• Hallonärtan

    Dags för ny tråd för oss "gamlingar"

    Jag prövar att göra en ny tråd för oss som hängt här ett tag....
    Om ingen annan hinner före!

  • Svar på tråden Dags för ny tråd för oss "gamlingar"
  • Ninni68

    Även jag har hittat hit. Var idag hos kardiologen för extra koll och fick konstaterat att det var som de trodde förra gången, lillan har ett litet hål som är så litet att det inte påverkar henne och troligen kommer att växa ihop. Sen var jag kvar på KS och passade på att gå på info hos sjukgymnast som de har på måndagar för nyförlösta. Vi var bara två som kom dit så det var ju lätt att fråga om det man undrar, men det verkar desto svårare att få svar... läkarna sa till mig att jag inte skulle lyfta tungt på en månad och nu när det gått en månad undrar jag vad som är ok att lyfta men sjukgymnasten var väldigt oprecis och menade att man kan inte ge generella råd för det beror på hur stark man är i överkropp och armar och hur mycket man tränat bäckenbotten bla, bla, bla. Och så frågade hon mig vad jag vill lyfta och jag sa främst min son - men han kan klättra upp i ditt knä, sa hon. Öh, ja, det är ju vad han har fått göra sen vi bestämde att det skulle bli snitt... men det jag undrade var ju när ungefär jag kan börja lyfta honom vid behov.

    Jaja, mamma var barnvakt åt sjuk plutt och mamma tycker att han är så lättsam, haha. Tur att han är så snäll mot henne , så fort hon gått surade han till på mig. Och även om han verkat frisk under dagen var han jättetrött sen nu på kvällen så han blir hemma imorgon också.

    Jag tycker att snitt på sommaren låter bra, LillaIngrid, eftersom du har mannen hemma då. Annars spelar det ju ingen roll, duscha har jag som sagt var inte fått några förhållningsorder och att jag inte får bada förrän efter efterkontrollen har med avslaget och inte snittet att göra. Om vändningsförsöket inte lyckas tycker jag att du gör helt rätt i att välja snitt, jag tror att ett planerat snitt innebär mindre risk än en sätesförlossning.

  • Hallonärtan

    Här har vi haft en kuliger kväll..Prinsen har varit lite manodeppig...helt låg när vi skulle äta. Vi har röjt det som ska bli gästrum idag och det var kul så länge han fick hjälpa mig att slänga saker, men sen var allt bara fel.
    Killarna käkade pizza och då var det fel på talriken...efter typ en timme fick jag ur honom att han ville välja själv vilken han skulle äta och han skulle ta den som en macka..INTE skuren på en tallrik inte...
    *suck*
    Sen piggnade han till för att tvärslockna vid strax efter 18! Får allt se om han är frisk för dagis i morgon..
    Vi har väntat sen i torsdags på att han ska bli sjuk!
    Lillfisan har ätit som ett mindre matvrak hela dagen...så hon är nog frisk nu. får se hur natten blir...
    OCH vi har stop i avloppet i tvättstugan! Lajbans! Det var ren tur att jag såg det när jag skulle tömma tumlaren...för då hade maskinen som gick bara tömt en vända..och allt löst på golvet flöt omkring!
    Hade varit en härligt vatten skada i morgon bitti annars! nåja, nu blir det att hitta en jour röris i morgon...
    En tröst är att vi funderat på att spola rören ett tag, för att det går trögt här uppe...

    Ninni:vad skönt att det inte var nåt farligt! måste kännas skönt!
    Jag skulle också föredra snitt framför säte...Det är nog inte så skönt...kan jag tänka..
    En kompis till mig födde tvillingar...första rätt och andra i säte...och även om det sas var en föråkare, så var det ingen hit, sa hon. OCH hon hade fött fyra barn innan dess också!

  • Kabelflicka

    Halloj, har också hittat hit.

    LillaI, jag minns inte namnet på min BM i Gamla Stan, men jag tror hon hette Sjöström eller nåt i efternamn. Mörkt krusigt hår hade hon i alla fall. Kan det stämma med din vikarie?

    Denna vecka ska stumpan börja skolas över till "den mellanstora avdelningen" på dagis (det finns tre). Jag tror det blir bra för henne, hon är väldigt förtjust i större barn nu och vill göra likadant hela tiden.

  • Annanym

    Hej! *vinkar halvslött*

    Kom från Finland i morse, är på jobbet och "jobbar" nu. Försöker jobba. ALLT är emot mig denna dag, borde gå hem. Kanske tar en saltlakrits och hoppas på att det blir bättre.

  • Hallonärtan

    Stackars Ronnis! hoppas att dagen blir bättre!
    Jag kan rekomender filmen "Yes man"! Jag såg den igår(i stället för att sova, vilket jag borde ha gjort..så jag har huvudvärk idag....)och garvade så att jag låg dubbelvikt!
    Det ÄR inte lätt att säga Ja till allt...det kan bli lite tokigt!
    Här känner prinsen på sig att det snart är semester..det är inga roliga lämningar på morgnarna nu.
    Han ska ju också upp en våning till hösten, men vi kom överrens om att vi "skolar över" honom när han börjar efter sommaren.
    Att flytta honom nu är ju helt bortkastat efter som att han ska vara ledig hela sommaren...
    Vi tar det då i stället.
    Jag ska gå och köpa galonisar till lillfisan nu, jag konstaterar att det nog blir en sånhär sommar och vi kan inte sitta inne hela dagarna för att det regnar...

  • Annanym

    Kan du inte bara knyta in henne i en soppåse? Låte huvudet titta ut genom öppningen? Eller..?

    Har inte hunnit till saltlakritsen ännu, men tingen (systemen) är fortfarande mot mig.

Svar på tråden Dags för ny tråd för oss "gamlingar"