• majblomman80

    Ngn mer som har en kille som inte vill ha sex?

    Hej!

    Min kille o jag har inte haft sex på en månad nu. (är i v31 snart)Min lust har iofs minskat men hans har verkligen minskat. Det är till o med så att jag varit på lite men det har blivit nej.
    Han påstår att den minskat o att han tycker det känns lite konstigt att ha sex när bebisen ligger där inne.
    Men jag blir lite ledsen över detta. Är i stort behov av bekräftelese nu när jag är gravid o ju längre tiden går ifrån sex desto oroligare o mer desperat blir jag.
    Är det fler som har pojkvänner som inte verkar ha nån lust?
    Hur ska jag/vi göra för att det ska kännas bättre?
    Vill ju känna mig sexig o fin fast jag är gravid/mammig....

  • Svar på tråden Ngn mer som har en kille som inte vill ha sex?
  • mmaria

    Jag tror att det där är jättevanligt! Synd bara att det är lite "tabu" att prata om. Framför allt när magen börjar växa och bebben börjar sparka och graviditeten blir så himla påtaglig så är det många som känner det som att de på nåt sätt blandar in barnet i sexet. Det är nog bara för oss tjockisar att ta vara på all annan typ av uppskattning vi får och hålla ut till bebisen är född!

  • nicely

    oh önskar att min sambo inte ville ha sex. Själv lider jag av hemsk foglossning, trötthet och känner mig klumpig och stor så jag har ingen lust. Men sambon är på som igel när han får chansen.
    Tur i oturen så tycker han att jag är oerhört sexig även nu under graviditeten. Det känns ju bra men orkar inte med allt tallande.

  • Louga

    Min man är ocksa mer eller mindre ointresserad av sex. Han är alltid trött eller sa är det ngt annat som gör att han inte vill. Jag däremot har lust nästan hela tid. Jag känner att när bebisen kommer blir det inte sa mycket aktivitet i sängen längre eftersom vi även har en 20-manads pojke hemma och därför vill jag passa pa men inte min man. Det retar mig enormt men jag tror det är för att han är rädd att skada barnet eller att h*n kommer för tidigt eller ngt annat. Det är väl bara att försöka roa sig själv tills han far tillbaka lusten.

  • Ramiss

    Ja kommer inte ens ihåg sist vi hade riktig sex m varandra..
    Har ju gått så lång tid.. knappt man kommer ihåg hur den ser ut..hahah =)
    Nää verkligen jätte tråkigt..för d e ju en skön stund för oss båda liksom.. å att få känna närhet oxå som man behöver just nu..känner ja.. han e ju inte den som e så kramig av sig heller.. så ibland känns d ensamt..
    Men då ja känner mig sugen får ja försöka lösa d på egen hand som sagt.. trist men sant! Karln e ju fortfarande anti å tycker d känns olustigt.. =(
    Hoppas verkligen att allt går tillbaka till d normala sexlivet när barnet e fött...

  • Lindem

    Uch förstår hur alla känner här trodde bara att det var jag som kände så här, känns ibland som att jag bara vill ge upp alltihop mår jättedåligt känner mej helt äcklig och oattraktiv fy....

  • molly2010

    Min sambo har inte velat sen vi var på UL i v. 13. Han säger också att han det känns väldigt konstigt eftersom bebisen finns där inne. Men jag har ingen större lust heller och bekräftelse får jag genom massa närhet och att han verkligen låter mig få veta att jag är världens finaste eftersom jag bär på och bygger vår bebis :)

  • LurvensFrö
    molly2010 skrev 2010-05-06 19:12:16 följande:
    Min sambo har inte velat sen vi var på UL i v. 13. Han säger också att han det känns väldigt konstigt eftersom bebisen finns där inne. Men jag har ingen större lust heller och bekräftelse får jag genom massa närhet och att han verkligen låter mig få veta att jag är världens finaste eftersom jag bär på och bygger vår bebis :)
    hihhi exakt samma sak för min sambo, efter rul som vi nyligen gjort fick jag veta igår att han inte vill ha mer sex under graviditeten för att efter han sett bebisen så känns det konstigt och det är inte för att han inte tänder på mig säger han. Och så säger han vi kan mysa ändå fast inte på det sättet. Ja ja jag känner mig inte speciellt sugen ändå men nu helt plötsligt bara för att han säger det haha.
    Längtar ♥BF~101001♥ futurum-nobis-est.blogspot.com
  • Megamjukistess

    samma här mår så jävla dårligt han vill ju inte med mig längre vi pussas aldrig bara god natt å inget sex får jag inget får jag!=( jag känner mej fet å sprickig å äcklig=( jag har fått så dårligt självförtoende jag vägde 59i början av graviditeten å nu e jag i vecka 30 å väger 78,9=(!! jag e en fet jävla äcklig oaktraaktiv bara känner mig så. ni verkar iaf förstå han men jag gör inte det...

  • Kia82

    Min man var likadan under graviditeten men den kom tillbaka igen när lillen var född.

Svar på tråden Ngn mer som har en kille som inte vill ha sex?