• Svar på tråden Släggas gäng
  • Gosan83

    Maddeh: Åh va hemskt, tårarna bara rinner när jag läser din blogg. Lider med dig och beklagar sorgen.
    Måste samtidigt ge dig beröm för hur otroligt bra du hade skrivit. Det är ju inte lätt att återberätta något sådant men du hade gjort det så levande så det kändes som om du satt här och berättade för mig.
    Det hemska är när någonting sånt här händer att man sakta kan återgå till sin vardag och känna sig någorlunda normal igen då kommer begravningen och allt börjar om igen.
    *Många kramar till hela din familj!!

    Linus: Lider med dig också och beklagar sorgen. Vet precis hur du känner dig, min farmor som jag stod väldigt nära gick bort i februari. Tänker i bland ringa henne men sen kommer jag ihåg att det går ju inte.
    Stora kramar till dig!!

  • Gosan83

    Nu till lite annat!!
    Tack för alla gratulationer, Nu är jag äntligen FRU SKARP!!!!
    Allt gick helt enligt planerna och det var en helt underbar dag!!
    Barnen gick duktigt först in i kyrka och strödde rosblad, sen gick pappa och jag in.
    Bilder kommer om någon vill se.
    Festen flöt också helt utan problem och min underbara syster som hade hjälpt till med förberedelser i flera dagar hade fixat roliga lekar.

    Men det var mycket slit innan och utan mamma, pappa och min syster med sambo vet jag inte om det hade gått.
    Nu har vi precis kommit hem från London där vi har varit sen i torsdags, 4 dagar utan barnen är lång tid och väldigt jobbigt men de hade det toppen hos farmor så det var bara att försöka slappna av och njuta och vi har haft det helt underbart.

    Vi kan inte fika på måndag, det är vecka 2 med inskolning för Julia, det funkar jättebra, hon bryr sig inte alls om mig men hon har ju varit med dit och träffat personalen och barnen sedan hon var 2 månader.
    Sen ska allt fixas med här hemma som blev bortprioriterat runt bröllopet, rabaterna består just nu av 75% ogräs t ex.
    Men nästa vecka fikar jag gärna, då går barnen på dagis och jag börjar plugga på distans.

  • fanny20

    Kom på att tisdag kan jag inte för jag har några extra barn då!

    Onsdag tänkte jag mig en sväng till Ikea på fm,barnfri!

    Vicks vad säger du, ska vi försöka vänta in några fler?
    När har du Astrid på dagis?

  • Esprie

    Vi vill gärna oxå fika.. men S är bara ledig på fredagar.. men vi kan alla dagar efter 14.15 ... kan vi inte ta en eftermiddags fika ??? gärna ute (drottningparken är kanon, inte så mycket med barn,roliga leksaker och inhängnad )

  • vicksvicks

    astrid har inga bestämda tider på dagis än. mer från dag till dag då jag inte vet hur jag jobbar. denna vecka ska hon gå tis till 15, ons-tor till 14 och fredag ledig.
    men vi kan ta en eftermiddag, fredagar är dock inge bra för mej då F e ledig då o jag jobbar varannan. så nått förslag på dag?

  • Snorky

    hur funkar det egentligen med dagis när man är arbetslös och får hoppa in på vik med kort varsel?? Jag tänker mest hur de delar upp de 15 timmarna... gör man ett basschema och sen får gå utöver om man får jobba, eller har man jobbat mån tis så får de inte gå mer om man kommit upp i över 15 h???


    Mamma till buspojkarna Neo 050314 och Mio 061221
  • fanny20

    Snorky.. så här har vi på vårat dagis! Som Kim har det nu går han on-fr 5h/dag skulle jag jobba så han måste vara på dagis 6 h 1 dag istället för 5 h måste han korta ner en annan dag med 1 h. Han får alltså inte överstiga 15 h om jag inte jobbar mer än 15 h. Skulle jag 1 vecka ha jobb och M jobbar också så får han vara på dagis den tid som krävs. Tiden räknas må-fr så man kan inte slå ihop 2 v och spara tid.
    Jag har även rätt att ringa på morgonen och säga att idag måste jag ha Kim på dagis för jag ska jobba.
    Jobbar jag en vecka som M är ledig får Kim fortfarande vara där 15 h den veckan.
    Hoppas du förstår.
    Sen kan det kanske vara olika eftersom vi har olika kommuner!

  • fanny20

    Det är ju svårt hitta en dag som passar alla, men jag kommer gärna även om jag är barnledig. Som det är nu så går Kim on-fr 8.30-13.30 så vi kan i princip varje em.
    Hoppas vi får behålla dessa tider, kan vara risk för att det blir 8-11 som gäller blir det så kommer Kim i alla fall bara vara där on-fr tänker inte sitta och skjutsa honom 7 km enkel för 3h/ dag.

Svar på tråden Släggas gäng