• 1Barn

    Jag vill bli mamma

    Jepp samma här jag ville, fast tvärtom förstås jag ville bli pappa tidigt, men jag var som Nomina där runt hennes ålder när jag väl blev pappa (27, i min släkt är de väldigt väldigt sent) förstår nomina där, hade lite förhållanden innan mamman till min dotter kom in i bilden, träffa henne och wips 4 månader senare så var hon oplanerat gravid, men jag blev av med jobbet 3 dagar innan min dotter föddes och mamman ville fortsätta plugga men jag sa att hon får ju vara hemma hon kan ju inte ta med vår dotter till skolan när hon är så liten och pendla på tåg varjdag 4 mil, sen blev hon sjuk och fick ligga inne med dropp och grejer med antibiotika i, då fick jag börja mata min dotter med nappflaska, under denna tid sina hennes mjölk, jag fick vara hemma ensam med henne hela första året. Bästa året i mitt liv{#lang_emotions_smile}  mamman var hemma på helgerna eftersom vi inte hade körkort så fick hon bo hos hennes föräldrar, fått reda på senare att hon kunnat komma hem tidigare på veckorna men att hon inte ville de för vår dotter var oönskad. de sa hon på telefon. (lång historia de dock) sen tog de slut mellan oss, vi kom överens om att jag skulle ha henne här hos mig i huset och vara hos henne på helgerna de höll i sig över sommaren, sen tyckte hon att jag bråka med henne om tiderna när hon skulle komma och hämta, planerar man att åka någonstans och har en bestämd tid utsatt för att hon skulle hämta vår dotter hos mig så ska hon ju inte komma 30 minuter - 2 timmar försent utan att ringa och säga att hon blir sen, klart jag blev arg, sen så hota hon lite med socialen och grejer och efter de så har hon under 1 helt år kommit och träffat henne 1 timma och de var när hon fyllde 2 år hon ringer aldrig och frågar hur det är med vår dotter, enda  gången hon fick för sig att ringa var efter att jag lämna en julklapp till våran dotters storasyster, sen efter de inget mer hört från henne! mellan allt detta har jag fått polis anmälningar på mig från henne helt ogrundat.
    Jag bor i hus och har A-Kassa just nu. lite kämpigt men de går för jag bor billigt {#lang_emotions_wink}
    Min dotter är de bästa som hänt mig och jag vill ha massa mer barn om jag kan {#lang_emotions_laughing} 
    Jag vill inte skrämma dig bara ge dig en funderare, på vad som kan hända om du har otur, jag är glad att jag var äldre men jag hamna i blåsväder ändå, hade jag varit yngre hade jag nog inte klarat av pappa rollen i detta tumult som har varit.

    skulle du? tänk på de, innan du gör något förhastat

  • 1Barn
    Astakvasta skrev 2010-04-19 17:02:59 följande:
    1Barn oj, oj. vilken början på föräldraskapet för dig. Nej det finns aldrig några garantier att allt ska fungera som man önskar. Grattis till barnet, kämpa på och Lycka till med allt i livet!


    Tack ska du ha {#lang_emotions_smile}

    Ja de blev inte som jag hade planerat de i huvudet hehe, men när hon blev gravis så hade jag fast jobb stadig inkomst, bodde först i en etta men funka inte så de fick jag för mig att jag skulle köpa hus, vilket jag gjorde och fixa körkort men de planerna förändrades ju lite, jag har ju min dotter och huset men inget fast jobb och inget körkort för de strulade ju med när jag blev av med jobbet. men men de ordnar sig så småningom de funkar ett tag till :) men inte länge till hehe {#lang_emotions_wink}
    Astakvasta skrev 2010-04-19 17:02:59 följande:
    Carolinawest  jag längtar också väldigt mycket efter barn, men inte till vilket pris som hellst. Vilket det tyvärr oftast blir barnen som får betala. Önskar dig lycka till i livet, men som sagt att ha ordnad ekonomi, bostad osv. är bra att ha när man blir förälder, speciellt ensam-
    Bra råd som alla oftast följer {#lang_emotions_laughing} de gjorde jag med men de blev ändrat som sagt!!
  • 1Barn
    Brooke skrev 2010-04-19 20:33:45 följande:
    Kände samma sak som dig, mellan 15-17 var min barnlängtan väldigt stark men idag är den mkt mkt starkare än någonsin =(
    De kommer, ni får ta de lungt, ville som sagt bli farsa men blev de inte fören jag var 27 år, vilket jag är glad för nu.
Svar på tråden Jag vill bli mamma