• Mollystar

    Vi som går hos IVF Falun Del 14

    Hej Allihop.  Jag inte varit in nått på hela sommaren för jag vart så besviken för att vi fick avbryta innan semestern , men i morgon börjar jag att sprya så nu är man igång igen. Har faktist varit skönt att bara tagit det lugnt nu under sommaren och sluppit att tänka på nått. Fast man har ju tänklt ändå detta är verkligen inte lätt behandling att gå igenom för mig efter som jag har en sån extrem sprut skräck otroligt låg smärt gräns och kan inte hantera smärta så det är en pärs att ta sig igenom men jag ska klara det denna gång oxå.
    Jag lägger iallafall in mig på listan .
    Trevlig kväll på er.

  • Mollystar
    Barn 10 skrev 2009-08-19 20:48:11 följande:
    Lilla my: då skiljer det bara en dag mellan oss i nuläge. Kul!
    jaha gör det ja det var roligt. då kommer vi nog inte till falun samtidigt om det går bra :)
  • Mollystar
    Barn 10 skrev 2009-08-19 20:59:43 följande:
    hur menar du nu?Vi låg lika sist oxå, kommer jag ihåf. Vi började spruta samtidigt då!
    Ja men kan man komma dit samtidigt om det skiljer 1 dag då ? Det var så jag menade. :)
  • Mollystar
    Barn 10 skrev 2009-08-20 20:56:06 följande:
    Det kan hända, man vet aldrig . Det beror på när vi börjar spruta och hur länge vi behöver spruta. Det kommer inte att skilja så många dagar på oss i vilket fall som helst. Jag ska ta blodprov den 7 september så jag antar att jag får börja med sprutorna den 9 september eller 12 september (enbart min gissning). Om vi börjar spruta på samma dag så kan det hända...Ska du ta nedregleringsprov och i så fall när?Filmis: Hoppas på ditt ägg. Jag vet att det är en klen tröst men ifall det inte klarar sig så har du i alla fall kvar detta försök och då kanske de kan lyckas få ut fler ägg nästa gång. Så försökte jag tänka den gången när det inte blev ET för mig.10 timmar kvar innan första sprayen...
    Ja det kan ju vara så kanske :).
    Jag ska ner den 7 sep för att kolla om jag är nedreglerad som jag ska eftersom det vart fel sist , den 9 sep ska jag isåfall börja spruta , samma om dig ser jag :) så men då har vi nog ÄP på samma dag. varför får vissa spruta längre eller kortare än andra??
  • Mollystar

    I går var vi til Gävle för att kolla om jag var nedreglerad som jag skulle och allt såg bra ut sa han. Så hoppet ökade lite grann nu iallafall. Så i morgon börjar man med sprutorna nu då. Jag gruvar mig som bara den jag hatar verkligen sprutorna , är tur man har en sambo som hjälper en annars så hade jag nog inte klara det.
    Det konstiga är att han såg en cycta på 2 cm men sa att det inte är nån fara , men jag är livrädd att det ska bli samma sak som i juni när jag bara hade 1 blåsa på 4 cm efter sprutorna det var ju då vi fick avbryta.

  • Mollystar
    Barn 10 skrev 2009-09-08 16:58:32 följande:
    Lilla my: vad skönt att få börja imorn. Jag hoppas också på det. Jag ska ringa ivf imorn och då hoppas jag att blodprovet såg bra ut.
    Vad har du tagit för blodprov??
  • Mollystar

    Hej på er.

    Jag börjar redan blir skakis för ÄP även fast jag inte har börjat spruta än och vet när det blir äp. var ju till läkaren i går och i går kväll när jag la mig så började alla tankar på ÄP . Gjorde ju 1 i dec som var det värsta jag har varit med om har alldrig varit så skräckslagen nångång i hela mitt liv och alldrig varit med om nått som har gjort så jäkla ont. Så jag bävar för den dagen vi ska till falun den bil resan på 3 timmar kommer inte att bli rolig. Känns som om jag går imot alla mina fobier på samma gång , att jag tvingar mig själv till det här. jag vet att det kommer nått bra ur det men det hjälper inte att tänka så. Ibland kan jag få en tanker på att bara stick i väg och gömma mig så jag slipper den.

    Så nu har jag fått skriva av mig lite hoppas jag inte tråkar ut er. :)

  • Mollystar
    AnnaT75 skrev 2009-09-09 12:13:27 följande:
    Hej på er!Lillamy: oj.. nu skrämmer du upp mig. jag har precis varit o träffat min läkare och har fått tid för äp på måndag morgon. hoppas verkligen inte att det blir så jobbigt som du har upplevt det. jag låg tydligen på gränsen till överstimulering men hade bra värden så det borde bli en hel del ägg. :) är jätteglad för det. nu ska jag försöka ta det lite lugnt fram till på måndag och verkligen komma ner i varv så hoppas jag att det inte kommer att vara fullt så besvärligt som du tyckte, lillamy. :oAkasia: hur går det för dig?
    Ja det är ju olika men jag har som sagt fobi för sprutor och låg smärtgräns och svårt att hantera smärta så det är nog därför.
    Barn 10 skrev 2009-09-09 15:42:49 följande:
    De kollade östrogen, att jag var nedreglerad. Det var jag. På lördag får jag börja. Det hade visst redan många som skulle börja idag. Men jag är bara tre dagar efter er så vi kommer inte vara i Falun samtidigt.
    Jasså mig gjorde han vaginalt ul för att kolla om jag var nedreglerad, men det är kanske olika för olika läkare.
  • Mollystar

    Nu är första sprutan tagen och det gick bra , sambon fick ju hjälpa mig jag klarar det inte själv.

    Nån skrev innan att jag skulle begära mer morfin när jag gjorde ÄP och jag fick max dos sist men det gjorde ont ändå.

  • Mollystar

    I dag har jag lämnat blodprov ( vilket gick kanon bra , även fast jag har nålfobi, kände inte nånting vilket är första gången) som jag sen skickade till falun får se nu då på Onsdag när jag ska till Gävle, vad läkaren säger. Jag har en känsla av att detta kommer att vara den gången det klaffar för oss men jag tvingar mig själv att inte känna så för att inte bli för besviken. Lycka till till er andra som oxå håller på och kämpar.

Svar på tråden Vi som går hos IVF Falun Del 14