• Jeanette69

    Från MILFar till PILFar, del 9

    Från pilfar till milfar, del 9 


    Här samlas alla de bästa mammorna från Göteborgsområdet som känner varandra sedan tidigare och under våren 2007 gick från pilf:ar till milf:ar!

    Vi pratar gärna och mycket och är inte rädda för att dela med oss av allsköns tips och råd eller att ställa alla dumma frågor man alltid undrat över, var skulle man annars få reda på facit?

    Välkomna godingar till världens bästa tråd, nu i version 9.0 - klart bättre!
    Världens Bästa Isabelle
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-16 11:40
    Oj, det blev lite fel i rubriken... Sorry!

    Vår listtråd:

    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m43245059.html
  • Svar på tråden Från MILFar till PILFar, del 9
  • Jazza

    God morgon!
    En sånhär är det: www.siba.se/Archive/SE/4/SEA3241.jpg

    Jeanette: Äh gör ingen grej av detta med barnen, finns ingen anledning att förhålla sig alls, om man inte vill. Jag, som inte är speciellt intresserad av barn (alltså som jag inte har en relation till och bara för att de är barn) har märkt att den bästa kontakten får man genom att behandla dem med respekt och inget annat--- Min bror har ju en bonusson och han kallar mig faster idag, vi har jättebra kontakt, men jag har aldrig lagt vikt vid eller ansträngt mig för att det skall bli så, vi gillar varandra, helt enkelt och så är det ju med alla människor- man måste inte älska dem, men man måste ha lite respekt och speciellt när de inte själva har ett val, utan bara hamnar i en familj... Dock har jag alltid varit väldigt noga med att om jag köper ngt till min brors biotjej, så köper jag alltid till bonusen också, jag hatar när folk gör skillnad på barn....Att hans mamma fick en blåklocka av mig vid vårt första möte är ju en helt annan femma

    Malin: Förstår att det är oroligt, men det blir ju superskönt för honom att få det fixat.
    Fajga: Till skillnad från alla andra, som inte bara snackar skit om allt och inget, menar du? Förstår att det är en omtumlande tid där det tar kraft att hitta sin roll osv... Skönt att L fick säga hejdå...
    Ida: Men åh, ja.... om du kommer på hur, så meddela gärna mig... lite bortkastat på M ,men ändå, haha

  • llj

    Godmorgon!

    www.liamsfond.se  Gå gärna in och läs..Daniels kusin som är pappan och hela deras historia är helt galen! När jag fick höra om detta innan jul visste jag inte vad jag skulle tro... Visst ska man utreda vid misstankar men detta gick ju kanske lite till absurdum...


    mina sköna, söta gossar, vad fantastiska ni är!
  • Kaniin

    Hej heej!

    Jepp, orkade träna. Inte jättehårt med 9 km iallafall.

    Jenny: Vill oxå ha en rosa telefon! Skulle verkligen behöva en men tycker mobiler är tråkigt att lägga pengar på.. Tell me about the blåklocka!!

    Malin: Hoppas det går bra med Adam!

    Fajga: Ååh söta söta du. Vi har inte ens parmiddagsbjudningar så kom gärna och hälsa på när du vill! Ta gärna med dig söta lilla kopian av dig själv oxå!

  • Jeanette69

    Anna: låter som om både du och Helena har tur på bröllop! Malin: va' bra att även er förskola verkar bra!
    Operationen kommer gå bra och det blir ju jätteskönt för Adam att det fixas till! Fast jag förstår att du känner dig lite orolig.
    Ida: hur var Borås Djurpark?
    Hm, tror att man antingen har mycket pengar eller känner honom personligen. Något ni funderar på??? Fajga: förstår hur du känner. Jag var ju länge singel innan jag träfffade C och då stod man helt utanför gemenskapen med dem som var par. Du är alltid välkommen hit - det hoppas jag att du vet! *kramar om*
    Jenny: najs mobil!
    Malin, Fajga & Jenny: givetvis förstår jag att det är värst för barnen, de ska ju också fira midsommar med folk de inte känner.

    Idag ska Isabelle och jag åka till Frölunda Torg och träffa tjejen som bor i USA som nu är hemma. De kom i måndags och behövde handla lite grejer så då sa jag att vi kunde följa med. Har inte varit på Frölunda Torg på jättelänge så det ska bli spännande att se hur ombyggnaden blivit.


    Världens Bästa Isabelle
  • Jazza

    Anniina: Jag bytte operatör denna gg, men har inte lagt pengar på en mobil i mitt liv- man får ju förhandla när man förlänger sitt avtal
    Berättar om blåklockan över ett glas vin i höst, jag lovar

  • Kaniin

    Jenny: Nej det är sant, gick dock på ett skitavtal på Telesnor ringde en gång.. Kom ju på efteråt att de bara bluff o båg. Men är man inte på vakt så är man inte! Har bindningstid ett tag till.. På min sopmobil.

  • Jazza

    Anniina: Dt var telenor jag lämnade nu, efter flera års trogen tid Bytte till ett bra (återstår såklart att se, men på papper) avtal på Tre, med tre första mån gratis, plus ny mobbe.... Kännr mig mkt nöjd!

  • Kaniin

    Mmm..får nog ringa Telesnor och höra hur långt avtal jag har..

    Hur lång bindningstid tog du?

  • Jazza
    Kaniin skrev 2009-06-17 11:46:45 följande:
    Mmm..får nog ringa Telesnor och höra hur långt avtal jag har..Hur lång bindningstid tog du?
    Nu har jag 12 mån, det är nog det minsta man kan ha
Svar på tråden Från MILFar till PILFar, del 9