min systerdotter fick missfall i dag. Hon var i vecka 16.
    Vill bara lätta mitt hjärta lite.

    Allt såg ju bra ut. Dom höll på o fixade med en ny lägenhet. Dom donar o grejar för att få till det. Sen, POFF; är det bara slut....

    Jag är bara så ledsen för deras skull.
    Min systerdotter är med som en syster än just systerdotter. Tror hon ser mig på samma sett.

    Vet inte vad jag ska skriva, jag är bara ledsen. {#lang_emotions_cry}


    Mamma till Robin 061210 och Marcus 080722
  • fanny20

    Tittar bara in en snabbis för att önska trevlig midsommar!
    Har haft fullt upp, ska bli skönt på söndag när detta är över!

  • fanny20

    Hejsan allihopa!
    Hoppas ni haft en trevlig midsommar!

    Här var det full fart, vi blev 28 st till slut varav 12 barn i ålder från Kim till 15
    11 barn mellan 2,5 och 8 år! Alla verkar nöjda och belåtna.
    Så nu är det dags ta tag och plocka ihop allt igen, bara slit och släp. Tur man är ledig

    Maddeh.. tråkigt med din systerdotter! Vet vad hon går igenom var ju själv i v 14 när vi fick ma.

    Hur ser det ut för alla med jobb och semester?
    Skulle vara skoj att försöka träffas och barnen få leka lite. Parken där maddeh bodde var ju suverän och det verka ju inte vara så mycke folk som det kanske kan bli i statsparken.
    I sommar får Kim bara vara på dagis 3h/dag men han kommer bara gå on-fr som han gör nu. Sen kommer nog vädret styra mycke hur vi gör, känns inte så skoj mota upp honom för att hinna till dagis kl 8 och så får han vara där till 11.

    Näste vecka jobbar jag to-lö det är allt jag vet i sommar och gubben har inte semester förrän v30 och 4 veckor framåt.

  • Snorky

    Hej hej... jag har inte hunnit med att varit här på lääänge nu. O ännu mindre lär det ju bli med tanke på det härliga vädret som vi har fått!! Äntligen lite värme, hade nästan tappat hoppet på att det skulle bli någon sommar.

    Midsommaren firade vi i Enköping med buffélunch tillsammans med släkten och vänner, samt dans kring midsommarstång. På kvällen sen var Martin och jag på fest med mina barndomskompisar, grillade och drack gott. Vädret höll sig hyffsat, så det blev en bra midsommar.

    Själv så jobbar jag 2½ vecka till och sen går jag på semester i 3½ veckor (10:e juli - 3:e aug). Men då vet jag inte alls hur mycket vi kommer vara hemma. Jag fyller visst 30 mitt uppe i alltihopa också... o det ska man tydligen fira tycker andra, så jag får väl ställa upp! Vi tänkte ta en sväng till Stockholm och Enköping samt några hotellnätter i Göteborg. Barnen ska bo en vecka (vecka 28) hos mormor och morfar i Enköping då dagis i stängt också, så de slipper sammanslagningen.

    Nu ska jag fixa iordning Neos golfgrejer, för han och fastern ska iväg på en golfrunda... det ska börjas i tid!

  • Gosan83

    Maddeh: Fy vad tråkigt!!!! Vet ju också hur det känns med missfall..

    Nu är midsommar över och en mycket trevlig fest var det.
    Annars rullar det bara på här, Julia ramlar dagligen och lite blod kommer det nästan varje dag. Plåster och sårtvätt ligger numera alltid i skötväskan.

    På måndag börjar jag jobba och ska göra det i 5 veckor så när alla andra har semester jobbar jag..
    Men vi kan nog hinna med och träffas någon dag.

  • fanny20

    och helt plötsligt jobbar man on, to och ev lö även denna vecka!
    Nästan skoj med behövsanställningar!

    Idag kissa Kim på pottan för första gången och han börjar lära sig säga till men man har ju typ 5 sekunder på sig få honom till pottan men det är väl bara att stå ut när han hällre vill ha palsonger än blöja, blöjan åker dock på när det är dags för dagis i morgon.

  • maddeh

    Jag njuter!!!
    Jag älskar sommaren. Har legat i poolen hela dagen. Brännt upp mig på axlarna och först nu i kväll så orkade jag dra i gång tvättmaskinen och plocka i ordning lite.

    Är det inte detta vi gått o längtat efter???

    Är det nån som har ett jobb till mig???


    Mamma till Robin 061210 och Marcus 080722
Svar på tråden Släggas gäng