Inlägg från: grönräv |Visa alla inlägg
  • grönräv

    förlovningsfest?

    Jag har varit på två förlovningsfester, det som har varit bjudna då är parets vänner.. inte familj eller så.. och så har vissa givit presenter... sen har det druckits lite vin och grillats.. dock hade det senaste paret som förlovat sig bara varit tsm i ca 3 månader så där gav jag faktiskt ingen present..
    Tycker att förlovningsfest har man kanske om man VET att man snart ska gifta sig..

  • grönräv
    TriXiiie skrev 2009-07-14 19:06:04 följande:
    min sambo vill inte gifta sig...Så om vi skulle förlova oss... så skulle jag nog vilja ha en förlovningsfest för oss och fira lite ''som med ett bröllop fast mindre*.. har tänkt tanken.. för han säger att han kan förlova sig, men inte gifta sig..hur tycker ni att det låter? funderar på vad andra ska *tycka/säga*
    Förlovning är ju FÖRE -LOVANDE.. altlså innan man trolovar sig via giftermål , vilket ska ske inom ett år efter förlovningen.. och detta håller jag personligen med om också.. varför vill han inte gifta sig?
  • grönräv
    TriXiiie skrev 2009-07-14 19:25:00 följande:
    nä han säger att han inte vill och aldrig har velat.. ser inte grejjen med de..Mjo det är sant det du säger..Men jag skulle ng vilja ha en förlovningsfest just för att jag inte kommer bli gift isånnafall.. Men jag förstår hur du tänker!
    japp förstår hur du tänker också.. men de jag varit på har varit väldigt enkla.. grill,bubbel och trevligt sällskap hemma hos paret.
    hoppas ni hittar en lösning
Svar på tråden förlovningsfest?