• Anonym

    köpa data på avbetalning trots betalningsanmärkning?

    hej...

    kan man köpa data på avbetalning trots betalningsanmärkning? i så fall var?
    min har totalkraschat, o behöver ha en omgående för mitt arbete..

  • Svar på tråden köpa data på avbetalning trots betalningsanmärkning?
  • Waldo

    Om du behöver en DATOR för att sköta ditt arbete, ska du först och främst tala med din arbetsgivare. Det är deras sak att tillhandahålla den utrustning du behöver för att kunna sköta ditt arbete

  • Sadie
    Waldo skrev 2009-06-30 02:08:35 följande:
    Om du behöver en DATOR för att sköta ditt arbete,
    {#lang_emotions_laughing}
  • Anonym

    ja så borde det vara, men inte så för mig, jag jobbar timmar men halvtid som extra då jag kompletterar detta med ett annat jobb.

  • Susanne905

    Ingen av de stora kedjorna släpper igenom kreditköp med anmärkning. En sedvanlig kreditkoll görs och har man då en anmärkning så är det tyvärr kört.

  • Kjell2

    Kolla lite på Blocket, det säljs en hel del billiga datorer där. Inte de häftigaste och modernaste men tillräckliga för surf, skriva och email. Borde funka om du inte jobbar med filmredigering eller CAD.

    /Kjell

  • Anonym

    SPARA!!!!! Att du ens tänker tanken att köpa på avbetalning!!

  • Takex

    Spara ihop! Ta inga fler avbetalningar, du klarar ju inte av det!
    Pa vilket sett har den totalkraschat?

  • sasssyy

    svar nej.. ingen tillåter avbetalning när man har anmärkning, inte ens mindre butiker som inte ingår i kedjorna. De har stenkoll numera eftersom det är så dåliga tider.

    Avbetalning är dessutom en riktigt dålig affär då man många gånger betalar närmare det dubbla priset pga avgifter och räntor.. och tro mig, det finns inga avgiftsfria avbetalningar.

    Blocket är ett bra ställe även om folk tar ockerpriser, de tror att de kan sälja en dator som är 1 år gammal för några hundringar under det inköpspris DE betalade för den trots att den tappat 25% i nypris i butikerna.. underligt folk finns det där, men du bör kunna hitta en okej som funkar för det mesta för runt tusingen eller till och med under...

  • Anonym

    nej jag klarar int av det.......... har betalningsanmärkning för en sak som inte är mitt fel o det var utan min vetskap då jag var utomlands o litade på en nära familjemedlem att betala mina saker, som inte gjorde det i tid..

  • Takex
    Anonym skrev 2009-06-30 09:04:28 följande:
    nej jag klarar int av det.......... har betalningsanmärkning för en sak som inte är mitt fel o det var utan min vetskap då jag var utomlands o litade på en nära familjemedlem att betala mina saker, som inte gjorde det i tid..
    Forlat, kande efter att jag skickat att det var lite dumt nar jag faktiskt inte vet historien bakom.. ar lite LyxFallan skadad.

    Men beratta istallet pa vilket satt den totalkraschat. Det behover inte vara sa farligt (jag vet ju inte hur datorkunnig du ar men vart att fraga)
Svar på tråden köpa data på avbetalning trots betalningsanmärkning?