Inlägg från: Fröken Freken |Visa alla inlägg
  • Fröken Freken

    Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?

    Hej tjejer!

    Mamma Pethra här. Avregistrerade mig efter mitt senaste mf, blev så himla less på allt men det är ju bara att ta nya tag.

    Hur går det för er alla?


    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken

    Hej och välkommen!

    Skoj med fler här i tråden, håller tummarna för er. Jag fick för mig att det skulle bli ganska enkelt att skaffa syskon då det tog på första försöket med dottern men icke. Nu tar vi det som det kommer, har ingen aning om när nästa äl och mens kommer komma så.

    Ja jag bor på Eklanda Gård, alldeles intill pizzerian och butiken. Området är stort och vi flyttade hit i maj så jag har inte så stor koll tyvärr.


    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-08-03 17:32:04 följande:
    Fröken Freken: Tack! Vi fick ockå vår son efter första försöket så jag trodde nästan att det skulle gå fort även denna gången... Men vi får väl se när det efterlängtade pluset kommer denna gången!Vi flyttade också till Eklanda i maj. Eklanda Äng ligger mitt emot Eklanda skola. Vi bor i ett av trevåningshusen, om du har gått förbi någon gång. Trivs ni bra i Eklanda? Har ni fått dagisplats till er dotter? Vi får börja med dagmamma i Åby till vår son eftersom det är ett helt års väntetid på dagisplatser i Eklanda! Vi börjar inskolningen nästa vecka.
    Vilket sammanträffande, men jag får känslan av att det är många som flyttar ut och flyttar in här i Eklanda hela tiden. De husen känner jag till väl, går förbi där varje gång vi är ute och går. De ser jätte mysiga ut! Vi stormtrivs, så barnvänligt och trevliga människor och inte allt för långt in till stan. Dagisplats fick vi på Broslätts Förskola i Åby och sen får vi dagisplats här i Eklanda till nästa höst så så det känns helt ok.

    Hur gammal är er son?
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-08-03 20:02:29 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-08-03 08:27:41 följande: Hej tjejen och välkommen tillbaka!Det är ok att bli less på allt t.o.m. sunt tror jag.Själv har jag 1 v kvar till BIM och det känns som hundra år.
    Hej och tack!
    Förstår det, du känner inget än så länge?
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-08-03 20:14:38 följande:
    Fröken Freken: Vår son fyllde 2 år den 23:e juni. Vad är det för typ av hus ni bor i?Cinza: Åh så spännande med "bara" en vecka till BIM! Håller tummarna allt jag kan!
    Ok då är våra jämngamla med andra ord.
    Vi bor i huset som ligger precis bredvid affären och pizzerian, terracotta (får man väl kalla det) färgat hus. Två lägenheter på nedervåningen och två ovanpå. Eklanda Gård.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-08-03 22:18:34 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-08-03 20:45:18 följande: Jag tycker mig ha känningar i brösten, men de väger ju ett ton i vanliga fall så de är inte att lita på. Har också en grym "PMS" och har haft ett par dagar nu. Den brukar inte komma så här tidigt, men jag är väl skengravid kan jag tänka...
    Eller inte, spännande är det iallafall.
    Det bästa är ju egentligen att inte ha någon som helst koll på sin cykel och hux flux så är man gravid. Det satsar vi på nu för jag vet inte när min nästa äl är och kommer inte försöka klura ut det heller...
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken

    Cinza: Såg precis vad du och din man har gått igenom, har missat det tidigare. Så ledsen för er skull och beklagar det djupt. Var det ert första barn?


    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-08-03 23:49:27 följande:
    Fröken Freken: Ja han var vårt första barn. Det hade varit ljuvligt att bara ta det som det kommer utan att hålla koll på ÄL, men det känns inte som något alternativ för oss. Sorgen har tagit död på det mesta av sexlusten och tanken att Elias en dag kan bli storebror är i princip det enda som gör att vi orkar fortsätta med livet.
    Jag förstår faktiskt det och jag hoppas av hela mitt hjärta att ni får ert efterlängtade syskon snart. Det är grymt och orättvist vad vissa skall behöva gå igenom.

    Styrkekramar i massor
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken

    Nej det börjar dö ut här nu, vad det beror på vet väl bara var och en antar jag. Men men...

    Hoppas iallafall att ni har det bra, äntligen är solen här igen!


    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken

    Vi tre får väl se till att hålla liv i tråden om inget annat.
    Segla låter härligt, själv är jag mer en motortjej och min man, Patrik längtar tills vi kan köpa egen. Inte lätt när man har csn. Skall ni ut hela helgen eller bara över dagen?
    ag borde också ha ägglossningen nu till helgen (om det inte var mf) men jag har bestämt mig för att inte hålla på att räkna. Vi kör på helt enkelt och så hoppas jag att mensen bara utblir. Orkar inte hålla på att tolka varenda signal kroppen ger mig och kasta pengar på test. Vet ju inte ens om jag hade missfall nu sist längre. Tolkade själv det som det då det påminde väldigt mycket om missfallet i vintras som jag fick bekräftat av läkare. Men det känns som att äl är på g för min del, svullen, sugen på godis, humörsvängningar och ont i magen.
    Hoppas verkligen att det går vägen för er, även om man själv inte plussar så är det så roligt när andra gör det.

    Förresten Len, jag såg att ni är från Skåne. Jag också, så vart kommer ni från?

    Ha det gott och hoppas solen skiner på er i morgon också!


    Du är din egen lyckas smed
Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?