Inlägg från: LitenKyckling |Visa alla inlägg
  • LitenKyckling

    Avskyr fuskande Betapetare

    ooohh jag hade glömt betapet..Tack för att du påminde mig.Håller med om att det är jobbigt med folk som använder fusk (sån där sida man skriver in bokstäverna och får upp massa ord) det är ganska uppenbart att vissa fuskar också

  • LitenKyckling

    Haha jag la precis benget och då påstod min motståndare att jag fuskade

  • LitenKyckling

    Haha , men ibland chansar man liksom eller så är det ord som man hört men inte vet säkert vad de betyder. Brukar inte få till rullningar dock för avancerat för mig hihi..

  • LitenKyckling
    Moniqe1979 skrev 2009-07-18 02:37:07 följande:
    oj visste inte ens att man kunde fuska... är nog lite naiv då men oj så roligt betapet är.
    Det förstör liksom hela grejen med spelet.
    Spelade precis med nån tjej som hade vunnit typ 50 matcher och förlorat en och bara avancerade ord (hon var typ 14 också:P) så uppenbart att hon fuskade. Frågade vilket fuskprogram hon använde (brukar inte göra det men det var verkligen uppenbart att hon fuskade) då började hon kalla mig för idiot, att hon skulle anmäla mig för förtal osv Hon var sjukt otrevlig och kom med förolämpningar efter förolämpningar , kul att spela mot sånna.. Inte för att jag tar direkt åt mig , men det är lite tråkigt..
  • LitenKyckling
    Tecken skrev 2009-07-18 09:38:45 följande:
    Du skriver "kul att spela som sånna" - men hur kul är det att bli anklagad för fusk?
    Det har jag också blivit trots att det inte är sant och det är inte kul. Men ibland är det väldigt uppenbart fusk. Jag brukar verkligen inte anklaga någon för fusk men ibland är det väääldigt uppenbart. Hon jag frågade igår var väldigt uppenbar, hennes ordförråd när hon svarade mig var väldigt dåligt också. Jag kallar ingen otrevlig saker, Och jag vet att det finns grymt duktiga spelare som inte fuskar.
Svar på tråden Avskyr fuskande Betapetare